mivel 13 éves, bármi lehet belőle
simán el is tűnhet a süllyesztőbe
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. június 25., vasárnap 20:22
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 25., vasárnap 15:43
te vagy az elso szamu spanyol scout a forumon, mondd meg teJim írta:na, újabb tehetség igazolása a las palmasból![]()
Cabreráról lehet valamit tudni?
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. június 25., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2017. június 25., vasárnap 14:17
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. június 25., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 25., vasárnap 13:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 25., vasárnap 12:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 25., vasárnap 9:12
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. június 25., vasárnap 8:31
Ha CR "helyére" érkezne, akkor alapból eszméletlen teher lenne rajta. A média azonnal azt várná el tőle, mint amit CR hoz. Kikezdenék az első gyengébb meccse után, mint holló a dögöt. Egyértelműen a legjobb megoldás, ha Bale helyére jönne.numberone1 írta:Kezdetben biztos nem ra lenne kihegyezve. En egy hasonlot tudnek elkepzelni, mint a Monaconal mbappe-falcao nalunk benzi-mbappe, h ne legyen akkora teher meg rajta.Kerlon írta:
Én pl. bármelyik BBC tagot hajlandó lennék beáldozni azért, hogy ő jöjjön. Bale-t, Benzemat annyira nem kell indokolni, de pár napja linkeltem egy cikket, abba is leírták, hogy Ronaldo nélkül akár előre is léphetünk egy egységesebb, modernebb foci felé, ami nem egy emberre van kihegyezve. Aztán lehet Mbappéra is kihegyezhetjük.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 25., vasárnap 3:56
Kezdetben biztos nem ra lenne kihegyezve. En egy hasonlot tudnek elkepzelni, mint a Monaconal mbappe-falcao nalunk benzi-mbappe, h ne legyen akkora teher meg rajta.Kerlon írta:
Én pl. bármelyik BBC tagot hajlandó lennék beáldozni azért, hogy ő jöjjön. Bale-t, Benzemat annyira nem kell indokolni, de pár napja linkeltem egy cikket, abba is leírták, hogy Ronaldo nélkül akár előre is léphetünk egy egységesebb, modernebb foci felé, ami nem egy emberre van kihegyezve. Aztán lehet Mbappéra is kihegyezhetjük.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. június 24., szombat 20:26
Ráadásul őt tényleg "jól" vettük. Minimum árában bármikor eladható, ha esetleg nem válna be.wZoLee7 írta:Marcelo meg azert boven jo lesz, Theon meg ha latni fogjak hogy nem uti meg a szintet, lesz idonk mast hozni. Lehet hogy itt majd egy egesz jo jatekos lesz belole
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 24., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 24., szombat 15:47
Sztem se. De majd csak beválik. Mostanában nem nagyon lőttek mellé Zizuék.KAG írta:Kerlon írta:Amúgy én továbbra se támogatom Theot. Inkább jöhetne egy idősebb tapasztaltabb, aztán 1-2 év múlva meg Guerreiro vagy lehet felbukkan valaki más.
Theo nalam sem extra amugy es az x-et se latom benne.
De ennyi penzert (mar sajnos) boven jo igazolas lesz o, marcelo moge.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 24., szombat 14:44
Kerlon írta:Amúgy én továbbra se támogatom Theot. Inkább jöhetne egy idősebb tapasztaltabb, aztán 1-2 év múlva meg Guerreiro vagy lehet felbukkan valaki más.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 24., szombat 13:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 24., szombat 13:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 24., szombat 9:50
Már alakul, de még mindig Mbappé.numberone1 írta:Nem suruen szokott az megtortenni, h egy Top valogatottnal akinel eleg jo a felhozatal csatarugyileg es egyike azon keves valogatottaknak akik eselyesek elhoditani a VB cimet szamitasaba vesznek egy 18 eves sracot is a keretben. Pedig MBappa nelkul is ugyanugy favoritok lennenek. Akivel meg ez megtortent azt uzt ugy hivjak, h Fenomeno.tubatibi írta:Egyébként tényleg ennyire jó ez az Mbappé gyerek?
Nem láttam még sok meccsen, de itt a fórumon elég nagy rajongói tábora van.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy miben másabb, mint a többi "hiperszupermegabeharangozottostehetseg" és ténylegesen megéri-e a valószínűleg világrekord árát?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 24., szombat 0:18
Nem suruen szokott az megtortenni, h egy Top valogatottnal akinel eleg jo a felhozatal csatarugyileg es egyike azon keves valogatottaknak akik eselyesek elhoditani a VB cimet szamitasaba vesznek egy 18 eves sracot is a keretben. Pedig MBappa nelkul is ugyanugy favoritok lennenek. Akivel meg ez megtortent azt uzt ugy hivjak, h Fenomeno.tubatibi írta:Egyébként tényleg ennyire jó ez az Mbappé gyerek?
Nem láttam még sok meccsen, de itt a fórumon elég nagy rajongói tábora van.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy miben másabb, mint a többi "hiperszupermegabeharangozottostehetseg" és ténylegesen megéri-e a valószínűleg világrekord árát?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 23., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 23., péntek 20:46
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem