Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- ___Samy___
Re: Javaslataitok
Igazából ez a feedback dolog jellemzi legjobban a mai világot...És nem jó értelemben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
attol meg egy feedback nem artana meg senkinek de mindegy mert nem lett napirendi pont ez a valtoztatas.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Plusz egy___Samy___ írta:Nem. A fórum az az, ahol leírod a véleményed. Nem plusz egyezni kell, hanem véleményt kifejteni negatív/pozitív irányban.ilyen a forumozas. szerintem
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
kicsapom én az ajtót de rögtön.
nem lehet bírni ezt a meleget, megyek hideg sört inni.
ha már javaslatok topik, javaslom de kurvára, hogy augusztus 1-ig legyen itt bappe.
nem lehet bírni ezt a meleget, megyek hideg sört inni.
ha már javaslatok topik, javaslom de kurvára, hogy augusztus 1-ig legyen itt bappe.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ezek szerint gyakrabban kéne kicsapni/csapatni?H.E.H.E. írta:hát igen, elég nagy tökeim vannak, lehet bennük akár egy liter is reggelenteeReMA írta:
Csípem az írásaidat, még a majréidat is, de tény, hogy amíg ki voltál innen csapva, addig sokkal kevesebb volt a fórumon a geci...![]()
If you know...![]()

Ebben csak R24 vagy egy könnyűvérű tud segíteni.

“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- H.E.H.E.
hát igen, elég nagy tökeim vannak, lehet bennük akár egy liter is reggelenteeReMA írta:Csípem az írásaidat, még a majréidat is, de tény, hogy amíg ki voltál innen csapva, addig sokkal kevesebb volt a fórumon a geci...H.E.H.E. írta: pff azt a végén mit csinálok itt egyedül?
kitörlöm a gecibe az egészet![]()
If you know...![]()

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Csípem az írásaidat, még a majréidat is, de tény, hogy amíg ki voltál innen csapva, addig sokkal kevesebb volt a fórumon a geci...H.E.H.E. írta: pff azt a végén mit csinálok itt egyedül?
kitörlöm a gecibe az egészet

If you know...

“Játssz nyugodtan!” - Puskás
- P. Krisz
Első körben R24 vs fosi.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- H.E.H.E.
pff azt a végén mit csinálok itt egyedül?Realista24 írta:dzsi91 írta:Én pluszegy nélkül is tudom,hogy jókat írok![]()
Amúgy nem tudom,nagy balhé nem lenne ha csak a plusz lenne bevezetve,bár én a minuszt jobban adnám,megszórnék pár elsőfordulóban buktuk a bajnokságot mindenki mondjon le tagot
Ilyen valóvilágos rendszer kéne,minden hónapbam kiszavaznánk egy tagot,az meg párbajra hívna valakit.csak viccelek
Ez az utolsó elég jo ötlet

kitörlöm a gecibe az egészet

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
dzsi91 írta:Én pluszegy nélkül is tudom,hogy jókat írok![]()
Amúgy nem tudom,nagy balhé nem lenne ha csak a plusz lenne bevezetve,bár én a minuszt jobban adnám,megszórnék pár elsőfordulóban buktuk a bajnokságot mindenki mondjon le tagot
Ilyen valóvilágos rendszer kéne,minden hónapbam kiszavaznánk egy tagot,az meg párbajra hívna valakit.csak viccelek
Ez az utolsó elég jo ötlet
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Nem. A fórum az az, ahol leírod a véleményed. Nem plusz egyezni kell, hanem véleményt kifejteni negatív/pozitív irányban.ilyen a forumozas. szerintem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én pluszegy nélkül is tudom,hogy jókat írok
Ilyen valóvilágos rendszer kéne,minden hónapbam kiszavaznánk egy tagot,az meg párbajra hívna valakit.
csak viccelek

Ilyen valóvilágos rendszer kéne,minden hónapbam kiszavaznánk egy tagot,az meg párbajra hívna valakit.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
party pooper, no cake for youRealista24 írta:Szavazhattok, csak értelme nincs

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazhattok, csak értelme nincs
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy ha jól emlékszem korábban már le lett szavazva a pluszegy lehetősége.BBeno írta:szavazni kene
szavazni kene
ez egy visszajelzes a szamodra hogy egyaltalan valaki elolvasta a kommentedet. nem jon mindenkibol a szo csak ugy. egy +1 is megteszi hogy kifejezzek egyeteetesuket. -1 is erre opcio pl mikor hehe szerint kiesunk a napoli ellen. kiesunk a sevilla ellen jonnek a felesleges pesszimista kommentek ezzel is konnyen kilehetne fejezni a velemenyed errol. nem kell megsertodni a -1 ek miatt. ilyen a forumozas. szerintem
- h3x0r
Szerintem ez az egesz +1 -ezes ugy hulyeseg, ahogy van. Miutan hozzaszoltam egy temahoz es peldaul 8 embernek tetszik, attol most en jobban kene magamat erezzem vagy mi valtozott? Ha tetszik neki amit irtam, akkor szoljon hozza, esetleg egeszitse ki valamivel, vagy ha tenyleg olyan hatalmas nagy hsz volt, akkor dicserjen meg privat uzenetben, de ne like-olgassunk mar, mint a tizenevesek. A -1-ezes ennel is rosszabb, irok valamit, tegyuk fel 4 ember leminuszol, de sehol egy hozzaszolas, ahol kifejtenek, hogy mivel is van problemajuk.
+1Santi írta: A +1-zés nem rossz ötlet, viszont a -1-ezést én nem tenném bele, mert felesleges feszültségeket szülne. Folyamatosan menne sok embernél a nekik nem szimpatikus emberek állandó lemínuszolása tökmind1 mit ír.