Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Morata is brmutatta tavaly a Juve mezt. Amúgy meg Mbapperol hírlik, hogy adidasra vált. Mondjuk nekünk meg Nikera kéne, úgyis sok reklám arcunk lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt nem tudod a Bayern mennyit kap tőlük?Realista24 írta: Mondjuk az Adidas az amit a legutolsó szempontnak kell hagyni az előzmények tekintetében. Még mindig csak évi 30-35 millát kapunk, más meg közel a százhoz, szóval dugja fel az adidas Bale-t meg Jamest.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A marketing érték alatt főként azt értettem amit Spanyolországban tapasztaltam.
Nyomatják vele a tv reklámokat, interjúk tömege a RM tv-n, élő közvetítés arról, hogy fingott.
Ő egy szupersztárként van kezelve. Az mindegy, hogy mi itt a fórumon mit gondolunk.
Nyilván az idei szezon és a továbbiak is majd szerintem építik lefelé a megítélését, de még mindig Perez top igazolásaként van kezelve, aki egy kiemelkedően jó játékos.
Én ezt tapasztaltam abszolút Madridban és máshol is Spanyolországban.
Hogy mi a valóság és mennyire passzol ide az egy más kérdés. Szerintem amúgy Bale fasza játékos, de a spanyol fociban nem jön ki 100%-ig amit tud annak ellenére, hogy igyekszik bepasszolni sztem. A sérülékenység viszont konkrétan lenullázza a megítélését nálam.
Tuti mennék vissza Angliába a helyében. Ott a liga legjobbja lenne sztem.
Nyomatják vele a tv reklámokat, interjúk tömege a RM tv-n, élő közvetítés arról, hogy fingott.
Ő egy szupersztárként van kezelve. Az mindegy, hogy mi itt a fórumon mit gondolunk.
Nyilván az idei szezon és a továbbiak is majd szerintem építik lefelé a megítélését, de még mindig Perez top igazolásaként van kezelve, aki egy kiemelkedően jó játékos.
Én ezt tapasztaltam abszolút Madridban és máshol is Spanyolországban.
Hogy mi a valóság és mennyire passzol ide az egy más kérdés. Szerintem amúgy Bale fasza játékos, de a spanyol fociban nem jön ki 100%-ig amit tud annak ellenére, hogy igyekszik bepasszolni sztem. A sérülékenység viszont konkrétan lenullázza a megítélését nálam.
Tuti mennék vissza Angliába a helyében. Ott a liga legjobbja lenne sztem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Abban a pillanatban hogy Bale volt az egyik aki bemutatta az új mezt biztos lett hogy maradni fog. Rohadtul kétlem hogy eladnánk, nagyon jó húzás lenne, de arról már lettek volna cikkek. Bízzunk benne, hogy egyszer csak nagy bréking nyúz lesz, Bale angliában van és épp tárgyalnak 
szerk.: Dobnám az egész Adidast úgy ahogy van, teljesen lemaradnak lassan minden téren

szerk.: Dobnám az egész Adidast úgy ahogy van, teljesen lemaradnak lassan minden téren
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk az Adidas az amit a legutolsó szempontnak kell hagyni az előzmények tekintetében. Még mindig csak évi 30-35 millát kapunk, más meg közel a százhoz, szóval dugja fel az adidas Bale-t meg Jamest.ziro4vr írta:Egyértelmű, hogy nem sokat ér marketing szempontból. Egy ronda pali, aki inkább introvertált, a pályán is, Angliában voltak látványos dolgai, itt kevesebb. meg a betegszobából nehezebb kitűnni. Annyi hogy adidasos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Egyértelmű, hogy nem sokat ér marketing szempontból. Egy ronda pali, aki inkább introvertált, a pályán is, Angliában voltak látványos dolgai, itt kevesebb. meg a betegszobából nehezebb kitűnni. Annyi hogy adidasos.
Nem illik.
Én továbbra sem értem, miért van még itt Bale, de tényleg. Annyira adná magát, hogy elmenjen az MU-ba. Mindenki jól járna vele, mindenki.
Nem tudom vannak-e számok róla, de én nem hinném, hogy akkora reklám értéke lenne amúgy...Ezt szerintem Perezék benézték, biztos, hogy sokkal többet vártak tőle azon a fronton is, a pályán nyújtott teljesítményéről nem is beszélve.
Megpróbálták, nem jött be, még nem késő neki sem váltani, nyert 3 BL-t, azt se mondhatná, hogy sikertelen volt. Én nem értem, hogy miért nem könyörög sírva Pereznek, hogy adják el az MU-nak.
Nem tudom vannak-e számok róla, de én nem hinném, hogy akkora reklám értéke lenne amúgy...Ezt szerintem Perezék benézték, biztos, hogy sokkal többet vártak tőle azon a fronton is, a pályán nyújtott teljesítményéről nem is beszélve.
Megpróbálták, nem jött be, még nem késő neki sem váltani, nyert 3 BL-t, azt se mondhatná, hogy sikertelen volt. Én nem értem, hogy miért nem könyörög sírva Pereznek, hogy adják el az MU-nak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De az a ha egy óriási HA...ha egészséges lenne, itt sem lenne ennyi gond vele. Padra elférne.ziro4vr írta:Miért érnének többet a grízessel? Béla ha egészséges, a pl legjobbja lenne.Berti írta: Pont ezért nem fog egy klub sem adni érte 100 milliót.(Gondolom ez a minimum amennyiért elengednénk)
Pláne a MU, annyi pénzből megveszik Griezmannt, akivel többet érnének és valószínűbb, hogy nem lesz a szezon felében sérült.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na erről lemaradtam..Realista24 írta: Csak hogy Griezmann hosszabbított, illetve lehet, hogy Bale itt kuka, de Angliában két kategóriával jobban ki tudják használni. Velünk egyszerűen nem kompatibilis, ott nyerő ember lehet.
Azt hittem boritékolható hogy Griezmann megy és Lacazette jön helyette. A transferban miatt lehettek volna komplikációk, a hosszabításról nem tudtam.
Az hogy ott jobban menne neki, az nekem is felmerült, bár semmi garancia nincs rá.
Az elmúlt 2 szezon alapján én a franciát mondanám jobbnak.Csak Griezmann szerintem gyengébb játékos és idén mozdithatatlan.
- ziro4vr
Miért érnének többet a grízessel? Béla ha egészséges, a pl legjobbja lenne.Berti írta: Pont ezért nem fog egy klub sem adni érte 100 milliót.(Gondolom ez a minimum amennyiért elengednénk)
Pláne a MU, annyi pénzből megveszik Griezmannt, akivel többet érnének és valószínűbb, hogy nem lesz a szezon felében sérült.
Nem illik.
Csak Griezmann szerintem gyengébb játékos és idén mozdithatatlan.Berti írta:Pont ezért nem fog egy klub sem adni érte 100 milliót.ericco írta: Ez a szezon bebizonyította, hogy egyáltalán nem kulcsjátékos, és egy sima taktikai fegyvernek elég drága volt, és sokat keres.(Gondolom ez a minimum amennyiért elengednénk)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hamesz sokkal több mezt ad el, ráadásul a Dél-Amerikai piacon, ahol nélküle alig van képviseletünk. A britek úgysem vesznek Bale mezt, a kolumbiai viszont piacképes az egész latin világban, akár a spanyoloknál is.Steve írta: Én csak azért kételkedem a bélás hírekben, mert fontos a Realnak sztem marketinges szempontokból. A Bernabeuban a csapból is a Balet nyomatják, fontos arculati elem, Perez nagy szerzeménye.Perez egyik galaktikus igazolása.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak hogy Griezmann hosszabbított, illetve lehet, hogy Bale itt kuka, de Angliában két kategóriával jobban ki tudják használni. Velünk egyszerűen nem kompatibilis, ott nyerő ember lehet.Berti írta:Pont ezért nem fog egy klub sem adni érte 100 milliót.ericco írta: Ez a szezon bebizonyította, hogy egyáltalán nem kulcsjátékos, és egy sima taktikai fegyvernek elég drága volt, és sokat keres.(Gondolom ez a minimum amennyiért elengednénk)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
béla biztos marad, ezerszer inkább ő, mint hamesz.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Pont ezért nem fog egy klub sem adni érte 100 milliót.ericco írta: Ez a szezon bebizonyította, hogy egyáltalán nem kulcsjátékos, és egy sima taktikai fegyvernek elég drága volt, és sokat keres.

- Steve
Én csak azért kételkedem a bélás hírekben, mert fontos a Realnak sztem marketinges szempontokból. A Bernabeuban a csapból is a Balet nyomatják, fontos arculati elem, Perez nagy szerzeménye.Perez egyik galaktikus igazolása.ericco írta:A Balees rész második gondolatra nem tűnik akkora baromságnak. Lehet Jamesért nem röpködnek úgy az ajánlatok, mint ahogy azt a vezetőség várta. Így lehet úgy döntöttek, hogy inkább megtartják a kolumbiait, és elfogadnak egy jóval magasabb ajánlatot Bale-ért, mivel ő jóval piackéspesebb, főleg Angliában.
Ez a szezon bebizonyította, hogy egyáltalán nem kulcsjátékos, és egy sima taktikai fegyvernek elég drága volt, és sokat keres.
Nem hiszem, hogy el akarjuk adni.
Az hogy én mit szeretnék az egy más történet..

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A Balees rész második gondolatra nem tűnik akkora baromságnak. Lehet Jamesért nem röpködnek úgy az ajánlatok, mint ahogy azt a vezetőség várta. Így lehet úgy döntöttek, hogy inkább megtartják a kolumbiait, és elfogadnak egy jóval magasabb ajánlatot Bale-ért, mivel ő jóval piackéspesebb, főleg Angliában.
Ez a szezon bebizonyította, hogy egyáltalán nem kulcsjátékos, és egy sima taktikai fegyvernek elég drága volt, és sokat keres.
Merci Zizou!
- Steve
Most ez a bélás rész tuti kamu, de gondolom azért ha jön Bappe akkor baromi nagy szerepe lesz Zidanenak. Nem igazán látok okot, hogy ne ide jönne.
Egy esetben nem fog itt ki kötni sztem, ha Perez nem akarná valamiért.
Amúgy Real fan, CR rajongó, baromi jó játékos, Zidane hívására bármelyik francia(pláne bevándorló hátterű) gyerek pakolna és jönne, világ legjobb klubja.
Én nem tudom miért ne itt kötne ki.
Egy esetben nem fog itt ki kötni sztem, ha Perez nem akarná valamiért.
Amúgy Real fan, CR rajongó, baromi jó játékos, Zidane hívására bármelyik francia(pláne bevándorló hátterű) gyerek pakolna és jönne, világ legjobb klubja.
Én nem tudom miért ne itt kötne ki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, a Marca már úgy értelmezi, hogy ő lesz a csapat (BBC) egyik csillaga, ha ideigazol, ezt ígérte neki Zidane.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema