Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
BBeno

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 3., hétfő 17:11

mi az amit vettel tett hogy megerdemli a kizarast es mi az amit hamilton nem tett amiert meguszhatja?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. július 3., hétfő 17:07

BBeno írta:hanyszor akarjak meg megbuntetni?
:lol: :lol: :lol: hamilton meg aki kezdte az egeszet siman megussza. gg.
De a FIA el tudjatok kepzelni, hogy kihoz egy kamu elemzest az esetrol csak hogy Hamiltont vedjek sportbiroktol ex pilotakon at mindenkinek az egyetertesevel? Hagyjuk mar, ha ezt meghuztak hogy az angolt nem buntettek akkor nyilvanvaloan alapjuk volt ra. Vettel buntetesen meg remelem nem lepodik meg senki, a minimum volt a kizaras, csak verseny kozben fostak kiszorni.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. július 3., hétfő 16:57

hanyszor akarjak meg megbuntetni?
:lol: :lol: :lol: hamilton meg aki kezdte az egeszet siman megussza. gg.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. július 3., hétfő 15:52

Állítólag Vettelt kizárják Bakuról, nemtudom mennyire kamu vagy nem a hír, sehol nem láttam még megerősítve nagyobb hírportálokon. Egy képet láttam csak, bár meddig tart photoshoppolni egy ilyet... Remélem nem igaz.

kép

Egyébként ma 30 éves, szép szülinapi ajándék lenne ha valóban kizárnák...

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 2., vasárnap 0:11

Raikkonen es a kormany esete :lol:

Ha mar Ferrari, Vettel sorsarol hetfon dont az FIA .

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 30., péntek 13:43

Hamilton: "Becsületes módon akarom megnyerni a bajnokságot." :mrgreen:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 28., szerda 11:46

Hamilton-Vettel eset margójára

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. június 27., kedd 19:38

Unalmas kezdett lenni amit a 2 csibész csinál a verseny óta.
szerintem is túlpörgik sokan a dolgot. Mindkettő hibázott, mindkettőt büntetni kellene, de basszus...lépjenek már túl rajta, főleg az érintettek. Menjenek el dodzsemezni s rendezzék le ott.

A legjobban azt bírom, hogy sokan Vettel eltiltásáért sipákolnak, míg Hamiltont védik :lol:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 27., kedd 16:59

Pipita írta:Hihetetlen hova süllyedt mára ez a sport. Ez a két ember a legnagyobb alakja a mai forma egynek, aztán nem sportemberek, hanem szánalmas hülyegyerekek módjára viselkednek. Szerintem nagyon szomorú ez.
Hova sullyedt volna? Sehol sincs ez az eset ahhoz kepest, ami Prost es Senna kozott ment eveken(!) keresztul. Amit meg annak ellenere is elveztem, hogy felvetelrol neztem a futamokat es a vegeredmennyel is tisztaban voltam. Vagy akar Mansellt is emlithetnem, akit miutan kiintettek, inkabb a palyan maradt es kiutotte Sennat (89 portugal nagydij). Schumacher piszkos huzasairol nem is beszelve, mert volt neki nem is egy. Mondom ezt ugy, hogy a legnagyobb kedvencemrol van szo. A Forma 1-ben is rendszeresen elofordul az, hogy a nagy rivalizalas kozepette a versenyzoknel elszakad a cerna es piszkos eszkozokhoz nyulnak. Jean Todt helyeben nem azon gondolkodnek, hogy folytassunk vizsgalatot Vettel ellen es deritsuk ki, hogy most akkor a Merci vagy a Ferrari lobbi az erosebb, hanem azon dolgoznek, hogyan ultessem le a ket versenyzot egy szobaba, ahol tisztazhatjak a helyzetet.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. június 27., kedd 15:47

Santi írta:Megpróbálhatják eltusolni odafent, de a felvételeken tisztán látszik a fékezés, ez egy percig nem kérdéses senkinek. Ezt a FIA közleményt nem eszi meg senki, max aki nem tájékozódik rendesen vagy vakon jár.
+1

Hamilton és Vettel is szaros koruk óta nyomják az ipart.Pontosan tudják hogy kell menni egy Safety Car mögött és hogy nem.
Vettel nem kockáztatott volna egy büntit vagy nem kattant volna el jobban mondva ha Tényleg nem érezte volna szándékosnak.
Én Vettel reakciojaban bizom. Nem a kétszinu sunyi Hamiltonnak.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. június 27., kedd 15:44

Megpróbálhatják eltusolni odafent, de a felvételeken tisztán látszik a fékezés, ez egy percig nem kérdéses senkinek. Ezt a FIA közleményt nem eszi meg senki, max aki nem tájékozódik rendesen vagy vakon jár.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2017. június 27., kedd 15:38

Csak ennyit tennek hozza:
Stewards examined Hamilton's car data in Vettel incident. Did not break or lift off completely. Maintained more or less constant speed.

And behaved the same at that re-start at that point on the track as he did at the other two re-starts. Source: FIA

Telemetria alapjan latjak, hogy Hamilton nem lassitott le jobban, vagy ment lassabban abban a kanyarban, mint a korabbi rajtoknal. De nyilvan ot is meg kell buntetni, nem csak azt a barmot aki szandekosan belemegy a masik autoba. :lol:

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. június 27., kedd 15:36

Na akkor nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, hogy mind a kettőt ugyanúgy kellett volna büntetni.

Villeneuve lenyilatkozta még emellett, hogy ennél a tempónál ez a kis kocc semmiség és hogy ugyanígy nekiment volna Hamiltonnak, ha vele ezt megcsinálja... Mondjuk azért ez erős... Bár a többiben igaza van, de sosem csíptem a kanadait, ezután sem fogom.
A brit sajtóban amúgy védik Hamiltont (nyilván) és 97 Jerez-hez hasonlították az esetet, ami után kizárták Schumachert, erről megkérdezték Villeneuve-t is, aki meg elmondta, hogy köze nincs hozzá ennek az esetnek, nem ugyanaz, amikor élesben versenytempóban vagy SC mögött 25-30-al történik egy kis jelzésértékű kocc.

Az olasz sajtóban pedig a Zidane-Materazzi esethez hasonlították: „Marco Materazzi provokált, Zidane pedig a hírhedt fejessel válaszolt. Vége is lett Zizou számára, Hamilton pedig sokkal rosszabb dolgot művelt, mint Materazzi.”

Még pár "kisebb" név véleménye az esetről:

Martin Brundle:
"Ha Vettel Hamilton autóját megsérti, vagy a falnak löki, akkor kizárás vagy egy versenyes eltiltás lett volna a helyes döntés. Hamiltont azonban nem szorította le a pályáról nagy sebességnél, és ahogy már más bajnokoktól is láthattuk, ez inkább egy pofon volt séta közben."
"A verseny közben adható büntetések közül Vettel végül a legszigorúbbat kapta, anélkül, hogy fekete zászlóval kiintették volna. Szerintem a stewardok jól döntöttek; én nem diszkvalifikáltam volna, és nem is adtam volna neki egy versenyre szóló eltiltást, hacsak ki nem ejti Hamiltont Bakuban."

Jackie Stewart:
"A hírneve mindenképp sérült." - mondta Stewart a Daily Mail-nek Vettelről - "Ugyanakkor a történtek előzményeiért Lewis okolható, hiszen egy valószínűtlen helyen túlságosan is lassított. Sebastiant ez meglepte, és ezért gurult mellé, hogy kifejezze, mi az ördögöt csinál."
"Vettel megkérdőjelezhetetlenül belement Hamiltonba, ezt nem lehet megmagyarázni, és ez rossz, nem megfelelő viselkedés volt."
"Azonban nagyon könnyű lenne csak az egyik felet kritizálni, de ami ezt a rossz viselkedést kiváltotta, az előtte történt. Teljesen váratlanul. Nem szeretném Lewist rossz színben feltüntetni, de csak visszakapta, amit adott."

Bernie Ecclestone:
"Ami a Hamilton-Vettel incidenst illeti, ilyen dolgok megtörténnek a versenyzésben." - mondta a brit a FormulaPassionnak.
"Szerintem Hamilton Vettet bajba akarta sodorni a túl korai fékezéssel, hogy kierőszakoljon egy incidenst. Vettel reakciója normális volt, hogy Hamilton tudtára hozta, tisztában van az okokkal."

Nem mellesleg ez a 3 úriember amúgy brit.

És még 1 friss hír a végére:
Állítólag Jean Todt egy vizsgálat lebonyolítását fontolgatja. Amennyiben erre sor kerül, úgy Vettelnek a nemzetközi Sportbíróságon kell majd bizonyítania igazát, ha pedig ez nem sikerül, akár egy futamra is eltilthatják.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. június 27., kedd 15:35

Schumacher csinált ennél cifrábbakat is, mégis nagyszerű sportemberként van elkönyvelve. Nekem kicsit régi idők F1-e érzés kapott el, aminek nagy részéről csak hallottam, de emlékszem a Coulthard-Schumi incidensre, mikor a némnet konkrétan el akarta verni Coulthardot...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 27., kedd 15:31

Verstappennek most "jó" sorozata van talán kicsit helyreteszi az orbitális arcát mert valami hihetetlen tenyérbemászó beképzelt takony volt

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 27., kedd 15:26

Schumi meg Alonso kocsijának hanyatlása után érdektelenné vált számomra ez a sport.
Akkor voltak a csúcs évek, mikor ez a két fickó harcolt a vb-ért, azok voltak a futamok.

Hülye gyerekek gyülekezete lett.
Hamilton,Vettel,Verstappen fejét meglátom a tévébe egyből a hányás kerülget. :lol:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. június 27., kedd 15:20

Hihetetlen hova süllyedt mára ez a sport. Ez a két ember a legnagyobb alakja a mai forma egynek, aztán nem sportemberek, hanem szánalmas hülyegyerekek módjára viselkednek. Szerintem nagyon szomorú ez.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 27., kedd 15:11

lestat írta:
Itt a lènyeg. Hamilton pontosan tudta mit csinál Vettel meg elkattant és tudatni akarta hogy "Hé haver látom ám mit csinálsz nesze egy löket" fél kezzel szépen ráhuzta hogy érezze a törődést.

„Bizonyos szempontból még örülök is, mert látni, hogy a versenyzőknek vannak érzelmeik. Van két fickó, akik a bajnoki címért harcolnak, és mérgesek egymásra. Végső soron nem történt semmi sérülés – mi itt a gond? A tévé szempontjából nagyszerű volt. Sokkal jobb ezt látni, mint azt, hogy megkérik Bottast, lassítsa le Vettelt Lewis kedvéért. Az szerintem kínos volt” – Villeneuve szavai.

Nagyon adom. Végre volt valami érzelem mint pl mikor Schumi meglátogatta Coulthardot a boxban.

Az meg hogy Hamilton nem akarja megbeszelni elotte meg ugat hogy ő férfiként a palyan kivul beszeli meg. Minden benne volt miert utalom a személyét hiába nagyszerű pilóta.

Nagyon adom.

Egyenlő büntetés kellett volna nekik, számomra egyenlő a két cselekedet jelen esetben. Hamiltonos résszel is egyetértek, megbeszélni nem akarta, de azóta ezzel nyomja tele a sajtót. Ha így akar nyomást helyezni Vettelre a sajtón keresztül az rendben, de ne mondjon ellent egyik mondatával a másiknak.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. június 27., kedd 15:04

RaúlCF írta:mindkettő szándékosan ütközést okozott mindkettő vagy kizárás vagy stop/go és kész. hiába magyarázzák mindennel Hamiltont látszott hogy befékezett max nem nullára de paraszt és sunyi volt Vettel meg hülye.

Itt a lènyeg. Hamilton pontosan tudta mit csinál Vettel meg elkattant és tudatni akarta hogy "Hé haver látom ám mit csinálsz nesze egy löket" fél kezzel szépen ráhuzta hogy érezze a törődést.

„Bizonyos szempontból még örülök is, mert látni, hogy a versenyzőknek vannak érzelmeik. Van két fickó, akik a bajnoki címért harcolnak, és mérgesek egymásra. Végső soron nem történt semmi sérülés – mi itt a gond? A tévé szempontjából nagyszerű volt. Sokkal jobb ezt látni, mint azt, hogy megkérik Bottast, lassítsa le Vettelt Lewis kedvéért. Az szerintem kínos volt” – Villeneuve szavai.

Nagyon adom. Végre volt valami érzelem mint pl mikor Schumi meglátogatta Coulthardot a boxban.

Az meg hogy Hamilton nem akarja megbeszelni elotte meg ugat hogy ő férfiként a palyan kivul beszeli meg. Minden benne volt miert utalom a személyét hiába nagyszerű pilóta.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 27., kedd 14:34

itt szúrták el hogy precedenst csináltak belőle. ha ott helyben kiszórják mind a kettőt a jövőben sem lenne gond az ilyenekkel, de így...lesznek még gondok mert nem volt tökük.

Vissza: