Mesut Özil - 10
Re: Mesut Özil - 10
sok sikert az Arsenalban, 50 milliáért még szép,hogy elmész.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én sajnálom, de 50 milláért simán megérte... Szerintem Real Madridnál ő lesz az új rekorder ilyen téren

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha megy, akkor nem a pénz miatt. 5nél többet nem hiszem, hogy kapna kezdetben. Ha megy, akkor a biztos játéklehetőséggel győzték meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Realista24 írta:Visszavonultatjuk.

Akkor most megint meggondolta magát és mégis menne?
Wenger hozzácsapott a fizetéséhez egy újabb milkát?

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Visszavonultatjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szerintem odaadják modricnak

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én Modricnak mindenképpen új számot adnék. Vagy a 8-ast, vagy, ha elmegy Özil, akkor a 10-est.Remy írta:Ha Özil megy, akkor ki lesz a 10-es? Nem nagyon érdekelnek a mezszámok, de a 10-es mégis csak egy legendás szám.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha Özil megy, akkor ki lesz a 10-es? Nem nagyon érdekelnek a mezszámok, de a 10-es mégis csak egy legendás szám.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Az elmúlt percekben több újságíró is megerősítette John Cross értesülését. A megállapodás megvan a Madriddal. A játékos jelenleg orvosin van Németországban. Közel vagyunk az átigazoláshoz, de 100%-osan nincs eldöntve semmi sem.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
ps király

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
http://www.youtube.com/watch?v=BRFxLCKgTxI
(rakjatok be hozza az angol feliratot)
(rakjatok be hozza az angol feliratot)
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Amúgy várható volt, hogy nem adjuk még el. Túl hirtelen jött volna, hogy évek óta stabil kezdő, idén meg már más focimezben virít. Az ő imidzsének sem tett volna jót, hogy az első komolyabb nehézség után lelép. Idén a szerepét fogjuk csökkenteni, ezzel gondolom tisztában van, majd a szezon után dönteni fog, hogy a jutott játékpercek mennyire elegendőek neki. DM is szerintem még kivár, mert látja, hogy nem feltétlenül akarjuk eladni és szerintem megpróbál a padról segíteni és valamennyi meccsen a kezdőbe kerülni. Bale mellett neki különösen nehéz lesz, de szezon után ő is mérlegelni fog, hogy a jutott játékpercek mennyire megfelelőek neki. Nem vagyok benne biztos, hogy számukra előnyös lesz a maradás, mert ne gondolja azt senki, hogy itt állandóan cserélgetni fogja majd Carlo a kezdőt, mivel kell a csapatnak az állandóság. Én örülök neki, mert így legalább a padunk is minőségi játékosokkal lesz tele. Isco bár eddig jónak tűnik, de nagyon hosszú a szezon és bármi megtörténhet, sérüléstől kezdve egészen a formahanyatlásig. Bale esetében úgy érzem, hogy ha nem is megy neki olyan jól, akkor is játszani fog (mert ennyi kidobott pénz után játszania kell) és akkor DM-nek tényleg nehéz lesz (egy Jeséről nem is beszélve)... de mint írtam, a szezon hosszú, Balenak is voltak már kisebb nagyobb sérülései, és lesznek fontos és kevésbé fontos meccseink, ahol több játékos szerepe megnőhet.
But he is a good boy...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ehhez képest közel 10 éve itt is ez megy!Tőlem a földön is ülhet 90 percig, ha ad 2 asszisztot meccsenént...
úgy tudom a cselszinek vagy a juventusnak elég befogadó drukkerei vannak, lehet próbálkozni náluk.
itt nem ez az etalon, nem ez az elvárt, nem ez a sztenderd.

Erről már leírtam a véleményem a Kommentáld topikban; mert ne keverjük a szezont a fazonnal, az hogy az utóbbi időszakban nyújtott teljesítménye nem méltó hozzá és a Real Madridhoz, még nem egyenlő azzal, hogy a képességei sem. Ott a helye az idei évi keretben és úgy néz ki talán ott is lesz; a jövője pedig innentől kezdve csak és kizárólag rajta, saját magán múlik.mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint
nálad nem kérdés...

Annyira akkor még sem különbözik a véleményünk, mert ezzel én is így vagyok!Azzal a hírrel tudok azonosulni, amit még talán júniusban olvastam, hogy Karim és Özil sorsa is ettől az évtől függ. Nem lepapírozni mindent a szezon előtt, meg emeléseket osztogatni. Ez a franciára ugyanúgy igaz, bár nála sosem volt kérdés, hogy melyik csapatban akar játszani, és ezt az egyet becsülöm Bale-ben is. Más csapat szóba sem jöhet nála a váltást illetően.
Ha jön Bale és Özil marad, akkor hajtson, bizonyítson, kösse fel a gatyáját, mert Isco sem lesz kis falat neki, a jobboson meg nincs helye.

Ez a beszéd, ezt vártam Tőle; csak a szavak helyett most már a tettek beszéljenek!Özil: “Számomra megtiszteltetés, hogy itt játszhatok. Nagyra értékelem az érdeklődésüket irántam, de a döntésem egyértelmű: maradok. Van egy szerződésem, ami 2016-ig szól.”

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ott a játékos döntött a távozás mellett, nem pedig Carlo. Maradni fog, új szerződést kapott amúgy az Adidastól, meg új csukát. Elismerte, hogy a hat pont a legfontosabb, de javulni kell, időre van szükségük...blablalbaHár Carlo Higu esetében is azt mondta, hogy marad, úgyhogy én még reménykedek.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hár Carlo Higu esetében is azt mondta, hogy marad, úgyhogy én még reménykedek.
Valami madridi rádió által nem lehetne ajánlani neki ezt a számot?

Valami madridi rádió által nem lehetne ajánlani neki ezt a számot?

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Akkor már inkább Özil+DM+Khedira for Fabregas+Neymar+Busquets+75 millió. Megegyeztünk?hehe írta:de amúgy rádobunk egy 20-ast és vihetitek, Nemár meg jön ide.![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
:Đfasz.
menjél innen te hülye zöld ember.![]()
Na, most már csak az a kérdés, hogy ha DM is maradni akar, meg Özil is, és jön Bale, meg vannak még egy páran a csapatban, akkor Carlo vajon örül a mély és minőségi keretnek, vagy sem?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema