Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Tegnap akartam írni, de elfelejtettem. Puyol azért nagy zseni, beállt ugye játékosügynöknek, aztán adogatja el a fiatal Barcásokat Angliába. Állítólag az aktuális vezetőség eléggé ki van rá akadva

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
magyarázzanak csak ha ettől jobb. VISZONT a következő szezonban a bajnokságba jó lenne több rangadót is megnyerni ez viszont tény, nekünk se kell magyarázni visszafele. idén Barca ellen 1d 1v Atma ellen 1gy 1d csak hogy a 2 legnagyobb riválist nézzük. jövőre szeretném ha minimum 1szer megvernénk a Barcát és 2szer az Atmát ha már a blben megy ellenük akkor ideje a bajnokságban is visszatenni őket.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
a 6-1 nek nagyobb volt a visszhangja mint a címvédésnekM1Ö írta: tényleg 5 forintot nem ér a duplázásunk, még mindig a Barca áll mindenek felett...![]()
![]()

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg azért azt se felejtsük el, hogy nálunk sem volt minden fenékig tejfel. Az egész őszünk arról szólt, hogy izomból oldottuk meg a meccseket. Tavaszra állt össze a dolog, ott már olyan foci volt, ami tapsot érdemel. A Bl meg sima volt, bárhogy köpködi a sok frusztrált majom. Ezt kéne tovább vinni, tökéletesre fejleszteni és akkor a sok elfogult Barcás sem köpködhetne, hogy hát csak nekik köszönhetünk mindent, mert amúgy a Clásico-kon látszott, hogy még így a nagy bajban is ők a jobb csapat...
Mert mint a Verrattis ügyben (sokak nem tudják elképzelni, hogy ne jöjjön létre a transzfer) úgy teljes egészébe nem nézik meg a másik oldalt. Nem nézik meg azt, hogy Zidane hogy elcseszte, hogy Bale kezdett Isco helyett. Bezzeg a 3-1-nél megjegyezték, hogy azért kaptak ki, mert az öreg Xavi kezdett... Meg az sem fór, hogy a 10 emberrel játszó Real nyerni akar, kitámad és egy KONTRA góllal nyernek. Hát leborulok előttük, tényleg 5 forintot nem ér a duplázásunk, még mindig a Barca áll mindenek felett...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nincs ezzel gond szerintem is fasza volt a szezon csak ez a már már lesajnált orrnehéz Barca elég közel volt. ha a Madridi sztárok jövőre elhiszik hogy mekkora jampik ami jópárszor előfordult már akkor megint hidegzuhany lesz a vége. idén bajnokság pipa
, történelmi bl címvédés pipa
, nálam jövőre a bajnokság megvédése a prioritás és mellé esetleg a kupa vagy bl tripla
.

![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egy ember nem oldja meg persze, de nem is csak egyéni gondok vannak, az egész rendszeren finomítani kell. Hál istennek a kezdő tényleg nem rossz, kis javítgatással ismét az egyik legjobb lehet Európa szerte. Viszont a védekezést helyre kell tenni, és valahogy a cserékből embert kell faragni, mert az se állapot, hogy 6 szintet esik vissza a csapat, ha egy Ini képtelen játszani, és csak Messi az aki szervez hátulról - Busi más feladatkör ugye. Nem kell leégetnie mindent Valverdének, és teljesen új dolgot kitalálni, de ha jön Verratti és egy jobbhátvéd, attól még nem lesz megoldva minden baj, rajta is sok fog múlni.
Én nem, egy Verratti profilú játékosért kiált a középpályánk már egy ideje, nagyon kéne a kis olasz. Ha már Kroos és Thiago elérhetetlenek.rashidm írta:Én mondjuk inkább Rabiot-ot venném meg, ha kellene onnan valaki.
Nem azt mondtam, hogy nem vesz fel többé PSG mezt, ha nem engedik el, de azért bőven nem mondható passzívnak se. A hírekből és az azokat egész jól alátámasztó cselekedeteiből nekem az jön le, hogy jönni akar, én már ennek is örülök. Aztán meglátjuk majd mire lesz elég. Remélem végül beadja az elnökük a derekát, mint nálatok Bale esetében Levy, és nem egy De Gea biznisz lesz belőle. (Igen, tudom, hogy a PSG és az akkori Tottenham teljesen más kávéház.)M1Ö írta:De neked ebből az jön le, hogy benyomja a durcás kisgyerek stílust és szembe megy mindennel?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A 3 pont az egy dolog, statisztika. Meg kell néznünk, hogy mi hogyan nyertük a meccseket, és ők hogyan. Közben mi felszántottuk Európát úgy, hogy meghatározó játékosok estek ki hetekre/hónapokra. És még írhatnám reggelig, csak nincs kedvem.RaúlCF írta:azért akkora gáz sincs mert 3 egész ponttal nyertük meg a bajnokságot a hosszú cserepadunkkal. nyilván vannak bajok arrafele is de messze vannak attól hogy jelentősen visszaessenek. ha megfordítom inkább aggasztó hogy hogy csak 3 pont lett a végén az előny amikor klappoltak a dolgok. ezzel a kerettel jövőre a bajnokság megvédése nekem a legfontosabb de nem úgy tűnik hogy nagyon előttük lennénk a bajnokságban ezért megint úgy kell pörögni mint idén vagy megint lazán behúzzák.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
azért akkora gáz sincs mert 3 egész ponttal nyertük meg a bajnokságot a hosszú cserepadunkkal. nyilván vannak bajok arrafele is de messze vannak attól hogy jelentősen visszaessenek. ha megfordítom inkább aggasztó hogy hogy csak 3 pont lett a végén az előny amikor klappoltak a dolgok. ezzel a kerettel jövőre a bajnokság megvédése nekem a legfontosabb de nem úgy tűnik hogy nagyon előttük lennénk a bajnokságban ezért megint úgy kell pörögni mint idén vagy megint lazán behúzzák.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
rashidm írta:Szeirntem ezzel nem lesz megoldva teljes mértékben a problémátok. Megveszitek ok. De a fizuja sem lehet valami alacsony. Nagyjából mennyi lehet? 9-10 milla? Aztán az lesz veletek hogy van egy kezdőnyi klasszis játékosotok, de nincs értelmes cserétek mert már nincs rá pénz. Szerintem. Ráadásul sérülékeny szegény. Pedig jó kis playa. Magassága is meglenne a csapatotokban.![]()
Én mondjuk inkább Rabiot-ot venném meg, ha kellene onnan valaki.
Idén is pont így jártak. Ha kiesett valaki, föleg az MSN-böl megállt a tudomány.
Meg lehet nézni, hogy hány pontot hoztak a mi cseréink és mennyit az övék.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szeirntem ezzel nem lesz megoldva teljes mértékben a problémátok. Megveszitek ok. De a fizuja sem lehet valami alacsony. Nagyjából mennyi lehet? 9-10 milla? Aztán az lesz veletek hogy van egy kezdőnyi klasszis játékosotok, de nincs értelmes cserétek mert már nincs rá pénz. Szerintem. Ráadásul sérülékeny szegény. Pedig jó kis playa. Magassága is meglenne a csapatotokban.

- M1Ö
Én meg főleg.palesz77 írta:ti meg gondolom azt, hogy nem..
De neked ebből az jön le, hogy benyomja a durcás kisgyerek stílust és szembe megy mindennel? Mert nekem nem. Én elhiszem, hogy minden egyes Barca-s oda-vissza lenne, ha mégis sikerülne leigazolni. De szerintem egyelőre inkább úgy áll a dolog, hogy semmi nem lesz belőle, mint igen. Már vagy 4x lenyilatkozta az elnök, hogy NEM ELADÓ! Verratti csak a média szerint fenyegetőzik. Lehet az lesz a vége, hogy megveszitek 100+-ért. De a PSG oldaláról ez nem olyan "nem eladó" duma, mint nálunk James meg Morata esetében. Nekik Verratti kulcsember és az egyik -ha nem- a legjobbjuk. Szerintem nincs az a pénz meg az a hiszti amivel a Barcába kerülhetne. Főleg, hogy a pénz (mert nem kell nekik a Verrattiért kapott pénz) a szerződése meg a VB is a PSG mellett áll. Szóval én egyelőre nyugodt vagok, aztán ha mégis összejö akkor mérgelődök egy sort, aztán meg rájövök, hogy még így is jobb a k.pályánk.palesz77 írta:Pedig a hírek szerint azt csinálja, pózolt már Mundoval, amikor a Barcába igazolásról kérdezték a szurkolók nem tagadta az egészet ahogy szokták - Pogba is tavaly pl -, visszament Párizsba a jövőjéről beszélni, amikor meg olyan hírt írtak az újságok, hogy akkor maradna, ha hoznának minőségi játékosokat, mert senki nem kényszeríti távozásra, Instagramon kiírta, hogy nem így zajlott le ez a beszélgetés. Akkor kicsit ki is akadt az újságokra kicsit, azóta a katalánok se írnak róla napi 2-szer, szerintem tényleg folyik a háttérben a munka.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Az semmi, mik ezek a Sandros hírek?
Tényleg kinézte magának a Madrid R24, vagy csak valami blikk szerű lap az alapforrás?

Pedig a hírek szerint azt csinálja, pózolt már Mundoval, amikor a Barcába igazolásról kérdezték a szurkolók nem tagadta az egészet ahogy szokták - Pogba is tavaly pl -, visszament Párizsba a jövőjéről beszélni, amikor meg olyan hírt írtak az újságok, hogy akkor maradna, ha hoznának minőségi játékosokat, mert senki nem kényszeríti távozásra, Instagramon kiírta, hogy nem így zajlott le ez a beszélgetés. Akkor kicsit ki is akadt az újságokra kicsit, azóta a katalánok se írnak róla napi 2-szer, szerintem tényleg folyik a háttérben a munka. Közel sem biztos, hogy elengedik persze, de remélem azért, hogy végül a játékos akarata győz - ti meg gondolom azt, hogy nem..M1Ö írta:De egyébként alapból meglepődnék azon is, ha verné az asztalt, mert már nem egyszer lenyilatkozta, hogy mennyi mindent köszönhet a csapatnak, hogy hittek benne, ott lett belőle játékos, meg alapból szereti a várost és a szurkolókat.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pletykák, ahogy írod.nzooli93 írta:Mik ezek a pletyka szeru valamik tegnaprol hogy barca kinezte maganak kovacicot?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Mik ezek a pletyka szeru valamik tegnaprol hogy barca kinezte maganak kovacicot?

- M1Ö
Vagy a tökéletes példa, De Gea. Mert nem hiszem, hogy a faxon múlt volna az a transzfer.ericco írta:Ha a PSG nem akarja eladni, és már miért tenné, ha az elitbe akarnak kerülni, akkor Verrattinak jelenleg nincs ára. Anno Riberynek sem volt, mikor le akartuk igazolni. Volt rá pénz, a játékos is jönni akart, viszont a Bayern nem engedte.

- BlancoMark
Kicsit a Barcelona elnoksegenek jatekospolitikaja nekem kezd hasonlitani a Calderon era igazolasaira. Rengeteg tucat volt ott is akinel csak legyintettunk, hogy á ugy se hozzak el, nem Real Madrid szint, aztan ott viritottak nem sokkal kesobb szeretett csapatunk mezeben es egy jo kozepszerre alakult a csapatunk. Barcanal is hasonlo a helyzet: Gomes, DS, Alcacer, Matyi. Iden felvettek a kapcsolatot Paulinhoval, Bellerin is szerintem hasonlo vicckategoria. Persze az sem segiti a dolgukat, hogy egyre szukebb a piac.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha a PSG nem akarja eladni, és már miért tenné, ha az elitbe akarnak kerülni, akkor Verrattinak jelenleg nincs ára. Anno Riberynek sem volt, mikor le akartuk igazolni. Volt rá pénz, a játékos is jönni akart, viszont a Bayern nem engedte.palesz77 írta:Azt meg remélhetőleg nem fizetjük ki, 2 év alatt kijönne kb Verratti ára 2 tucatjátékosból.. Csodás lenne.
Merci Zizou!
Paulinho? A 28 éves luzer, aki beégett európában? Alapból hogy jött fel a neve? Mert lehozott a válogatottban másfél jó meccset és tudott 5 passzt adni Neymarnak? Nevetséges..
Amúgy ha nem jönne össze Verratti, akkor is lenne még épp kiből válogatni. Ott van például Gueye vagy Keita.
40 millióból inkább ebből a kettőből választanék.
Paulinho
Amúgy ha nem jönne össze Verratti, akkor is lenne még épp kiből válogatni. Ott van például Gueye vagy Keita.
40 millióból inkább ebből a kettőből választanék.
Paulinho

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
BBeno írta:goal.com szerint megvan a megallapodas paulinho es a barca kozott. 40 millio euro

Azért megrökönyödnék ha tényleg elvinnék ráadásul ennyiért, de hátha.

-
Azt meg remélhetőleg nem fizetjük ki, 2 év alatt kijönne kb Verratti ára 2 tucatjátékosból.. Csodás lenne.