Olvastam egy cikket, hogy már 5 millióért is eladták volna, de nem kell senkinek. Reklámbábúnak drága, hozzátenni meg már nem tud, főleg nem egy PSG-nek. A Milan tárt karokkal várná, ha álljuk a fizetésének a 99%-át.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 28., szerda 15:49
Én sem értem,mi a gond a 25-tel. Minőségi és mély a keret,bármikor jöhet egy sérüléshullám,látod,se Xabi,se Illaramendi,még kidőlne pl Modric,máris nehezebbé válna a helyzet. Kellenek az emberek,akiknek meg nem tetszik,hogy a Real Madrid első csapatához tartoznak ugyanakkor nem mindig férnek be a kezdőbe és/vagy rotál a edzői stáb,azok nem nevezhetőek elkötelezettnek.mi a bajod a 25-el? Pont annyi lehet. Minek szabaduljunk akkor még meg emberektől?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 28., szerda 15:48
Hát érdekes lesz, az tény...___Samy___ írta:kezd nagyon érdekessé válni a dolog, bale úgy látszik biztos, hogy jön, DM nem akar menni, ancelotti sem akarja eladni, és még cé is szólt az érdekében, özil szintén nem akar menni, jesé is nagyon szeretne maradni és morata szintén érinthetetlen kategória
nem fog ebből jó kisülni, nagyon nem
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 15:48
Leírta, hogy mi a gondja vele.mi a bajod a 25-el? Pont annyi lehet. Minek szabaduljunk akkor még meg emberektől?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 28., szerda 15:47
mert nem fognak annyit játszani amennyit kéne nekik, a fejlődésük miatt vagy szimplán azért mert többre hivatottak.ozil91 írta:mi a bajod a 25-el? Pont annyi lehet. Minek szabaduljunk akkor még meg emberektől?CS0ki írta:Ezek szerint akkor jön. Ha Adan,Coentrao lép, akkor leszünk 25-en. Ha Denis, akkor 24. Őszintén szólva szerintem ez sok...Főleg hogy idén még kevesebb a töltelékember. Nem lenne nagy baj, jha még 2-3 embertől megszabadulnánk...Már csak pénzügyi szempontból is.
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 28., szerda 15:44
mi a bajod a 25-el? Pont annyi lehet. Minek szabaduljunk akkor még meg emberektől?CS0ki írta:Ezek szerint akkor jön. Ha Adan,Coentrao lép, akkor leszünk 25-en. Ha Denis, akkor 24. Őszintén szólva szerintem ez sok...Főleg hogy idén még kevesebb a töltelékember. Nem lenne nagy baj, jha még 2-3 embertől megszabadulnánk...Már csak pénzügyi szempontból is.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 28., szerda 15:44
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 28., szerda 15:39
A szóbeli megállapodás nem szerződés...És én is egyetértek vele, ez a nem megyek edzésre stílus sosem jött be.Én nem hiszek neki. Szerintem nem lesz világrekord. Az meg nevetséges,hogy meg akarják büntetni,oké,hogy szerződése van,de Levy megígért neki valamit,a szóbeli megállapodási is egy szerződés... innentől kezdve,akkor mit is nevezünk megfelelő viselkedésnek?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 28., szerda 15:38
kétlem, Mou ellen is együtt léptek fel, Perez se hülye, minek akarná hogy eligazoljon?arni26 írta:1 kérdés :
Nem gondoljátok hogy egy kicsit perez keze is benne van ebbe a casillasos dologba?
régebben olvastam egy Ramos nyilatkozatot azaz többet is hogy mennyire szereti s tiszteli Perezt,
s most meg ez a kis komment pár napja hogy perez oda van ramosért, aki ugyebár második számu csk!
valahogy tök ugy érzem hogy perez mosom kezeimet alapon carlora akarja háritani hogy casillas magátol eligazoljon s ramos legyen az elsőszámu csk .valamint ronaldo aki szinte teljesen kiérdemelné a 3. számu csk pozciót megválasszák ezzel is egy gesztust mutassanak felé hogy mennyire fontos tagja a csapatnak.
csak hogy ne minden bale-röl szoljon, gondoltam leirom az "összeesküvéses elméletemet"
HozzászólásSzerző: arni26 » 2013. augusztus 28., szerda 15:24
ez minimu elvárás ennyi herce-hurca után!Szinte végig edzet amùgy... Fél hónapot nem edzet kb, de saját edzésmunkát végzett elvileg abban az időben amikor nem a csapattal volt...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 28., szerda 15:21
Én nem hiszek neki. Szerintem nem lesz világrekord. Az meg nevetséges,hogy meg akarják büntetni,oké,hogy szerződése van,de Levy megígért neki valamit,a szóbeli megállapodási is egy szerződés... innentől kezdve,akkor mit is nevezünk megfelelő viselkedésnek?André Villas-Boas: “A Tottenham el fogja fogadni a Bale-ért tett ajánlatot, és ő lesz a világ legdrágább játékosa. Az ügy már a végső stádiumban van, és hamarosan lezárul. A játékos álma, hogy a spanyoloknál játsszon, és a legjobb akar lenni. Ennek ellenére nem gondolom, hogy az volt a megfelelő viselkedés, amit tanúsított. A Tottenham fontolóra veszi a büntetés lehetőségét.”
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 15:13
Azért annyira nem fontos az a CSK szalagarni26 írta:1 kérdés :
Nem gondoljátok hogy egy kicsit perez keze is benne van ebbe a casillasos dologba?
régebben olvastam egy Ramos nyilatkozatot azaz többet is hogy mennyire szereti s tiszteli Perezt,
s most meg ez a kis komment pár napja hogy perez oda van ramosért, aki ugyebár második számu csk!
valahogy tök ugy érzem hogy perez mosom kezeimet alapon carlora akarja háritani hogy casillas magátol eligazoljon s ramos legyen az elsőszámu csk .valamint ronaldo aki szinte teljesen kiérdemelné a 3. számu csk pozciót megválasszák ezzel is egy gesztust mutassanak felé hogy mennyire fontos tagja a csapatnak.
csak hogy ne minden bale-röl szoljon, gondoltam leirom az "összeesküvéses elméletemet"
HozzászólásSzerző: arni26 » 2013. augusztus 28., szerda 15:10
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 28., szerda 15:04
Szinte végig edzet amùgy... Fél hónapot nem edzet kb, de saját edzésmunkát végzett elvileg abban az időben amikor nem a csapattal volt...Csabi írta:2 hónapja nem edzett. biztos hasítani fog a srác.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 15:03
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 15:00
Akkor próbálj meg pontosan, egyértelműen fogalmazni, mert nem ez jött le a mondandódból (nem illik ide stb.), illetve ezzel kapcsolatban átsiklasz egy apróságon; nevezetesen, hogy ő már itt van, 3 éve rászolgált, hogy itt legyen (mellesleg kik jöhetnének szóba a Real Madridnál, ha nem a világ legjobbjai?). Továbbá ezen a kezdőtagságon továbbra is csak Te lovagolsz (senki nem szólt erről egy szót sem, csak Te dobtad be ismét), többször ki lett már fejtve, hogy az esetében (és a Real Madridnál úgy összességében, hisz jobbnál-jobb játékosok alkotják az egész csapatot) itt inkább kerettagságról van szó!leszólom például wayne rooneyt ha azt mondom hogy nem ide való vagy egy van persiet?? ez akkora oltás? ez akkor basztatás?
a világon több száz játékos van aki kibaszott tehetséges de mégsem annyira hogy egy real madrid kezdőcsapatába elég legyen. ezen biztos sokan megértődnének.
Özil: “Számomra megtiszteltetés, hogy itt játszhatok. Nagyra értékelem az érdeklődésüket irántam, de a döntésem egyértelmű: maradok. Van egy szerződésem, ami 2016-ig szól.”
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 28., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 28., szerda 14:56
Ez gondolom azt jelenti, hogy felveszi azt a bizonyos kesztyűt. Helyes, egy Real Madrid és német válogatott játékostól ez a minimum.Özil: “Számomra megtiszteltetés, hogy itt játszhatok. Nagyra értékelem az érdeklődésüket irántam, de a döntésem egyértelmű: maradok. Van egy szerződésem, ami 2016-ig szól.”
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. augusztus 28., szerda 14:56
Nekem Granero a kedvenc példám erre, mekkora előszezont hozott anno, mindenki kedvencévé vált a felkészülés végére, aztán a tétmeccseken meg kiderült, hogy teljesen középszerű szegényke. Bár én bírom amúgy.A kiemelt résznél meg nyugodtan írhattad, említhetted volna Wesley Sneijdert is!
Én is, nagy szükségünk van egy jó Özilre.csak félve merem leírni: örülök...
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 28., szerda 14:54
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem