+1Santi írta: A +1-zés nem rossz ötlet, viszont a -1-ezést én nem tenném bele, mert felesleges feszültségeket szülne. Folyamatosan menne sok embernél a nekik nem szimpatikus emberek állandó lemínuszolása tökmind1 mit ír.
Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
Re: Javaslataitok
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
Nálam ez az év kommentje.lordgabi írta:Tudtad, hogy ő is madridista? c. rovat következő szereplője lehetne a miniszter elnök úr.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A +1-zés nem rossz ötlet, viszont a -1-ezést én nem tenném bele, mert felesleges feszültségeket szülne. Folyamatosan menne sok embernél a nekik nem szimpatikus emberek állandó lemínuszolása tökmind1 mit ír.
Más: Az "Ugrás oldalra" funkció (ahol beírom, hogy mondjuk a 69. oldalra szeretnék ugrani) azóta sem működik, már nemtudom mikor írtam anno, de nagyon régen, gondolom nem is javítható, ha azóta nem lett javítva, de azért megemlítem, ha már úgyis írtam ide.
Más: Az "Ugrás oldalra" funkció (ahol beírom, hogy mondjuk a 69. oldalra szeretnék ugrani) azóta sem működik, már nemtudom mikor írtam anno, de nagyon régen, gondolom nem is javítható, ha azóta nem lett javítva, de azért megemlítem, ha már úgyis írtam ide.
forumba nem lehetne valahogy beepiteni a +1 ;
-1 gombot mint az enkor forumon?
-1 gombot mint az enkor forumon?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tudtad, hogy ő is madridista? c. rovat következő szereplője lehetne a miniszter elnök úr.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Várjuk!
Tavaly sajna elmaradt.
Tavaly sajna elmaradt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Kéne, de nem ígérem. Igyekszünk összedobni valamit az eddigiek alapján, amíg még friss a dologh3x0r írta:Iden csinaltok szezonertekelo szavazast?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
10/10 vagy 10/10?h3x0r írta:Iden csinaltok szezonertekelo szavazast?
Kész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Iden csinaltok szezonertekelo szavazast?
- lordgabi
Köszi a gyors választ!d.gergo írta:Nálam is visszatérő dolog, viszont nem csak itt, hanem a Real hivatalos honlapján és más random honlapoknál is. Én Chrome szoftverhibára gyanakszom, reméljük javítják mihamarabb.lordgabi írta:Üdv! Pár napja visszatérő probléma (Google Chrome: ezt használom mindig), hogy az egér görgőjével nem tudok lapozni...most csak a Privát üzenetek fülön jött elő, utána pedig kis időre a Fórum kezdőlapon is. Nálam volt csak ilyen?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Nálam is visszatérő dolog, viszont nem csak itt, hanem a Real hivatalos honlapján és más random honlapoknál is. Én Chrome szoftverhibára gyanakszom, reméljük javítják mihamarabb.lordgabi írta:Üdv! Pár napja visszatérő probléma (Google Chrome: ezt használom mindig), hogy az egér görgőjével nem tudok lapozni...most csak a Privát üzenetek fülön jött elő, utána pedig kis időre a Fórum kezdőlapon is. Nálam volt csak ilyen?
- lordgabi
Üdv! Pár napja visszatérő probléma (Google Chrome: ezt használom mindig), hogy az egér görgőjével nem tudok lapozni...most csak a Privát üzenetek fülön jött elő, utána pedig kis időre a Fórum kezdőlapon is. Nálam volt csak ilyen?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- P. Krisz
Remy a klónom. Ha távolról és hunyorogva nézzük akkor hasonlítunk egymásra, csak neki nagyobb a feje.ziro4vr írta:Remy átjelentkezni szokott, hamesz, pékrissz meg még ki tudja.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- h3x0r
Ilyenkor ha megnyomod a bongeszo Vissza (Back) gombjat, ujra bejon a hozzaszolas kuldese ablak a teljes szoveggel. (Legalabbis ha szandekosan kijelentkezel vagy ramessz egy masik linkre, akkor mukodik). Ha veletlenul bezarod azt a tabot vagy a teljes bongeszot, akkor ctrl + shift + t-vel vissza tudod hozni az egeszet. Elkuldes elott, foleg a hosszabb hsz-eket erdemes ctrl+a-val kijelolni, majd ctrl+c-vel kimasolni, ket mozdulat az egesz.L.Miki írta:Kérdezni szeretnék: Mennyi idő után jelentkezik ki magától a fórum? ÉS miért?
Mert most rendesen felcseszett. A filmklubba írtam befele az értékelőmet kb olyan 10- 15 perc volt, kisebb gondolkodásokkal, és amikor elérkeztem a küldés gombhoz kilépett!!!![]()
Újra bejelentkeztem és már nem hozta vissza a leírtakat. Egy élet munkája veszett oda, és azt megint így leírni amikor elkapott az ihlet... Hát nem igaz.
![]()
De tényleg, mennyi idő?
- e.gergo
- Kapcsolat:
120 perc van arra, hogy elküldj egy hsz-t. Automatikus kijelentkezés nincsen legjobb tudomásom szerint, de majd belenézek. Engem mobilról szokott kidobni néha, az ilyesmi szerintem eszközfüggő mert a nagy többségnek nincs gondja vele. Beleásom magam azért majd ha lesz időm
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
van kijelentkezes opcioRemy írta:Én 1x bejelentkezek és onnantól nem lép ki, max ha letörlöm a böngészőt, vagy CCleanerrel kitisztítom a böngészőt. Amúgy soha.
gyakran radferne

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én 1x bejelentkezek és onnantól nem lép ki, max ha letörlöm a böngészőt, vagy CCleanerrel kitisztítom a böngészőt. Amúgy soha.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kérdezni szeretnék: Mennyi idő után jelentkezik ki magától a fórum? ÉS miért?
Mert most rendesen felcseszett. A filmklubba írtam befele az értékelőmet kb olyan 10- 15 perc volt, kisebb gondolkodásokkal, és amikor elérkeztem a küldés gombhoz kilépett!!!
Újra bejelentkeztem és már nem hozta vissza a leírtakat. Egy élet munkája veszett oda
, és azt megint így leírni amikor elkapott az ihlet... Hát nem igaz.
De tényleg, mennyi idő?
Mert most rendesen felcseszett. A filmklubba írtam befele az értékelőmet kb olyan 10- 15 perc volt, kisebb gondolkodásokkal, és amikor elérkeztem a küldés gombhoz kilépett!!!
Újra bejelentkeztem és már nem hozta vissza a leírtakat. Egy élet munkája veszett oda
De tényleg, mennyi idő?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pont ezert kerestem fel ezt a topikot. Felbukkant Morata, azt hittem meghekkeltek az oldalt a trollokd.gergo írta:Nem a fejlesztési naplóba írom, mert akkor úgy tűnik, hogy semmit nem csináltunk bő egy éve![]()
Szóval, a fejléckép ezentúl már a fórumon is váltakozik, és Victor mestertől kaptunk négy új fotót is: Zidane, James, Lucas és Morata is csatlakozott az illusztris fejléces társasághoz