Remélem nem úgy, mint a fixen érkező Ribéry, Neymar, De Gea stb. stb.Mickey írta:Jó ez a Mbappe saga.
Van itt minden, csak győzze az ember fejben tartani.
A végén úgy is itt köt ki....
Volt pár saga, aminek pofáraesés lett a vége.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. július 1., szombat 15:16
Remélem nem úgy, mint a fixen érkező Ribéry, Neymar, De Gea stb. stb.Mickey írta:Jó ez a Mbappe saga.
Van itt minden, csak győzze az ember fejben tartani.
A végén úgy is itt köt ki....
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 1., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. július 1., szombat 13:48
Reális követelés, miközben Silva már elment, Mendy, Fabinho, Bakayoko és Lemar pedig a küszöbön állnak kb..Realista24 írta:Mbappe állítólag közölte, hogy évi 8,5 milliót kér a maradásért cserébe, illetve azt, hogy ne adjanak el kulcsjátékosokat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. július 1., szombat 13:26
Én azt olvastam, hogy nem adják el, mert nincs kivel pótolni.BBeno írta:nana hogy kilehet eroszakolni azt a 31 milliot. most fognak 70 milliot kapni sandroert. lesz penz danilovera.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 1., szombat 13:03
Igaz ket hete kb meg úgy irtak hogy a klub emeli a hat-kilencszeresere hogy maradjon.Realista24 írta:Mbappe állítólag közölte, hogy évi 8,5 milliót kér a maradásért cserébe, illetve azt, hogy ne adjanak el kulcsjátékosokat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 1., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 1., szombat 12:30
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 1., szombat 12:20
Realista24 írta:Danilo nyomott egyéb igent a Juve 5 milliós ajánlatára. A klubok meg messze az egyezségtol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 1., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. július 1., szombat 11:58
Már most se kéne kezdenie Bale-nek, nemhogy 32 évesen.ikarus93 írta:Öt év múlva egy ilyen kezdőt aláírnék. kezdő
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. július 1., szombat 11:26
sebydani írta:Hát én nagyon nem. Roppant csalódott lennék akkor is ha 1 évnél tovább kéne néznem Bale játékát, na de 5 év..Casemiro helyére meg evidens, hogy Kova, még ha nem is ugyanaz a poszt és stílus, de egyértelmű, hogy Casemirot se akarom 5 év múlva a kezdőben látni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. július 1., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 1., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 30., péntek 20:57
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. június 30., péntek 18:56
a mostani visszajött spanyol tehetségek + Asensioravenite írta:Abból a szempontból is kiváló a helyzetünk, hogy jelenleg alig akad vagy nincs is olyan tehetség, aki ne minket választana most a többi topcsapat helyett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 30., péntek 18:28
A legutolsó Info szerint uj vezér van a németeknél, akinek ra kell bólintania a mar megállapodott részletekre.ravenite írta:Én erről csúnyán lemaradtam, nem találok róla semmit. Valami részlet?Realista24 írta: Mar ujra van tárgyalva.
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. június 30., péntek 18:25
Én erről csúnyán lemaradtam, nem találok róla semmit. Valami részlet?Realista24 írta: Mar ujra van tárgyalva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 30., péntek 18:22
Mar ujra van tárgyalva.ravenite írta:Abból a szempontból is kiváló a helyzetünk, hogy jelenleg alig akad vagy nincs is olyan tehetség, aki ne minket választana most a többi topcsapat helyett. Nagyon csúcson van most a Madrid, mind a játékosállományban, mind a vezetőségben, mind a marketingben. Egy dolog bánt még engem, amit Perez helyében elintéznék: az Adidas szerződések újratárgyalását, mert vicc hogy a MU a semmire kap több százmilliókat.
HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. június 30., péntek 18:21
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. június 30., péntek 18:20
Nem komálja a Barcát, Real párti.Nem is értem a barca miért nem mozdult még rá, nekik fontosabb lenne egy jó középpályás..
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem