Szerintem a vezetőség és Ancelotti is úgy van ezzel, hogy idén kapjon mindenki lehetőséget, ki kevesebbet, ki többet, majd a szezon végén aki nem marad fent a rostán, elmegy. Ezzel az a baj, hogy azokért a többnyire mellőzött játékosokért jó ha a felét kapjuk, mint amit idén kaptunk volna, ráadásul egy évi bért az összesnek ki kell fizetni majd.CS0ki írta:Azt is érdemes megnézni, hogy az elmúlt évek két kiemelkedő csapata hogy áll a témához. A Barca már-már túlzásba is esett, nagyon szűk kerettel dolgozott, talán ha 20 játékossal, de akik ebből még komolyak is voltak, az kb 14-15, a többi abszolút töltelék.
A Bayernben most éppen 26 ember van felírva, abból 5nek a nevét se halotta még senki szerintem. Van itt 35 éves Pizzaro meg Van Buyten....,Nagyjából 15 olyan játékost lehet mondani, akik tényleg jogosan a kezdőbe valóak, és ebben már Shaquiri is benne van, mert mégiscsak tehetség meg 10 millióba került.
Nálunk van kb 15-16 ilyen játékos, abból kettő folyton játszani fog kb, és akkor még nem számoltam Xabit, vagy Jesé, vagy az elmúlt 3 évben gyakrolatilag fix kezdő Khedirát, akit még ha itt nem is tartanak komoly játékosnak, ő nem ezt hiszi magáról a tapasztalatai alapján.
A széthúzásokról, elégedetlenségekről nem is beszélve. Mert ahogy arra CS0ki is rámutatott, Khedira is joggal hiheti magáról, hogy top középpályás, hiszen a Real Madridban és a német válogatottban is alapember... hogy ez hogyan eshetett meg az örök rejtély marad