Lehet, de ezekkel nem szoktak mellélőni, nagyon nem. Itt viszont egyelőre érthetetlen számomra, hogy mitől 9.2BBeno írta:regebbi filmek sorozatok mindig tul vannak pontozva.

Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azt kell megérteni hogy amikor a Sopranos kijött 99 volt, a mostani sorozatdömpingnek a negyede nem volt, se netflix se hulu se axn se tnt kevesebb adó, és 99ben baromi nagy durranás volt a Sopranos. persze mostmár iszonyatos minőségi fejlődés van a tvben de 99ben a mozi volt a császár, manapság meg a tv lassan átveszi a mozi helyét.
- P. Krisz
Ez így elég nagy ferdítés.akkor 1999 körüli a sorozat,és hát akkor még a sorozatgyártás nagyon gyerekcipőben volt
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
regebbi filmek sorozatok mindig tul vannak pontozva.
- nzooli93
Azért lehet olyan magas a pontszáma,mert ha jól emlékszem,akkor 1999 körüli a sorozat,és hát akkor még a sorozatgyártás nagyon gyerekcipőben volt. Még utána évekig is,csak B kategóriás sorozatok(néhány kivétel van azért) voltak,a mai felhozatalhoz képest legalábbis. Sopranos meg mind rendezésben,színészi játékban,meg mindenben eléggé kiugró és szokatlan volt akkor még a sorozatoknál.Sierra írta:Hát basszus, ez tökre kiábrándító így.Imdb-n 9.2, többet vártam.
Hát basszus, ez tökre kiábrándító így.
Imdb-n 9.2, többet vártam.

- P. Krisz
Nálam eddig az év újonca. De ez még csak a jéghegy csúcsa, innen indul csak be a dolog.sonic írta:Legiot nezi valaki? Ket resz utan nem tudom eldonteni hogy ez most jo lesz, vagy sem. Erdemes folytatni?
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Legiot nezi valaki? Ket resz utan nem tudom eldonteni hogy ez most jo lesz, vagy sem. Erdemes folytatni?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nzooli93
Igen ,én is elkezdtem a Sopranost ,de nem bírtam befejezni hasonló okok miatt.
Ha már Hbo ,és maffia sorozat ,akkor a Boardwalk Empire szerintem ezerszer jobb,mint a Sopranos.
Ha már Hbo ,és maffia sorozat ,akkor a Boardwalk Empire szerintem ezerszer jobb,mint a Sopranos.

- h3x0r
En probaltam angolul is meg magyarul is nezni, de vegul 2 evvel ezelott az utolso evad elott elkaszaltam. Nem volt rossz, meg elnezegettem, hozott is egy stabil, a kozepesnel valamivel jobb szintet, viszont sehol egy kiugro resz, amitol leesett volna az allam.realistahuni írta:Én is így voltam vele, valahol a 3. évad körül kaszáltam is már, több mint egy éve. Tervezem, hogy végignézem egyébként, de túl nagy volt a hype körülötte én azt mondom.Sierra írta:The Sopranos S01
Jó kis sorozat, de a kultstátusz adta katarzis egyelőre elmaradt. Viszont van még 5 évad, szóval behozhatja a dolgot.Az eddigiek alapján sokkal többre számítottam, eddig ez egy 6-7 közé ékelődött pontszám lenne. Azért folytatom természetesen.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ugyanaz a rendezője asszem. Azért ugyanolyan a képi világa.torjack írta:csabi* írta:american godsot megéri elkezdeni? látom kint a teljes évad
Kemény dió. Egyrészt van egy pazar képi világa, mint anno a Hannibal-nak. Vannak érdekes karakterei is, az alaptéma is jó, viszont a sztori baromi lassúúúúúúúúúúúú.
Tipikusan az a sorozat, ahol ha 2-3 rész után nem érdekel, nyugodtan lehet kaszálni.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sierra írta:The Sopranos S01
Jó kis sorozat, de a kultstátusz adta katarzis egyelőre elmaradt. Viszont van még 5 évad, szóval behozhatja a dolgot.Az eddigiek alapján sokkal többre számítottam, eddig ez egy 6-7 közé ékelődött pontszám lenne. Azért folytatom természetesen.
Én is így voltam vele, valahol a 3. évad körül kaszáltam is már, több mint egy éve. Tervezem, hogy végignézem egyébként, de túl nagy volt a hype körülötte én azt mondom.
The Sopranos S01
Jó kis sorozat, de a kultstátusz adta katarzis egyelőre elmaradt. Viszont van még 5 évad, szóval behozhatja a dolgot.
Az eddigiek alapján sokkal többre számítottam, eddig ez egy 6-7 közé ékelődött pontszám lenne. Azért folytatom természetesen.
Jó kis sorozat, de a kultstátusz adta katarzis egyelőre elmaradt. Viszont van még 5 évad, szóval behozhatja a dolgot.

- ikarus93
Westworld forgatását a napokba kezdték el, 2018 messze van még. 
Jobban várom mint a GOT új évadát.

Jobban várom mint a GOT új évadát.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
csabi* írta:american godsot megéri elkezdeni? látom kint a teljes évad
Kemény dió. Egyrészt van egy pazar képi világa, mint anno a Hannibal-nak. Vannak érdekes karakterei is, az alaptéma is jó, viszont a sztori baromi lassúúúúúúúúúúúú.
Tipikusan az a sorozat, ahol ha 2-3 rész után nem érdekel, nyugodtan lehet kaszálni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mindig szomorú amikor háttérben írói összeveszések miatt szenved egy sorozatBarçaNorbi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem az utolsó két évaddal jelentősen visszaesett a sorozat színvonala. Már nem ütnek akkorát azok a csavarok, amiket azért raknak bele, hogy üssenek. Usherrel jött egy jó karakter, Claire, pedig egy rendkívül jó mellékszereplő volt, akitől közben a hideg rázott, de unalmas volt a Francissel való veszekedése is korábban,Realista24 írta: Na végeztem vele.
meg most a Tommal való szál is, nem vagyok rá kíváncsi ilyen szinten amúgy sem.
Állítólag a sorozat eredeti írója teljesen máshogy akarta vinni az évadot, összevesztek, ki is vették a stáblistából.

De amúgy "örülök" hogy nem csak szerintem lett kicsit elrontva a vége, amikor befejeztem és néztem a kritikákat ott kb sehol nem találtam említést a kicsit túlbonyolított végéről.
Minden esetre én reméltem hogy kapunk legalább egy fél évadnyi Frank-et elnökként ha már ennyit szenvedtünk hogy megnyerjék a választást, végre sikerült, aztán az egész ment a kukába.
Azért még megnézem kövi évadot is nagy valószínűséggel, Usher remélhetőleg feldobja majd a Claire es szálakat, Tom meg már halott szóval többet már nem árthat nekünk. Csak legyen elég Kevin Spacey a képernyőmön

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hát ez elég meggyőző érvRealista24 írta:Foscsabi* írta:american godsot megéri elkezdeni? látom kint a teljes évad

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Foscsabi* írta:american godsot megéri elkezdeni? látom kint a teljes évad

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
The Mist pilot megvolt valakinek? Elvileg Kingnek is tetszett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots