realmadrid.com-on volt? nem tudom már mit szórakoznak...tiszta szappanopera az egészRealista24 írta:Kitették, majd levették.Real Madrid C.F. have signed Gareth Bale and he will be with the club for the next six seasons. The player will be unveiled tomorrow, Thursday 29th August, at 13:00 in the Directors’ Box at the Santiago Bernabeu Stadium, following the relevant medical examinations. Subsequently, the player will step out onto the Bernabeu turf for the first time in a Real Madrid shirt and will appear for the media in the press room.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
levyt szopatják....Kitették, majd levették.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kitették, majd levették.Real Madrid C.F. have signed Gareth Bale and he will be with the club for the next six seasons. The player will be unveiled tomorrow, Thursday 29th August, at 13:00 in the Directors’ Box at the Santiago Bernabeu Stadium, following the relevant medical examinations. Subsequently, the player will step out onto the Bernabeu turf for the first time in a Real Madrid shirt and will appear for the media in the press room.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Alex (Castilla) ----> Espanyol (katalánoktól meg Wakaso elment az oroszokhoz)
már csak Denis, Adán és a 3. kapus sors a kérdéses.
már csak Denis, Adán és a 3. kapus sors a kérdéses.

nem értem minek kellett, de José knows. de tuti Abra papa keze is benne van ebben a két orosz üzletben. akkor Ba léphet, Moses is adios, és még valaki tuti búcsúzni fog.Realista24 írta:Az volt már, hogy Eto a Chelseaé?
Nettó hat millió évente.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anis 2013. augusztus 28., szerda 21:15-kor.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megállapodtunk az összegben, és a bank vállalta, hogy az árfolyamból adódó különbözetet fizeti.fejtsd ki részletesebben pls, az emlékeim megkoptak már
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
Lamela amúgy vajon mit fog játszani? Mert a srác RW, arra a posztra meg ott van nekik Lennon?
vagy vmeiket kiépítik LW-nek?
Lennonban nem látom, hogy sok esze lenne ahhoz hogy befelé cselezgessen és jobbal lődözzön, Lamela meg sztem ezen a poszton tökéletes ahol van, nem LW-nek való. Kiváncsian várom azért

These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
Ki tudja, sztem itt egy kicsit megőrült, de én mondjuk bírom.érdekes mennyivel aktívabb a játékos piacon, most Mou, mint előtte nálunk..
mi lehet az oka? elnökség, egyéb?

Az is furcsa, hogy mindenhol bivalyerős középpályát épített, itt meg az volt a leggyengébb csapatrészünk. Ennek mi lehet az oka?
(Porto: Deco, Maniche, Costinha, Mendes ; Inter: Sneider, Cambiasso, Zanetti, Stankovic ; Chelsea: Lampard, Makelele, Essien, Mikel stb. )
Nálunk meg Xabi, Khedira kettős.
fejtsd ki részletesebben pls, az emlékeim megkoptak márR.M.C.F írta:
85.5 millio euro volt az a madridnak valójában.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ferni írta:Calderón idehozta CR, azt is egy előszerződéssel valami embertelenül magas áron...
biztos vagyok benne, hogy olcsóbban is ellehetett volna hozni, de az is csoda, hogy sikerült neki![]()
megérte, ez nem is kérdés, de odaígérni kb 94 millió eurót a Unitednek, úgy hogy kb.1 év alatt bármi történhetett volna Ronaldoval és ha végül nem fizetjük ki már nem is tudom mennyit kellett volna fizetni a Unitednek...
akkor azért nem voltak ennyire elszállva az ára, 80 körül sztem Perez lazán elhozta volna, azon a nyáron.
de amit leművel folyamatosan és ott fúrja Perezt, ahol tudja tényleg nevetséges....
85.5 millio euro volt az a madridnak valójában.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
érdekes mennyivel aktívabb a játékos piacon, most Mou, mint előtte nálunk..
- RealMadridFanatic
Lamela hivatalossá tétele után is maradt még puskapor a 'Spursnél, állítólag az Ajaxtól elismerték, hogy Eriksennel is tárgyalásban állnak az angolok.
Remélem még azt a bejelentést is meg kell várni...
Kabaré ez már. Mennek a kamuhírek, hirtelen ajánlatok és sértődések... Mind kamu. Már megvolt szerintem az egyezség jóval korábban, csak így próbál meg spórolni Levy, mintha még lenne esély, hogy Bale marad. Legalábbis ezt próbálja elplántálgatni, hátha az eladó klubokat érdekli ez. Mondjuk így is vettek (szerintem) áron felül egy Lamelát. Kíváncsi vagyok, hogy ha esetleg még odamegy Eriksen is, akkor mennyibe fog fájni.
Remélem még azt a bejelentést is meg kell várni...
Kabaré ez már. Mennek a kamuhírek, hirtelen ajánlatok és sértődések... Mind kamu. Már megvolt szerintem az egyezség jóval korábban, csak így próbál meg spórolni Levy, mintha még lenne esély, hogy Bale marad. Legalábbis ezt próbálja elplántálgatni, hátha az eladó klubokat érdekli ez. Mondjuk így is vettek (szerintem) áron felül egy Lamelát. Kíváncsi vagyok, hogy ha esetleg még odamegy Eriksen is, akkor mennyibe fog fájni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Teljes mértékben egyetértek (ezt elb@..tuk)!már rég el kellett volna adni kedirát a cselszinek 30-ért, és hozni kondogbiát 20-ért, tudom úriemberek klubja...
nem véletlenül mondta del nido, amit mondott, tudta, hogy így perezék kiesnek a bugiból.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Röviden ennyi.![]()

Vélhetően ugye Rooney marad; Moyes-ék szerződéshosszabbítást, fizuemelést ajánlottak neki, amennyiben elkötelezi magát a Vörös Ördögök mellett! Eto'o meg a vészterv volt a Rooney transzfer buktája esetére, amit még a Willian buli keretében kötött le José papa.Az volt már, hogy Eto a Chelseaé?
Nettó hat millió évente.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Röviden ennyi.már rég el kellett volna adni kedirát a cselszinek 30-ért, és hozni kondogbiát 20-ért, tudom úriemberek klubja...
nem véletlenül mondta del nido, amit mondott, tudta, hogy így perezék kiesnek a bugiból.

Jól van, öreg vagyok, lassú vagyok. :Đtudni lehetett már elég sok napja, max nem ofisöli
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hadüzenet? és akkor mi van? kivel megy háborúba és ki ellen?Realista24 írta:Most meg kell védenem csóri faszit. Azt mondta, hogy nem eladó, aki akarja annak a kivásárlási árat kell kifizetni. Illetve hadüzenetnek veszi, ha valaki idén elviszi.good old days, amikor del nido igazán segget csinált a szájából, deja vu
Hát monacóéknál szarnak a hadüzenetre

már rég el kellett volna adni kedirát a cselszinek 30-ért, és hozni kondogbiát 20-ért, tudom úriemberek klubja...
tudni lehetett már elég sok napja, max nem ofisöliAz volt már, hogy Eto a Chelseaé?
Nettó hat millió évente.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az volt már, hogy Eto a Chelseaé?
Nettó hat millió évente.
Nettó hat millió évente.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most meg kell védenem csóri faszit. Azt mondta, hogy nem eladó, aki akarja annak a kivásárlási árat kell kifizetni. Illetve hadüzenetnek veszi, ha valaki idén elviszi.good old days, amikor del nido igazán segget csinált a szájából, deja vu
Hát monacóéknál szarnak a hadüzenetre

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
good old days, amikor del nido igazán segget csinált a szájából, deja vumadridronie írta:A Radio Montecarlo információi szerint a korábban a Real Madriddal is szóba hozott Kondogbiáért az AS Monaco napokon belül kifizeti a 20 milliós kivásárlási árát a Sevilla csapatának.Geoffrey Kondogbia is already history at Sevilla FC. The French international has officially informed the club that he will unilaterally rescind his contract.Már nemcsak lehet, hanem biztos és hivatalos is, úgyhogy akkor Kondogbiat is ki lehet húzni egy időre a képzeletbeli listánkról.Es oficial: Kondogbia al Mónaco

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A Radio Montecarlo információi szerint a korábban a Real Madriddal is szóba hozott Kondogbiáért az AS Monaco napokon belül kifizeti a 20 milliós kivásárlási árát a Sevilla csapatának.
Geoffrey Kondogbia is already history at Sevilla FC. The French international has officially informed the club that he will unilaterally rescind his contract.
Már nemcsak lehet, hanem biztos és hivatalos is, úgyhogy akkor Kondogbiat is ki lehet húzni egy időre a képzeletbeli listánkról.Es oficial: Kondogbia al Mónaco

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Daffius
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Ennyien még a cserepadra sem férnek akiket említettél, ezért hülyeség. És még ott van ezeken felül +Xabi, +Kaka, +Siqueira vszleg. Hacsak a cserepadot is nem rotáljuk... jó dolog minőségi játékosokkal megtölteni a lelátokat is, ez az igaz út a decimánk felé.wZoLee7 írta:véleményem szerint ilyen az ideális kispad: kapus, védők (bal,közép, jobb), vkp, kp, tkp, egy szélső aki jobb és bal oldalon is elvan, csatár
mind minőségi játékos legyen, ha meg jön a baj akkor lehet a B csapathoz nyúlni
Iker, arbeola, ramos, pepe, marcelo, xabi, modric, isco, bale, cr, benzema (nem ez lenne a kezdő!)
lopez, carvajal, varane, casemiro, illara, özil, dm, jesé/morata...akit hamarabb elvisznek kölcsönbe az mennyen
Szerintem feleslegesen tág a keret. Sok játékos veszít az értékéből (és akár a tudásából is) egy év padozás után.
- h3x0r
Ramón Calderón 2006 nyarától 2009 januárjáig irányította a Real Madridot. Legnagyobb eredményének azt tekinti, hogy egy sikertelen korszak után sikerült két bajnoki címet is szereznie a klubbal, és hogy elnöksége alatt a Real Madrid minden idők legjobb pénzügyi mérlegét produkálta. Egy szabálytalanság miatt mondott le, amikor egy közgyűlésen 8 olyan személy is szavazott, aki a teremben sem lehetett volna. Elmondása szerint ez önmagában nem volt olyan szintű, hogy ezért le kellett volna mondania, de Florentino Pérez többéves lejárató hadjáratot indított ellene, és ekkor telt be nála a pohár. Az ügy már a bíróságon van. Nem meglepő tehát, hogy rendkívül éles szavakat fogalmaz meg Florentino Pérezzel szemben.Galacticos írta:ha már calderon a tegnapi fiesztát láttátok? ha nem érdemes bepótolni, egy kincs volt amit leművelt az ember.
igaza volt hajdú attilának aki már ennyire bizonygatja hogy ő a korrekt ott már sunyiság van.
"Egy idős barátját szerette volna hatalomra juttatni, és egymillió eurót költött arra, hogy figyeltessen engem és a családomat. Pérez előkészítette, hogy 4 év után nyugodtan visszatérjen, és én ekkor jöttem a képbe, mint egy kívülálló, aki szétrombolta a haditervét. Aztán ez a kívülálló bajnoki címet nyert, azután jön egy újabb, jönnek a sikerek a kosárlabdában, majd leigazolja Cristiano Ronaldót. Megijedt, azt gondolta, ha én sikeres leszek, esélye sem lesz visszatérni. A sikertelenségbe nem kapaszkodhatott, ezért más eszközökhöz kellett fordulnia, hogy tönkretegyen. Nem aprózta el, valóban tönkre akart tenni, kárt akart tenni az életemben, ő ezt eltökélte – jellemezte a Sport TV-nek adott interjújában Pérezt és ismertette annak terveit. – Tudta, hogy ezt nagyban kell csinálni. A média azon képviselőihez folyamodott, akik igen erősen támogatták a törekvéseit. Ott vannak, ítélet született az ő esetükben. Hozzáteszem, jó munkát végeztek. Hitler propagandaminisztere, Goebbels is tudta, hogyan kell irányítani a közvéleményt, ez az úr is ezt tette.”
Mindehhez Calderón hozzátette, hogy Pérez dicséretet érdemel azért, mert elérte a célját, ott páváskodhat a Real Madrid VIP-páholyában. Az ítélet, amire utalt, két El Mundós újságíró ellen született rágalmazás és okirat-hamisítás ügyében. Az exelnök elmondása szerint ez a két újságíró ma a Real Madrid TV igazgatója és a Real Madrid első csapatának kommunikációs igazgatója. A PAOK–Schalke 04 BL-selejtező előtt 19 órától kezdődő Fiesztában azt is megtudhatjuk Ramón Calderóntól, hogy kik ülnek a Bernabéu VIP-páholyaiban, jobb-e az egyetemistáknak, mint a Real labdarúgóinak, milyen volt elküldeni Fabio Capellót a bajnoki cím után, és hogy Beckham miért „félszínész”.