Zene

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Zene

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. június 30., péntek 19:30

sebydani írta:Pont nyaralni leszek pedig kivenném magunknak a lounge-ot :mrgreen: :(
Igy is kiveheted :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 30., péntek 19:08

Pont nyaralni leszek pedig kivenném magunknak a lounge-ot :mrgreen: :(
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 30., péntek 19:08

Marci77 írta:Luis Fonsi-BP Park Augusztus.
Madridom talalkozo a Vipben? :mrgreen:
Ott a helyünk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. június 30., péntek 18:34

Luis Fonsi-BP Park Augusztus.
Madridom talalkozo a Vipben? :mrgreen:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 30., péntek 10:22

kelvinherisz munkassagara egy forumozo skalan egy faradt sebydanit adok, azaz ertekelhetetlen joindulattal is maximum 2/10

:mrgreen:
Kép

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 30., péntek 8:38

Calvin Harris új albuma Ziro Gündogan skáláján Modric és Kroos egyben. Óriási 10/10. Év albuma eddig, Rollin meg év száma. :salute: :sziv:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Alig várom csillagcsabi a hater kommented :-* :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. június 29., csütörtök 11:35

realistahuni írta:Akkezdet Phiai - Két fél (Aza RMX)

Jövő szombaton remélem élőben is meglesz.
Új album legyen meg már végre. Kezdem tényleg megutálni őket, hogy 6-7 évek telnek el albumok között és miután beígérik az újat, eltelik még 2 év legalább.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. június 28., szerda 23:54

Akkezdet Phiai - Két fél (Aza RMX)

Jövő szombaton remélem élőben is meglesz.

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. június 28., szerda 18:09

nem öregedtél ki.
Én pont ezért nem járok novarockra meg rock am ringekre. Én is szigeten szocializálódtam fesztiválok terén és eléggé demotiváló hangárokban meg pusztán a mocsokban fesztiválozni.

Egyértelmű hogy ilyen helyeken a felhozatal brutál de itthon cserébe kárpótol a gyönyörű hely. Számomra ez adja meg az igazi feszt hangulatot.

amúgy új the killers szám végre. https://www.youtube.com/watch?v=w3xcybdis1k

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. június 28., szerda 12:21

Na, akkor megnyugodtam hogy nem én öregedtem ki a fesztiválozásból hanem tényleg kiemelkedően retkes volt ez az egész :lol: mondjuk nekem az ott lévők is durván igénytelennek tűntek, ilyen legalja metál arcok mindenfelé, akik ezt amúgy tökéletesen élvezték hogy itt csak szar meg szutyok van. :lol: :lol:

A Green Camping viszont tényleg kultúráltnak tűnt, meg ott a zuhanyzóhoz sem állt három km-es sor soha :lol: :lol:

Én is örülök amúgy hogy nem egyedül szívtam be a sétát. :lol: Haverom azt mondta fél óra az egész. Megnéztem google maps-en, másfél óra, ott már azért gyanakodtam hogy itt gáz lesz de másfél órát simán kibírtam volna. de a sátorral, cuccaimmal ezerötszáz fokban mikor még két és fél óra után is sétálok és még mindig nem tudom pontosan hogy mikor is érek végre oda, ahol már egy órája lennem kéne... hát nem volt kellemes. :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. június 28., szerda 11:53

Bocsi hogy ezer éves témát hozok vissza, de az ellentábort szeretném képiselni (mint lassan minden témában ezen a fórumon
Nem tartozol az ellentáborba ilyen szempontból, mert szerintem mindenki akibe szorult egy kis igényesség, azt zavarja az a kibaszott szeméttenger ami ott volt. Engem személy szerint azért zavart egy fokkal kevésbé a dolog, mert elég kevés időt töltöttünk a kemping területén, így elviselhetőbb volt, de tényleg olyan volt a hely 1-2 nap elteltével mint egy kibaszott háborús zóna. :D

Tényleg lenne mit fejlődniük ebben, én se szívesen sátraznék ezek után, maximum abban a Green Camping részben, az ég és föld volt már ránézésre is.

Annak viszont örülök, hogy a hegyeshalomi sétával nem csak mi szoptuk be. :lol: :lol:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. június 28., szerda 7:56

Pipita írta: Bocsi hogy ezer éves témát hozok vissza, de az ellentábort szeretném képiselni (mint lassan minden témában ezen a fórumon :'( :lol: )

...................

Szóval összességében nekem a koncertek nagyon tetszettek, legendákat láttam a színpadokon, de a fesztivál maga a legrosszabb volt amit el tudok képzelni. Teljesen hazavágott amit itt átéltem. :lol: :lol:
Na most értem haza Voltról, szóval van összehasonlítási alapom, hiába a szemétkupacok, azért a Nova sokkal jobb feszt, ezerszer jobban szól na, minőségibb előadók(számomra), nem csak egy jut egy napra.
Na és sokkal jobb arcok az ott fesztiválozók, Parkon tegnap csak 3x akartak megpicsázni.. :mrgreen:

Egyébként mi már 2éve volton mikor sátraztunk, megfogadtuk, hogy az volt az utolsó alkalom.
Novát azt úgy oldottuk meg, hogy Levélen foglaltunk szállást egy hotelban, rendes fürdő, nyugodt pihi(ez a legfontosabb, hogy ne mosott szar legyek a következő napokon), normális kaja... nekem ezek megérik a plusz költséget.
Egyik haverom meg szállított minket minden nap. :)
Ismerősök kempingeztek, meg is látogattuk őket többször, megértem ha nem tetszett, én sem kempingeznék ott.
Szóval nézd úgy, hogy a problémáid nagy része engem nem érintett, csak élveztem a koncerteket, így azért teljesen más az a feszt. :mrgreen:
Jövőre pedig megyünk harmadszor is. :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 27., kedd 23:36

Sierra írta:Most mindenki oda meg vissza van a Linkin Parkért facebookon, sorra jönnek a live videók. Szerintem kicsit túl van misztifikálva a dolog. :hmmm:
Mondjuk igaz, én nem is tudom átélni, az első 2 albumukat éltem, a többi totál homály számomra.
En a harmadik albumukat is szerettem, foleg a What I've Done meg a Valentine's Day cimu szamokat lakotarsammal rongyosra hallgattuk.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. június 27., kedd 22:43

reeed_ati írta:
ateeemadrid írta:Na, aki megjárta a Nova Rockot annak hogy tetszett?
Számomra a System messze a legjobb volt, keményen odarakták.
Most kezdek magamhoz térni.. :mrgreen: :mrgreen:
Amúgy én minden percét imádtam.
Egyszerűen annyira más mentalitásúak az emberek és annyira jó fejek, hogy áá rendesen letargiában vagyok most, hogy vége és haza kellett jönni.
Zeneileg tényleg a System vitt mindent, hibátlanok voltak, az a kis zápor sem zavart, a tömegben még jól is esett, sőt a por jobban irritált az első két napon.
Linkin Park is tetszett nagyon, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól szólnak majd élőben, most az új számaikat hagyjuk.
Green Day-nél meg picit sok volt nekem a Shoow, nem is értettem, hogy csinálnak ilyen hosszú koncertet, de aztán közben leesett.., ettől függetlenül jó arc a csávó, csak mondjuk jobb szeretem, amikor a zenével szakítják le az arcomat, mint pl. a system tette, ott nem volt semmi sallang, semmi felesleges játék. :)
soadroli írta:
Bocsi hogy ezer éves témát hozok vissza, de az ellentábort szeretném képiselni (mint lassan minden témában ezen a fórumon :'( :lol: )

A zenekarok kurvajók voltak, a koncertek kurvajók voltak, a fesztivál ocsmány szar volt. Sátraztatok, végig maradtatok 14-től 17-ig, és tetszett? Én a Szigethez vagyok szokva, ahol a nap minden órájában járkálnak az önkéntes takarítók, és gyakorlatilag nem lehet szemetet látni a kempingek környékén, az utakon, sehol, mert azonnal összeszedik. Itt a négy nap alatt nem láttam embert felszedni a szemetét. Elszednek 10 euró kaúciót szemétszedésre, abból ötöt adnak vissza és nem szedik a szemetet. :lol: Hát ez mi? Basszus, az utolsó előtti nap már nem lehetett járkálni a sátrak között mert állt a földön a mocsok, kajamaradék mindenhol, sörösdobozok jelölték az utat, de nem 5-6 darab hanem százak, ezrek. A port meg sem említem, de az is gusztustalan volt. A tojtojok annyira megihlettek, hogy utolsó előtti este nagyon részegen csináltam egy fotósorozatot: három perc alatt 8 tojtojba nyitottam be, 6-ban volt leszarva az ülőke. Konkrétan állt a kula vagy az ülőkén vagy egy méterre a wc-től. A tojtojok előtti hugyoldák mellett meg folyamatosan Balaton méretű tavak voltak amik hát nem vízzel voltak megtelve a 15 méteres körzetben pusztító szagból ítélve. Ezeket még el is viseltem volna. Ott szakadtam el mikor random srác mezítláb belesétál egy ilyen húgytócsába, és nevetve konstatálja a dolgot. Őt ez abszolút nem zavarta hogy épp 1500 random ember hugyában tapicskált. Állítom egész este nem ment el lábat mosni a srác, annyira boldog volt ő abban a pillanatban. Hát baszki... nem hiszem hogy egy túlzottan igényes ember lennék, de engem a nova rock fesztivál nagyon kikészített. Egy ilyen bandákkal teleszőtt fesztiválra bármikor bárhova elmennék, de nova rockra sátrazni soha többé, maximum úgy hogy ha a közelben fogok tudni szállást szerezni, meg kocsit. Mert ja, én is Hegyeshalomtól sétáltam, legalább három órát, mert a nyomorult Miklóshalmán nem tudták normálisan kitenni hogy hol van az a rohadt fesztivá :lol: :lol: :lol: már rég le kellett volna fordulni balra, mikor a városka táblái még mutatták hogy menjek tovább egyenesen előre. :lol: :lol: :lol:

Szóval összességében nekem a koncertek nagyon tetszettek, legendákat láttam a színpadokon, de a fesztivál maga a legrosszabb volt amit el tudok képzelni. Teljesen hazavágott amit itt átéltem. :lol: :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. június 27., kedd 22:32

Most mindenki oda meg vissza van a Linkin Parkért facebookon, sorra jönnek a live videók. Szerintem kicsit túl van misztifikálva a dolog. :hmmm:
Mondjuk igaz, én nem is tudom átélni, az első 2 albumukat éltem, a többi totál homály számomra.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. június 27., kedd 14:55

Des-pa
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 26., hétfő 20:40

CHARLIE - Jég dupla whiskyvel

Irigy Hónaljmirigy - Mirigy himnusz
:smile: :lilasalas:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 26., hétfő 17:32

Na ha ez nem ér egy tisztességes nyaralást a magánzárkába, akkor semmi. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 26., hétfő 17:16

Bedobom nektek az atombombát. :lol: :lol: :lol:

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. június 26., hétfő 16:23

BSW - $oha nem elég (Official Music Video)
valóban elég pofátlan lett, de sajnos nem "Gerinctelen" szerű pofátlan...

Brennan Heart aka Blademasterz - Golden Era

Vissza: