Igy is kivehetedsebydani írta:Pont nyaralni leszek pedig kivenném magunknak a lounge-ot![]()

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. június 30., péntek 19:30
Igy is kivehetedsebydani írta:Pont nyaralni leszek pedig kivenném magunknak a lounge-ot![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 30., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 30., péntek 19:08
Ott a helyünkMarci77 írta:Luis Fonsi-BP Park Augusztus.
Madridom talalkozo a Vipben?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. június 30., péntek 18:34
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 30., péntek 10:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 30., péntek 8:38
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 29., csütörtök 11:35
Új album legyen meg már végre. Kezdem tényleg megutálni őket, hogy 6-7 évek telnek el albumok között és miután beígérik az újat, eltelik még 2 év legalább.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. június 28., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. június 28., szerda 18:09
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. június 28., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. június 28., szerda 11:53
Nem tartozol az ellentáborba ilyen szempontból, mert szerintem mindenki akibe szorult egy kis igényesség, azt zavarja az a kibaszott szeméttenger ami ott volt. Engem személy szerint azért zavart egy fokkal kevésbé a dolog, mert elég kevés időt töltöttünk a kemping területén, így elviselhetőbb volt, de tényleg olyan volt a hely 1-2 nap elteltével mint egy kibaszott háborús zóna.Bocsi hogy ezer éves témát hozok vissza, de az ellentábort szeretném képiselni (mint lassan minden témában ezen a fórumon
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. június 28., szerda 7:56
Na most értem haza Voltról, szóval van összehasonlítási alapom, hiába a szemétkupacok, azért a Nova sokkal jobb feszt, ezerszer jobban szól na, minőségibb előadók(számomra), nem csak egy jut egy napra.Pipita írta: Bocsi hogy ezer éves témát hozok vissza, de az ellentábort szeretném képiselni (mint lassan minden témában ezen a fórumon![]()
)
...................
Szóval összességében nekem a koncertek nagyon tetszettek, legendákat láttam a színpadokon, de a fesztivál maga a legrosszabb volt amit el tudok képzelni. Teljesen hazavágott amit itt átéltem.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 27., kedd 23:36
En a harmadik albumukat is szerettem, foleg a What I've Done meg a Valentine's Day cimu szamokat lakotarsammal rongyosra hallgattuk.Sierra írta:Most mindenki oda meg vissza van a Linkin Parkért facebookon, sorra jönnek a live videók. Szerintem kicsit túl van misztifikálva a dolog.![]()
Mondjuk igaz, én nem is tudom átélni, az első 2 albumukat éltem, a többi totál homály számomra.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. június 27., kedd 22:43
reeed_ati írta:Most kezdek magamhoz térni..ateeemadrid írta:Na, aki megjárta a Nova Rockot annak hogy tetszett?
Számomra a System messze a legjobb volt, keményen odarakták.![]()
![]()
Amúgy én minden percét imádtam.
Egyszerűen annyira más mentalitásúak az emberek és annyira jó fejek, hogy áá rendesen letargiában vagyok most, hogy vége és haza kellett jönni.
Zeneileg tényleg a System vitt mindent, hibátlanok voltak, az a kis zápor sem zavart, a tömegben még jól is esett, sőt a por jobban irritált az első két napon.
Linkin Park is tetszett nagyon, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól szólnak majd élőben, most az új számaikat hagyjuk.
Green Day-nél meg picit sok volt nekem a Shoow, nem is értettem, hogy csinálnak ilyen hosszú koncertet, de aztán közben leesett.., ettől függetlenül jó arc a csávó, csak mondjuk jobb szeretem, amikor a zenével szakítják le az arcomat, mint pl. a system tette, ott nem volt semmi sallang, semmi felesleges játék.
Bocsi hogy ezer éves témát hozok vissza, de az ellentábort szeretném képiselni (mint lassan minden témában ezen a fórumonsoadroli írta:
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. június 27., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. június 27., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 26., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 26., hétfő 17:32
Na ha ez nem ér egy tisztességes nyaralást a magánzárkába, akkor semmi.sebydani írta:Bedobom nektek az atombombát.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 26., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. június 26., hétfő 16:23
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem