Ceballosnak örülni fogok, ha jövőre jön.
Szerintem a legnagyobb veszélyt Kovacicra jelentheti, ő ha idén nem robbant, akkor elkepzelhető, hogy távozni fog. Mindenesetre ebből a rohadt erős u21 spanyol 4esből (Lllorente, Saul, Ceballos, Asensio) 3 a mi kölykönk lesz. Az tökéletes alap. Kroos még igazán fiatal, ahogy Case is. Isco meg ilyen társakkal tényleg varazsolhat.
Hát egész nyugodt vagyok évekre....
Azt gondolom Mbappe jönni fog, már csak Ronit kell megvigasztalni, de ha Pereznek és Zidanenak nem sikerül, akkor fck, de ez van.
Tejero meg kell, szükség lesz rá. Daninak kell a pihenés. Nachora pedig idén is nagy feladatok várnak a Varane-Ramos páros mögött, úgyhogy ő bocs, de nem ér rá a szélén szaladgálni...

Danilo meg hulla gyenge. Hihetetlen, hogy idén még őt is elbirtuk. Nem tud helyezkedni, nagyon kevés skillje üti meg a Carvajalét.
Egyébként Morata és James tavozasaval sztem jön Mbappe. És ha még Roni is megy kit hoznatok?
Én egyértelműen Hazardot. Jelenleg ő az a szint aki már kész játékos, és a Ronaldo-Messi páros mögött lévő sorban ott van a toppok között. A jövő embere úgyis Asensio, de nála kell még rutinosabb klasszis ha megy Ronaldo. Az a poszt pedig az övé. Neymar az egyetlen még aki szóba jöhet, de nálam kevés a gyermek mentálisan, és hát ugye nekünk mozdithatatlan.
Mindenesetre várom h CR végre kijelentse h marad, de ez sztem nem fog bekovetkezni augusztus közepéig...