Meg Dzsunior Vinisziusz.Jim írta: Mbappé lehet az egyedüli drága igazolás idén?

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. július 2., vasárnap 19:25
Meg Dzsunior Vinisziusz.Jim írta: Mbappé lehet az egyedüli drága igazolás idén?
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 2., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. július 2., vasárnap 18:50
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 2., vasárnap 18:41
Jim írta:ennyi jó hírt mostanában![]()
nem találok szavakat![]()
még Realista bejelenthetné, hogy Bale megegyezett a MU-val
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. július 2., vasárnap 18:35
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. július 2., vasárnap 18:26
Bárki csak ne az a szerencsétlen..H.E.H.E. írta:miért vagyunk hülyék?
ki fog játszani ha carvajal sérült vagy eltiltott?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 2., vasárnap 18:22
Danilo meg védekezni nem tud. Szoptuk is a gólokat.H.E.H.E. írta:miért vagyunk hülyék?
ki fog játszani ha carvajal sérült vagy eltiltott?
elég sokat sérült a gyerek.
remélem nem nacho az alternatíva, mert előrejátékban sokkal gyengébb a brazilnál..
illetve szép meg jó ez a ceballos, de szereti a padot?
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. július 2., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. július 2., vasárnap 16:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 2., vasárnap 16:26
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. július 2., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. július 2., vasárnap 13:40
Realista24 írta:Ket-harom órája kint van a hírSteve írta:A La Gazetta Dello Sport szerint Danilo pótolja Dani Alvest majd a Juvéban és közel a megegyezés.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 2., vasárnap 13:27
a barca bilbao kupadonton mikor futyultek a spanyol himnuszt a taborok, arra irta ki allitolag, hogy bombat dobna a katalan es baszk kutyakrareeed_ati írta:Ennyit már csak azért is megérne, hogy ne a másik csapatokat erősítse.A Real Madrid 20 millió eurót fog fizetni Dani Ceballosért a 15 millió eurós kivásárlási ár ellenére.![]()
Viszont ugye Hamesz eligazol, Modricban sincs már sok év, mindenképpen kell a további minőség a kp.-ra, ennyiért meg ajándék..
ezt meg egy vidi alatt találtam, szóval fentartásokkal kezeljétek:De nekem már be is lopta magát a szívembe.The guy is a cunt. He said they should bomb all catalans
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. július 2., vasárnap 13:20
Ennyit már csak azért is megérne, hogy ne a másik csapatokat erősítse.A Real Madrid 20 millió eurót fog fizetni Dani Ceballosért a 15 millió eurós kivásárlási ár ellenére.
De nekem már be is lopta magát a szívembe.The guy is a cunt. He said they should bomb all catalans
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 2., vasárnap 12:43
Drenthe 2.0 updatelt verzióban.realistahuni írta:Predator gyerek is látszólag szenved a bajoroknál, jöhetne Madridba, lazább a környezet és nem kellene tovább szenvedni a némettel.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. július 2., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 2., vasárnap 12:12
Jaja, én is így tudom.___Samy___ írta:Ő minden bizonnyal kölcsönben megy az Alaveshez.Achraf Hakimi
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. július 2., vasárnap 12:09
Ő minden bizonnyal kölcsönben megy az Alaveshez.Achraf Hakimi
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 2., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: Toky » 2017. július 2., vasárnap 11:48
Nacho maradjon csak középen. A korábban olvasottak alapján Tejero lesz a jobb oldali csere. Ő talán mindkét szélen is bevethető. Aztán még ott van a nála 1 évvel fiatalabb Achraf Hakimi is. Meg lehet őket próbálni. Ha nem jött be, még mindig ott van Nacho. De középre mindenképpen kell a 4 védő.chronic írta:De nekünk csak jót tehet Danilo távozása, házon belül simán megoldjuk szerintem, Vallejo úgyis marad, Nacho mehet Carvajal első számú cseréjének.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem