Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
nevetseges lesz ha 30 alatt eladjuk danilot.
Akkor ne beszélgessünk, nincs mirőlRealista24 írta:Nem lesz a 4-3-3 sem dobva, de a keretünk elég mély hozzá még így is. Cé meg úgyis marad, nincs jobb hely számára.Babinho írta: Egyetértek. De a 4-3-3at sem kell elengedni, hiszen hihetetlen mennyisegű meccset és több kupát nyertünk vele. És ZZ idén tökéletesen varialt a két felállás között.
Tehát az idei perfect keretet fenn kell tartani. Pótolni még Danilot is kell, hát még CRt.
De szted megy vagy marad?

Megy a német meccs.
Amúgy ha nem lenne Asensionk, én lennék a Draxler bandwagon masinisztája. Bírom azt a kölyköt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem lesz a 4-3-3 sem dobva, de a keretünk elég mély hozzá még így is. Cé meg úgyis marad, nincs jobb hely számára.Babinho írta: Egyetértek. De a 4-3-3at sem kell elengedni, hiszen hihetetlen mennyisegű meccset és több kupát nyertünk vele. És ZZ idén tökéletesen varialt a két felállás között.
Tehát az idei perfect keretet fenn kell tartani. Pótolni még Danilot is kell, hát még CRt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyetértek. De a 4-3-3at sem kell elengedni, hiszen hihetetlen mennyisegű meccset és több kupát nyertünk vele. És ZZ idén tökéletesen varialt a két felállás között.Realista24 írta:A jövő pedig a 4-4-2, így értelemszerű, hogy a közepét kell brutálissá tenni.Babinho írta:Isco kezdő![]()
És kozeppalyas. Semmi köze Ronaldo jelenletehez sztem. De én biztos nem mennék neki a szezonnak egy Benzema-Mbappe-Bale-Asensio támadó sorral egy 60 meccses szezonnak. Hát az mekkora lutri már? Meg gyengébb is 2 szinttel az ideihez képest
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A jövő pedig a 4-4-2, így értelemszerű, hogy a közepét kell brutálissá tenni.Babinho írta:Isco kezdő![]()
És kozeppalyas. Semmi köze Ronaldo jelenletehez sztem. De én biztos nem mennék neki a szezonnak egy Benzema-Mbappe-Bale-Asensio támadó sorral egy 60 meccses szezonnak. Hát az mekkora lutri már? Meg gyengébb is 2 szinttel az ideihez képest
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Isco kezdő

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hazard ezen a nyáron úgysem jön, jövőre meg már vén lesz.
Van egy Asensio-Isco duónk, egyik sem szélső de kb az ő helyüket venné át a belga. Nem kell.
Az új szélsőink Marci és Carvajal. Előrébb meg tele kell tömni a csapatot kreatív, támadni és védekezni is tudó játékossal plusz egy gólszaró. Jöhet a tridecima.

Van egy Asensio-Isco duónk, egyik sem szélső de kb az ő helyüket venné át a belga. Nem kell.
Az új szélsőink Marci és Carvajal. Előrébb meg tele kell tömni a csapatot kreatív, támadni és védekezni is tudó játékossal plusz egy gólszaró. Jöhet a tridecima.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem is kell több.Jim írta:A stadion projekt miatt fektet inkább a jövőbe a vezetőség?![]()
úgy látom, játékosokra csak annyit szeretnének költeni, ami az eladásokból bejön
és azt is csak tehetségekre
Mbappé lehet az egyedüli drága igazolás idén?
Hazarddal meg ne vicceljünk már, amikor van egy Iscónk a padon(?).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
És mi ebben a kivetnivaló?Jim írta:úgy látom, játékosokra csak annyit szeretnének költeni, ami az eladásokból bejön

Kezd a vezetőség érett dolgokat csinálni, látszik valamiféle koncepció, de nekünk ez sem jó.

Amúgy még Nacho-s dologra visszatérve, érkezett hozzánk egy Vallejo nevű skac, akiben talán több a potenciál. Ha Varane annyit lesz sérült mint tavaly volt akkor lesz elég játékperce a Vallejo-Nacho párosnak, de ha lehozza netalántán sérülés nélkül Varane a szezont, Ramos meg nyilván egy bika, akkor nem sok játékperc fog leesni Vallejo-nak.
Egyébként ja, csak kellemes problémáink lehetnek a kövi években úgy tűnik.

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Meg Dzsunior Vinisziusz.Jim írta: Mbappé lehet az egyedüli drága igazolás idén?

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
A stadion projekt miatt fektet inkább a jövőbe a vezetőség?
úgy látom, játékosokra csak annyit szeretnének költeni, ami az eladásokból bejön

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tejero, Nacho tökmindegy, saját nevelésnek kell adni a jobbhátvéd csereposztot, ha nincs jobb megoldás. Danilo pedig nem jobb megoldás, csak elég azt nézni, hogy két öngólt lőtt egy oda-visszavágós kupameccsen, nincs miről beszélni.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jim írta:ennyi jó hírt mostanában![]()
nem találok szavakat![]()
még Realista bejelenthetné, hogy Bale megegyezett a MU-val
Neked már bejött az élet egy ideje....ennyi spanyol-fiatal játékost mint mostanság.
Ráadásul most még Danilo is úgy fest távozik és a helyét egy másik "tehetség" veszi át. Itt mondjuk szerintem visszalépünk, de ez már szubjektív.
Pepe-Coentrao-Danilo-James-Mariano.....
Vallejo-Tejero?-Theo-Llorente-Mayoral.....
Egyedül az esetleges Morata / Mbappe nem a fenti képviselet.
Továbbá Theo is kacsingat erősen a Spanyol válogatott felé, ha minden igaz.
Aztán egy Modric/Ceballos csere. ( vagy kovacic , mer még ez is benne lehet )
Most pedig jöhet a következő csomag zsebkendő.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Ceballosnak örülni fogok, ha jövőre jön.
Szerintem a legnagyobb veszélyt Kovacicra jelentheti, ő ha idén nem robbant, akkor elkepzelhető, hogy távozni fog. Mindenesetre ebből a rohadt erős u21 spanyol 4esből (Lllorente, Saul, Ceballos, Asensio) 3 a mi kölykönk lesz. Az tökéletes alap. Kroos még igazán fiatal, ahogy Case is. Isco meg ilyen társakkal tényleg varazsolhat.
Hát egész nyugodt vagyok évekre....
Azt gondolom Mbappe jönni fog, már csak Ronit kell megvigasztalni, de ha Pereznek és Zidanenak nem sikerül, akkor fck, de ez van.
Tejero meg kell, szükség lesz rá. Daninak kell a pihenés. Nachora pedig idén is nagy feladatok várnak a Varane-Ramos páros mögött, úgyhogy ő bocs, de nem ér rá a szélén szaladgálni...
Danilo meg hulla gyenge. Hihetetlen, hogy idén még őt is elbirtuk. Nem tud helyezkedni, nagyon kevés skillje üti meg a Carvajalét.
Egyébként Morata és James tavozasaval sztem jön Mbappe. És ha még Roni is megy kit hoznatok?
Én egyértelműen Hazardot. Jelenleg ő az a szint aki már kész játékos, és a Ronaldo-Messi páros mögött lévő sorban ott van a toppok között. A jövő embere úgyis Asensio, de nála kell még rutinosabb klasszis ha megy Ronaldo. Az a poszt pedig az övé. Neymar az egyetlen még aki szóba jöhet, de nálam kevés a gyermek mentálisan, és hát ugye nekünk mozdithatatlan.
Mindenesetre várom h CR végre kijelentse h marad, de ez sztem nem fog bekovetkezni augusztus közepéig...
Szerintem a legnagyobb veszélyt Kovacicra jelentheti, ő ha idén nem robbant, akkor elkepzelhető, hogy távozni fog. Mindenesetre ebből a rohadt erős u21 spanyol 4esből (Lllorente, Saul, Ceballos, Asensio) 3 a mi kölykönk lesz. Az tökéletes alap. Kroos még igazán fiatal, ahogy Case is. Isco meg ilyen társakkal tényleg varazsolhat.
Hát egész nyugodt vagyok évekre....

Azt gondolom Mbappe jönni fog, már csak Ronit kell megvigasztalni, de ha Pereznek és Zidanenak nem sikerül, akkor fck, de ez van.
Tejero meg kell, szükség lesz rá. Daninak kell a pihenés. Nachora pedig idén is nagy feladatok várnak a Varane-Ramos páros mögött, úgyhogy ő bocs, de nem ér rá a szélén szaladgálni...

Egyébként Morata és James tavozasaval sztem jön Mbappe. És ha még Roni is megy kit hoznatok?
Én egyértelműen Hazardot. Jelenleg ő az a szint aki már kész játékos, és a Ronaldo-Messi páros mögött lévő sorban ott van a toppok között. A jövő embere úgyis Asensio, de nála kell még rutinosabb klasszis ha megy Ronaldo. Az a poszt pedig az övé. Neymar az egyetlen még aki szóba jöhet, de nálam kevés a gyermek mentálisan, és hát ugye nekünk mozdithatatlan.
Mindenesetre várom h CR végre kijelentse h marad, de ez sztem nem fog bekovetkezni augusztus közepéig...
- chronic
Bárki csak ne az a szerencsétlen..H.E.H.E. írta:miért vagyunk hülyék?
ki fog játszani ha carvajal sérült vagy eltiltott?
Láttuk egész szezonban, sajnos már kettőben is,hogy milyen szint. Nulla.
Értem,hogy brazilos vagy ezért szomorú is lehetsz már kb 2002 óta, de Nacho klasszisokkal hasznosabb még támadásban is. Mivel Danilo egy labdát sem tud lekezelni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Danilo meg védekezni nem tud. Szoptuk is a gólokat.H.E.H.E. írta:miért vagyunk hülyék?
elég sokat sérült a gyerek.
remélem nem nacho az alternatíva, mert előrejátékban sokkal gyengébb a brazilnál..
illetve szép meg jó ez a ceballos, de szereti a padot?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ennyi jó hírt mostanában
nem találok szavakat

nem találok szavakat

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem elöl szar, hanem a szélen.
vagy teó az egyetlen bal lábával tud jobbhátvédet is játszani?
vagy teó az egyetlen bal lábával tud jobbhátvédet is játszani?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
1. tavaly is elmondtad hogy szar nacho elore. nezd meg a sevilla elleni hazai meccset. bizonyitotta nem egyszer hogy mennyire szar....
2. ceballos jovore meg maradna a betisben es utana kerulne ide. ha annyit kap mint asensio mar nem pampoghat.
3. ettol figgetlenul en sem valnek meg danilotol csak ha profittal jovunk ki belole.
2. ceballos jovore meg maradna a betisben es utana kerulne ide. ha annyit kap mint asensio mar nem pampoghat.
3. ettol figgetlenul en sem valnek meg danilotol csak ha profittal jovunk ki belole.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
miért vagyunk hülyék?
remélem nem nacho az alternatíva, mert előrejátékban sokkal gyengébb a brazilnál..
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan