A Bayernben most éppen 26 ember van felírva, abból 5nek a nevét se halotta még senki szerintem. Van itt 35 éves Pizzaro meg Van Buyten....,Nagyjából 15 olyan játékost lehet mondani, akik tényleg jogosan a kezdőbe valóak, és ebben már Shaquiri is benne van, mert mégiscsak tehetség meg 10 millióba került.
Nálunk van kb 15-16 ilyen játékos, abból kettő folyton játszani fog kb, és akkor még nem számoltam Xabit, vagy Jesé, vagy az elmúlt 3 évben gyakrolatilag fix kezdő Khedirát, akit még ha itt nem is tartanak komoly játékosnak, ő nem ezt hiszi magáról a tapasztalatai alapján.
Oké, azt visszavonom, hogy szóban nem lehet szerződést kötni, de ilyen jelleggű szerződéseket továbbra sem szóban szókás megkötni, nem véletlenül. Kötve hiszem hogy tanukkal meg ügyvédekkel ment Bale, és összegszerűen megállapodtak egy bizonyos távozásban. Ha volt bármi ígéret(amit én továbbra is kétlek), az valószínűleg egy kvázi "baráti beszélgetés" folyamán történhetett.Ha volt Levy és Bale között szóbeli megállapodás, akkor gondolom tanuk is voltak. Nem csak bement hozzá az irodába teázni egyet. Bár kitudja mekkora haverok