A jatekostemeto... oh wait...Süti írta:Mindig is mondtam, hogy olyan testem van mint egy élsportolónak, de senki nem hitte el...h3x0r írta:Turan bomba formaban![]()

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. július 1., szombat 9:19
A jatekostemeto... oh wait...Süti írta:Mindig is mondtam, hogy olyan testem van mint egy élsportolónak, de senki nem hitte el...h3x0r írta:Turan bomba formaban![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 1., szombat 9:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. július 1., szombat 9:16
Mindig is mondtam, hogy olyan testem van mint egy élsportolónak, de senki nem hitte el...h3x0r írta:Turan bomba formaban![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 1., szombat 8:55
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. június 29., csütörtök 20:50
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. június 29., csütörtök 15:43
Ez akkor is ordas hazugság volt, aztán szokás szerint utánanézés nélkül átvette és rojtosra szajkózta az egész magyar média.Realista24 írta:Egyszer régenH.E.H.E. írta:hagyjuk már ezt a lamasiát, volt 1 jó generációjuk, de mindig a pénzért vett külföldiek miatt nyerték, amit nyertek.
https://pbs.twimg.com/media/DDaTOqpXUAAkQWB.jpg
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. június 28., szerda 18:53
komoly??Realista24 írta: Puyol azért nagy zseni, beállt ugye játékosügynöknek, aztán adogatja el a fiatal Barcásokat Angliába.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 28., szerda 17:01
Lehet nem most, de ebből lesz kapcsolat, kapcsolatból meg sok pénz.palesz77 írta:Mondjuk ez az üzlet szerintem pont nem a pénzről szólt. 15 évig focizott a Barcában, a srác meg kőkemény 3 millióért vált klubot. Kétlem, hogy az ügynöki bónusz volt a fő motiváció - főleg hogy de la Penával még felezik is.Kerlon írta:![]()
pénzből él ő is..
Szerintem Grimaldo is az, de azt majd csak az idő fogja megmondani. Már ha nem lesz annyit sérült, hogy ki se derüljön, hogy mire lett volna képes.RaúlCF írta:az utolsó tényleg nagy tehetség talán pont Thiago volt aki onnan került ki és ő se a Barcába teljesedett ki.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 28., szerda 16:29
hova?RaúlCF írta:ő még nem jött ki még bármi lehet. tehetség minden akadémián van kérdés kijön-epalesz77 írta: Szerintem Grimaldo is az, de azt majd csak az idő fogja megmondani. Már ha nem lesz annyit sérült, hogy ki se derüljön, hogy mire lett volna képes.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 28., szerda 15:54
ő még nem jött ki még bármi lehet. tehetség minden akadémián van kérdés kijön-epalesz77 írta: Szerintem Grimaldo is az, de azt majd csak az idő fogja megmondani. Már ha nem lesz annyit sérült, hogy ki se derüljön, hogy mire lett volna képes.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 28., szerda 15:53
Ez hosszu tavu beruhazas. 6 mulva, ha lesz beloluk valaki, akkor 50 millioert siman el tudja oket adni a Barcanak, amin mar o is keres rendesen.palesz77 írta:Mondjuk ez az üzlet szerintem pont nem a pénzről szólt. 15 évig focizott a Barcában, a srác meg kőkemény 3 millióért vált klubot. Kétlem, hogy az ügynöki bónusz volt a fő motiváció - főleg hogy de la Penával még felezik is.Kerlon írta:![]()
pénzből él ő is..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 28., szerda 15:50
Mondjuk ez az üzlet szerintem pont nem a pénzről szólt. 15 évig focizott a Barcában, a srác meg kőkemény 3 millióért vált klubot. Kétlem, hogy az ügynöki bónusz volt a fő motiváció - főleg hogy de la Penával még felezik is.Kerlon írta:![]()
pénzből él ő is..
Szerintem Grimaldo is az, de azt majd csak az idő fogja megmondani. Már ha nem lesz annyit sérült, hogy ki se derüljön, hogy mire lett volna képes.RaúlCF írta:az utolsó tényleg nagy tehetség talán pont Thiago volt aki onnan került ki és ő se a Barcába teljesedett ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 28., szerda 15:41
Egyszer régenH.E.H.E. írta:hagyjuk már ezt a lamasiát, volt 1 jó generációjuk, de mindig a pénzért vett külföldiek miatt nyerték, amit nyertek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 28., szerda 15:28
Realista24 írta:Tegnap akartam írni, de elfelejtettem. Puyol azért nagy zseni, beállt ugye játékosügynöknek, aztán adogatja el a fiatal Barcásokat Angliába. Állítólag az aktuális vezetőség eléggé ki van rá akadva
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 28., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 28., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 28., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 27., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2017. június 27., kedd 15:12
a 6-1 nek nagyobb volt a visszhangja mint a címvédésnekM1Ö írta: tényleg 5 forintot nem ér a duplázásunk, még mindig a Barca áll mindenek felett...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 27., kedd 15:07
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem