Akkor ezért csalta el a pénzt. Kell az egyetemre.H.E.H.E. írta:seperc alatt ott a 4 gyerek a semmibőlRealista24 írta:Cé csaja meg négy hónapos terhes, azt írják. Csak hogy a bulvár ki ne maradjon hétvégére.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 23., péntek 23:29
Akkor ezért csalta el a pénzt. Kell az egyetemre.H.E.H.E. írta:seperc alatt ott a 4 gyerek a semmibőlRealista24 írta:Cé csaja meg négy hónapos terhes, azt írják. Csak hogy a bulvár ki ne maradjon hétvégére.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 23., péntek 22:55
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 23., péntek 22:52
seperc alatt ott a 4 gyerek a semmibőlRealista24 írta:Cé csaja meg négy hónapos terhes, azt írják. Csak hogy a bulvár ki ne maradjon hétvégére.
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 23., péntek 22:41
Határozottan visszautasítom, hogy én csalnék, vagy erre buzdítottam volna. Pusztán az emberi természetről alkotott véleményemből kiindulva mondom, hogy ennyi pénz birtokában megváltozik az ember, és nem úgy viselkedne senki annyi pénzzel, mint amúgy. A puding próbája az evés, aki hirtelen ennyi pénz birtokába kerül, az tudna erről a trükközésről többet mondani.Kerlon írta:Simi ez nem érv. Ő milliókat adózik, de milliókat is keres. Arányosan adózik mindenki a bevételei után, de míg te azért csalnal, hogy valamivel jobb életed lehessen, addig náluk semmi se indokolja, mert szarrá keresik magukat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 23., péntek 22:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 23., péntek 22:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 23., péntek 9:35
Szerintem amúgy sem tud vezetni, pont mint Benzema..rashidm írta:Egy ilyet Úgyse tudnál vezetni jó magyar hazánkban.Realista24 írta:Szomorú, oda a varázsa, vissza is mondom a rendeléstA második kátyú hazavágná.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 23., péntek 9:32
Egy ilyet Úgyse tudnál vezetni jó magyar hazánkban.Realista24 írta:Szomorú, oda a varázsa, vissza is mondom a rendelést
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 23., péntek 9:28
Szard le. Ezek a sportautók a focisták miatt már nem egyediek úgysem.Realista24 írta:Szomorú, oda a varázsa, vissza is mondom a rendelést
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 23., péntek 8:30
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 23., péntek 8:21
a chiron még több, bár most már megoldották, hogy ne kelljen röpcsivel elszállítani a kerekeket a hq-ba gumicserére, hanem egy mezei arenaplázás gumicserélő is meg tudja csinálniRealista24 írta:Egy veyron két millió euró. És akkor most gondold át újra, amit írtál.Kerlon írta:Simi ez nem érv. Ő milliókat adózik, de milliókat is keres. Arányosan adózik mindenki a bevételei után, de míg te azért csalnal, hogy valamivel jobb életed lehessen, addig náluk semmi se indokolja, mert szarrá keresik magukat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 23., péntek 8:19
Egy veyron két millió euró. És akkor most gondold át újra, amit írtál.Kerlon írta:Simi ez nem érv. Ő milliókat adózik, de milliókat is keres. Arányosan adózik mindenki a bevételei után, de míg te azért csalnal, hogy valamivel jobb életed lehessen, addig náluk semmi se indokolja, mert szarrá keresik magukat.
HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 23., péntek 7:54
Max szerinted nem indokolja semmi. Minél tehetősebb az ember annál jobb életszínvonalra vágyik, ez teljesen természetes dolog. Mindig van feljebb, és amíg hajt az ambíció, addig többet és többet akar az ember.Kerlon írta:Simi ez nem érv. Ő milliókat adózik, de milliókat is keres. Arányosan adózik mindenki a bevételei után, de míg te azért csalnal, hogy valamivel jobb életed lehessen, addig náluk semmi se indokolja, mert szarrá keresik magukat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 23., péntek 6:11
HozzászólásSzerző: Simi » 2017. június 22., csütörtök 23:34
Kerlon írta:Számomra is érthetetlen miért kell ekkora összegnél csalni. Farok meregetesen kívül már nincs sok értelme ekkora osszegeknel, ráadásul Cnek sok a befektetése is. Átlag ember csalna, hogy többre legyen még megertenem.
Mert az adózás rendszerint a végösszeg után százalékosan megy, és minél nagyobb az összeg annál többet kell neki befizetnie. Nem azt látja benne, hogy mennyivel gazdagabb, mint az átlagember, hanem hogy neki mennyivel többet kell adóznia, mint az átlagembernek - ő nem tízezres nagysegrendű adókat kell fizessen, hanem milliósakat.ikarus93 írta: Ezt amugy sose értettem, hogy a gazdagok miért akarják a pénzüket rizikózni offshore cégeken keresztül csak, hogy több maradjon.
Én inkább nyugodtan aludnék és tisztességesen befizetném. Még ha kevesebb is maradna.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 22., csütörtök 22:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 22., csütörtök 22:22
HozzászólásSzerző: Chris » 2017. június 22., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 22., csütörtök 19:14
Te mondjuk mennyit adóznál? 40%-ot, vagy ha van lehetőséged, akkor csak 20%-ot a jövedelmed után? Ha ez minden törvényi előírásnak megfelel. Az, hogy most bezárult valami, és elő tudnak venni régi ügyeket, csak csepp a tengerben.ikarus93 írta:Nem értem mit szaroznak itt 10 millió eurón, mikor tele van mindegyik.
Be kell fizetni azt menni tovább, van miből nekik.
Ezt amugy sose értettem, hogy a gazdagok miért akarják a pénzüket rizikózni offshore cégeken keresztül csak, hogy több maradjon.
Én inkább nyugodtan aludnék és tisztességesen befizetném. Még ha kevesebb is maradna.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. június 22., csütörtök 19:04
Nagyon leegyszerűsítve: minél tehetősebb vagy, annál több a költséged.Ezt amugy sose értettem, hogy a gazdagok miért akarják a pénzüket rizikózni offshore cégeken keresztül csak, hogy több maradjon.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem