VB - 2018
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2018
Nem lesz egyszerű CRék dolga. Veszélyesebbnek érzem a chileieket, mint a németeket, függetlenül attól, hogy másodikok lettek a csoportban.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Van sebessége a gyereknek, nem is suta annyira, Angliába fog kerülni szerintem, Lewa tovább marad mint hogy ő maradjon Lipcsében.Remy írta:Vajon a Bayern mikor viszi el Wernert?
Sülével elég nagyot húzott a Bayern, jónak tűnik, kategóriával jobb mint ez a Rüdiger-Mustafi duó.
Nem illik.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Élőbe lehetett látni, hogy nem les, mert a félpályán se ment még át, de már fújnak... lesz itt még gond. Egyelőre csak a lesgólok elvételére tökéletes a videóbíró. Nem véletlen nem vezették még be BL-re... lesz még vele meló... meg a bírók se nagyon tudnak még mit kezdeni vele.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vajon a Bayern mikor viszi el Wernert?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
megint nem a videobiroval van a baj hanem a sporival aki nem tudja normalisan hasznalni... nagyon nem jo megoldas ha a spori kimegy a padhoz. alapbol rakene mondani az iteletet a fulere es abban hinni.
- Puding
Ez megint nagyon gáz volt.
Videóbíró, és rossz embert állít ki.
Majd megint megnézi, és kiállítja a másikat, de alapból nem ért ez pirosat szerintem.

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
Jó ez az M4
Német meccs már fél órája megy, de ezek még a pezsgőzést és az interjúkat is leadják f1ből.

- Puding
Oké, hogy próbálgatják a videobírót, de ez így nem néz ki jól. Kb. ugyanúgy el lehet csalni szituációkat. Lesgólokra tökéletes, de amúgy úgy fest ha a bíró akarja ugyanúgy el lehet csalni. Sőt a leseknél se fújkáljanak rögtön ha nem 5 méter les, mert simán el tudnak venni egy ziccert... át kell ezt még gondolni.
- nzooli93
Erdekes ez a videobiro.
11es gyanus eset. Jatek megy tovabb. 1 perc mulva biro megallitotta a jatekot,lement megnezni az esetet es video alapjan is azt mondta hogy nem volt 11es. Elotte ovlt egy ugyanilyen szitu kb ott nem allitotta meg kesobb a jatekot es nem nezte meg az esetet. Ebbol arra tudok kovetkeztetni hogy raszoltak hogy 11es volt o meg megnezte es felulbiralta. Erdekes igy elegge de tetszik hogy igy probalgatjak.
11es gyanus eset. Jatek megy tovabb. 1 perc mulva biro megallitotta a jatekot,lement megnezni az esetet es video alapjan is azt mondta hogy nem volt 11es. Elotte ovlt egy ugyanilyen szitu kb ott nem allitotta meg kesobb a jatekot es nem nezte meg az esetet. Ebbol arra tudok kovetkeztetni hogy raszoltak hogy 11es volt o meg megnezte es felulbiralta. Erdekes igy elegge de tetszik hogy igy probalgatjak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Általában az ilyen csapatok rendre kiszopnak a 3 btb-vel játszó csapatok ellen.Azt mondom ha van olyan tehetseg mint Isco akkor elfer a kp-n csak legyen mogotte egy Kante aki sokat levesz a vallarol.
Szerintem a 10-esek legjobb modern footballba illesztését Spalletti oldotta meg Tottival a Romaban, amit aztán Guardiola is átvett és Messivel remekül működött.
Jut eszembe, a 2 csatáros játékrendszer is hol van már te úristen

Sose fogunk már Romáriókat meg Bebetokat látni.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lehet, h nem erre fele megy, de nem tul szep. Nem emlekszem pontosan ki irta, h 3 b-t-b kp-val toltene fel a kp-t, mert minden bolt tud egy kicsit. Szerintem meg nagy kincs egy olyan jatekos, mint Isco aki megteremti a kulonbseget. Mi sazerencsesek vagyunk vele, nem ugy mint Ozillel aki hasonlo de nincs benne akarat, h megerdemeljen egy olyan kozeppalyat aki tehermentesiti. Azt mondom ha van olyan tehetseg mint Isco akkor elfer a kp-n csak legyen mogotte egy Kante aki sokat levesz a vallarol.Jester írta:
A középpálya megszállásáról szól már az egész játék. Ezért tűntek el a klasszikus 10-esek, mert túl nagy luxus lett az, hogy egy középpályás csak úgy elöl csatangoljon úgy, hogy nem veszi ki a részét a védőmunkából.
Nekem ez a 3 B-T-B tul sablonos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Örülök, hogy ezt nem csak én vettem akkor észre...ne is mondd, egy kézen meg tudom számolni én, aki a 90-es 2000-es évek zsenijein nőtt fel, hogy ma hány épkézláb játékos van, ahol a fizikum mellett van labdaérzék és agy is.
kurvahíg és tucat a nemzetközi mezőny, szinte fizikumból él mindenki.
Főleg a csatárpost az ahol a leginkább szembetűnt ez nekem. "Legyél 190 centi, focizni nem kell tudni, valamelyik testrészedről majdcsak bepattan a labda". És akkor a nyakunkba kaptunk ilyen Gomezeket, meg Szalaikat...
http://www.origo.hu/sport/eb/2016/20160 ... movic.html
A középpálya megszállásáról szól már az egész játék. Ezért tűntek el a klasszikus 10-esek, mert túl nagy luxus lett az, hogy egy középpályás csak úgy elöl csatangoljon úgy, hogy nem veszi ki a részét a védőmunkából.
- Remy
- Kapcsolat:
Kampány.BBeno írta:ezt tette a gyuloletkampany.... na offbol ki.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nyissátok már ki a szemeteket.
on.
on.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
halomra eroszakoljak.... istenem.
miert kell ugy tenni mintha a bevandorlas ujkeletu dolog lenne? most sem engedi senki a 12 eves lanyat egyedul a magdolna utca kozelebe mert tudja mi tortenik ott. de most divat lett mindent a menekultekre fogni. ezt tette a gyuloletkampany.... na offbol ki.

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nézd meg pl a tripla olimpiai arany vízilabda válogatottat.Magyar gondolkodásmód és kreativitás? Erről mesélj már egy picit..
vagy inkább olvasd el a Puskás cikket.
elég szomorú, hogy nem tudod miről beszélek.
a neonáci németek az elég kemény, annyira megalázták és elnyomorították 45 után azt a népet, hogy még most sem képesek kiállni és odabaszni, amikor kölnben halomra erőszakolják a nőiket, meg bombákat robbantgatnak, teherautóval basszák őket halomra.Na ezzel a hozzállással van a legnagyobb baj. A neonáci németek félretudták tenni, de te, meg a hozzád hasonlók nem?
Fociról beszélünk, a túltolt nacionalizmusnak nem kéne helye legyen. Ki a fszt zavarna, ha egy lenne két Polacek, két Petrescu meg két Bodric a csapatban?
szóval hagyjuk ezt.
majd gyere vissza, ha pár jól kisportolt migránsgyerek fociezdésről hazafele menet épp a te 12 éves lányodat erőszakolja meg egy koszos sikátorban.
de biztos velem van a baj, mert rasszista vagyok.
faszom már ebbe a polkorrektségbe, ki kéne mondani, hogy mi a fasz van.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- ___Samy___
Persze, az megint más dolog, az valamilyen szinten érthetőbb.
Viszont ez itt nem fog úgy fent állni, mint a németeknél, oda azért sokkal több nép vándorolt be anno a munka miatt. Ide közel sem jött/jön annyi letelepülni vágyó ember, akinek majd a gyereke itt játszhat majd a válogatottban.
Viszont ez itt nem fog úgy fent állni, mint a németeknél, oda azért sokkal több nép vándorolt be anno a munka miatt. Ide közel sem jött/jön annyi letelepülni vágyó ember, akinek majd a gyereke itt játszhat majd a válogatottban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
valakinek idetelepülnek a szülei itt születik egész életében itt élt miért ne lehetne magyar válogatott. ne keverjük össze a honosítottat az itt születettel. nem kell honosítani semmilyen megélhetési magyart.___Samy___ írta:Bocs, de nekem már attól a brazil bekktől - Vinicius tán az is vagy ki - már attól is hányingerem van. Nem vagyok rasszista, de a magyar válogatott az legyen magyar. Inkább ne nyerjünk még semmit vagy 10 generáción keresztül sem, de én magyar válogatottat akarok, nem világválogatottat.Ezt a német példát követni kéne, nem pedig zsigerből elutasítani.
Kétélű ez a dolog, Részben ők is benne vannak, de pont azért virgonckodnak a mennyei szinten, mert tudják, hogy szart nem ér az egész magyar foci. Ha lehetne haladni, akkor korántsem így állna hozzá mindenki.Lehet szidni az utánpótlás rendszert, az edzőket, az elnököket, de a legnagyobb baj a játékosok fejében van.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lehet kovetni, de azzal Bolonivel egyetertek, h nem kell teljesen szabadkezet adni nekik sem, azert nem artana ha oket is ellenorizne vki.Berti írta:
Ezt a német példát követni kéne, nem pedig zsigerből elutasítani.
szerintem itt a rendszerre gondolt es nem a honositasra.Bocs, de nekem már attól a brazil bekktől - Vinicius tán az is vagy ki - már attól is hányingerem van. Nem vagyok rasszista, de a magyar válogatott az legyen magyar. Inkább ne nyerjünk még semmit vagy 10 generáción keresztül sem, de én magyar válogatottat akarok, nem világválogatottat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ___Samy___
Bocs, de nekem már attól a brazil bekktől - Vinicius tán az is vagy ki - már attól is hányingerem van. Nem vagyok rasszista, de a magyar válogatott az legyen magyar. Inkább ne nyerjünk még semmit vagy 10 generáción keresztül sem, de én magyar válogatottat akarok, nem világválogatottat.Ezt a német példát követni kéne, nem pedig zsigerből elutasítani.
Kétélű ez a dolog, Részben ők is benne vannak, de pont azért virgonckodnak a mennyei szinten, mert tudják, hogy szart nem ér az egész magyar foci. Ha lehetne haladni, akkor korántsem így állna hozzá mindenki.Lehet szidni az utánpótlás rendszert, az edzőket, az elnököket, de a legnagyobb baj a játékosok fejében van.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"