VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 28., szerda 13:26

KAG írta:
Realista24 írta:Na, Ceballos nem erősítette meg a pletykákat, elmondta, hogy három évig még szerződése van a klubnál, de persze nem tudja, hogy mi lesz jövőre. Most a döntőre koncentrál.
Közben az AS arról ír, hogy valószínű több pénzt fogunk érte fizetni, mint a kivásárlási ára, ami 15 milla.

Mondjuk ezt nem értettem soha, hogy minek.
A kivásrlási ár nem arról szól, hogy azt kifizeted és szabadon tárgyalhatsz a játékossal?

Tehát innentől kezdve semmi előnyünk nincs azzal szemben, aki kifizette a 15millát. :hmmm:
diplomácia. ha leteszed a kivásárlásit kb beintesz a klubnak. olyan mintha a hátuk mögött lerabolnád őket. ellenben megtoldod egy picit ami kb semmit nem számít mert bagó akkor megjártad az udvarias köröket mindenki boldog, megmarad a jó viszony nem köpködnek, nem árt az ilyen. későbbi dolgoknál is előnyös lehet ha eetleg lesz egy újabb ember akit el akarsz hozni akkor nem büdös tahónak tartanak és csakazért se neked adják, vagy van vmi fiatalod esetleg lepasszolod oda kölcsönbe. nem rossz az ha jóban vagyunk más csapatokkal.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 28., szerda 13:17

Realista24 írta:Na, Ceballos nem erősítette meg a pletykákat, elmondta, hogy három évig még szerződése van a klubnál, de persze nem tudja, hogy mi lesz jövőre. Most a döntőre koncentrál.
Közben az AS arról ír, hogy valószínű több pénzt fogunk érte fizetni, mint a kivásárlási ára, ami 15 milla.

Mondjuk ezt nem értettem soha, hogy minek.
A kivásrlási ár nem arról szól, hogy azt kifizeted és szabadon tárgyalhatsz a játékossal?

Tehát innentől kezdve semmi előnyünk nincs azzal szemben, aki kifizette a 15millát. :hmmm:
ZIDANE

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 28., szerda 13:15

Milyen udvariasak vagyunk mostanaban ezekkel a kivasarlasi arakkal.

Egyebkent ennyiert ajandek a srac.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 28., szerda 13:15

nem baj ha 2-5 millióval megtoldjuk, megmarad a barátság esetleges jövőbeni üzlet is egyszerűbb lehet ha nem az az image hogy leraboljuk őket. az ár még így is bagó. de le kell csapni rá mert ezzel az ebvel felfigyeltek rá az fix.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 28., szerda 13:01

Na, Ceballos nem erősítette meg a pletykákat, elmondta, hogy három évig még szerződése van a klubnál, de persze nem tudja, hogy mi lesz jövőre. Most a döntőre koncentrál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2017. június 28., szerda 12:50

Tetszenek a hírek,hírmorzsák. Kicsit meglepő számomra,hogy ilyen munka folyik a jövő tervezésben. Megszoktam már,hogy csak az éppen aktuális világsztárt hozzuk el horror pénzekért. :mrgreen: :kivagyhe:
Azért pár év múlva nem nézne ki rosszul egy Llorrente-Ceballos-Kroos-Kovacic-Asensio kp. Kroos kivételével még mindegyik "csak" ígéret de ahogy néztem tegnap is a Spanyol-Olaszt nagyon magas minőséget képviselnek ezek a srácok.
Ceballos most 20 éves. Tegyünk le érte 15misit, ha már ennyire haver a Betis, és hozzuk el két év múlva. Win-win szitu.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 28., szerda 12:48

le kell csapni az ilyen talentekre. ott kell nekik hagyni 1-2 evet es kapunk egy majdnem kesz spilert.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 28., szerda 12:34

Realista24 írta:
RaúlCF írta:le kell tenni a 10milliót és 2 évre kölcsönbe vele addig itt úgyse lenne helye és játszana fixen. ez pont az az ár amin nem érdemes vacakolni.
Csak Pérezék nem akarják összerúgni a port a sevillai csapattal. Ők Real szimpatizáns csapat, és előnyös lenne egy olyan deal, hogy ott is maradhat és nem kell neki csapatot keresni.
erre gondoltam hogy a játékjog meglegyen de marad kölcsibe mert most semmi teteje nem lenne idehozni de egy 2 év és van miről beszélni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 28., szerda 12:11

RaúlCF írta:le kell tenni a 10milliót és 2 évre kölcsönbe vele addig itt úgyse lenne helye és játszana fixen. ez pont az az ár amin nem érdemes vacakolni.
Csak Pérezék nem akarják összerúgni a port a sevillai csapattal. Ők Real szimpatizáns csapat, és előnyös lenne egy olyan deal, hogy ott is maradhat és nem kell neki csapatot keresni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 28., szerda 12:09

le kell tenni a 10milliót és 2 évre kölcsönbe vele addig itt úgyse lenne helye és játszana fixen. ez pont az az ár amin nem érdemes vacakolni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 28., szerda 12:08

kodo írta:
Realista24 írta:Nagyon remélem, hogy Ceballost kivásároljuk a Betisből. Ha eddig nem sikerült megalkudni, akkor fizessük ki a kivásárlási árát, aprópénz.
Perez papa interjújából inkább arra következtetek, hogy nincs a klub kiszemeltjei között.

Bár azt is mondta, hogy nem tárgyalnak a Uniteddel Moratarol. :mrgreen:
Korábban már meg lett erősítve, hogy ki akarjuk fizetni a kivásárlási árat érte, csak tárgyalunk arról, hogy kevesebb legyen és otthagyjuk egy évig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 28., szerda 11:50

Realista24 írta:Nagyon remélem, hogy Ceballost kivásároljuk a Betisből. Ha eddig nem sikerült megalkudni, akkor fizessük ki a kivásárlási árát, aprópénz.
Perez papa interjújából inkább arra következtetek, hogy nincs a klub kiszemeltjei között.

Bár azt is mondta, hogy nem tárgyalnak a Uniteddel Moratarol. :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 28., szerda 11:38

Adom, nem is ertem miert nincs jobban felkapva a neve. Hatalmas jatekos lehet. :ozil:

Ez a Dulifüli meg szornyen idegesito jatekos. Nem eleg, hogy allandoan kilog lefele a csapatbol, meg millio helyzetet is elszorakoz az onzosegevel. Szerintem legalabb akkora pofaja lehet mint Jesenek volt, de neki volt mire a serulese elott. Ez a srac borzaszto. Bar mar az sokatmondo volt, hogy 18 eves senkikent CRt parodizalta.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 28., szerda 11:08

Nagyon remélem, hogy Ceballost kivásároljuk a Betisből. Ha eddig nem sikerült megalkudni, akkor fizessük ki a kivásárlási árát, aprópénz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. június 28., szerda 7:36

illgner írta:Akkor jöhet az "álomdöntő" a kicsiknél. Szerintem a spanyolok kicsontozzák most a németeket.
remek ez a spanyol csapat, élmény nézni

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. június 28., szerda 1:44

ferni írta:Nekem még mindig valami rohadt vicces ez a spanyol U csapat... :lol:
Feltenné a felnőtt edző ezt a csapatot egy rendes lazább barátságos válogatott meccsre 1 az 1ben max 1-2 poszton lehetne megszólni a csapatot... :lol:

És még a padon is csücsülnek emberkék akiknek már most nevük van.

Nagyon OP ez a csapat egy ilyen tornára. :lol:

És lehet itt szidni pár játékost, de egy U21be legyen már elég ez a Barcás négyes, amit írtok.
Ide bőven elég.
Nézted a mai meccset vagy csak kezdőt?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. június 28., szerda 0:18

Nekem még mindig valami rohadt vicces ez a spanyol U csapat... :lol:
Feltenné a felnőtt edző ezt a csapatot egy rendes lazább barátságos válogatott meccsre 1 az 1ben max 1-2 poszton lehetne megszólni a csapatot... :lol:

És még a padon is csücsülnek emberkék akiknek már most nevük van.

Nagyon OP ez a csapat egy ilyen tornára. :lol:

És lehet itt szidni pár játékost, de egy U21be legyen már elég ez a Barcás négyes, amit írtok.
Ide bőven elég.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. június 27., kedd 22:54

Akkor jöhet az "álomdöntő" a kicsiknél. Szerintem a spanyolok kicsontozzák most a németeket.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. június 27., kedd 22:52

Őt már nem akartam írni, mert tényleg ugy jött volna ki, hogy rámegyek a barcasokra. :lol:

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 27., kedd 22:48

Berti írta:Eddig minden meccsuket néztem és nyíltan kimondom, hogy Bellerin,Deulofeu és Sandro még ezt a szintet sem ütik meg. Tudom hogy mind barsza neveldéből jön és legalább kettőt szoba hoztak velük a nyáron, én örülnék ha hazatérnének. :mrgreen:
nem akartam leírni de egy az egyben. olyan buta, suta mind hogy csak na. D. Suarez is mehet melléjük. ez a nem szint nem Müller :lol:

Vissza: