VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 25., vasárnap 19:59

Nem lesz egyszerű CRék dolga. Veszélyesebbnek érzem a chileieket, mint a németeket, függetlenül attól, hogy másodikok lettek a csoportban. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 25., vasárnap 19:23

Remy írta:Vajon a Bayern mikor viszi el Wernert? :lol:
Van sebessége a gyereknek, nem is suta annyira, Angliába fog kerülni szerintem, Lewa tovább marad mint hogy ő maradjon Lipcsében.

Sülével elég nagyot húzott a Bayern, jónak tűnik, kategóriával jobb mint ez a Rüdiger-Mustafi duó.
Nem illik.

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2017. június 25., vasárnap 18:51

Élőbe lehetett látni, hogy nem les, mert a félpályán se ment még át, de már fújnak... lesz itt még gond. Egyelőre csak a lesgólok elvételére tökéletes a videóbíró. Nem véletlen nem vezették még be BL-re... lesz még vele meló... meg a bírók se nagyon tudnak még mit kezdeni vele.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 25., vasárnap 18:43

Vajon a Bayern mikor viszi el Wernert? :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 25., vasárnap 18:30

megint nem a videobiroval van a baj hanem a sporival aki nem tudja normalisan hasznalni... nagyon nem jo megoldas ha a spori kimegy a padhoz. alapbol rakene mondani az iteletet a fulere es abban hinni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Puding

HozzászólásSzerző: Puding » 2017. június 25., vasárnap 18:26

Ez megint nagyon gáz volt. :lol: Videóbíró, és rossz embert állít ki. :lol: Majd megint megnézi, és kiállítja a másikat, de alapból nem ért ez pirosat szerintem. :lol:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. június 25., vasárnap 17:27

Jó ez az M4 :lol: Német meccs már fél órája megy, de ezek még a pezsgőzést és az interjúkat is leadják f1ből.

Puding

HozzászólásSzerző: Puding » 2017. június 24., szombat 17:26

Oké, hogy próbálgatják a videobírót, de ez így nem néz ki jól. Kb. ugyanúgy el lehet csalni szituációkat. Lesgólokra tökéletes, de amúgy úgy fest ha a bíró akarja ugyanúgy el lehet csalni. Sőt a leseknél se fújkáljanak rögtön ha nem 5 méter les, mert simán el tudnak venni egy ziccert... át kell ezt még gondolni.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. június 24., szombat 17:21

Erdekes ez a videobiro.
11es gyanus eset. Jatek megy tovabb. 1 perc mulva biro megallitotta a jatekot,lement megnezni az esetet es video alapjan is azt mondta hogy nem volt 11es. Elotte ovlt egy ugyanilyen szitu kb ott nem allitotta meg kesobb a jatekot es nem nezte meg az esetet. Ebbol arra tudok kovetkeztetni hogy raszoltak hogy 11es volt o meg megnezte es felulbiralta. Erdekes igy elegge de tetszik hogy igy probalgatjak.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2017. június 22., csütörtök 23:24

Azt mondom ha van olyan tehetseg mint Isco akkor elfer a kp-n csak legyen mogotte egy Kante aki sokat levesz a vallarol.
Általában az ilyen csapatok rendre kiszopnak a 3 btb-vel játszó csapatok ellen.

Szerintem a 10-esek legjobb modern footballba illesztését Spalletti oldotta meg Tottival a Romaban, amit aztán Guardiola is átvett és Messivel remekül működött.

Jut eszembe, a 2 csatáros játékrendszer is hol van már te úristen :lol:
Sose fogunk már Romáriókat meg Bebetokat látni.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 22., csütörtök 23:15

Jester írta:
A középpálya megszállásáról szól már az egész játék. Ezért tűntek el a klasszikus 10-esek, mert túl nagy luxus lett az, hogy egy középpályás csak úgy elöl csatangoljon úgy, hogy nem veszi ki a részét a védőmunkából.
Lehet, h nem erre fele megy, de nem tul szep. Nem emlekszem pontosan ki irta, h 3 b-t-b kp-val toltene fel a kp-t, mert minden bolt tud egy kicsit. Szerintem meg nagy kincs egy olyan jatekos, mint Isco aki megteremti a kulonbseget. Mi sazerencsesek vagyunk vele, nem ugy mint Ozillel aki hasonlo de nincs benne akarat, h megerdemeljen egy olyan kozeppalyat aki tehermentesiti. Azt mondom ha van olyan tehetseg mint Isco akkor elfer a kp-n csak legyen mogotte egy Kante aki sokat levesz a vallarol.
Nekem ez a 3 B-T-B tul sablonos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2017. június 22., csütörtök 23:08

ne is mondd, egy kézen meg tudom számolni én, aki a 90-es 2000-es évek zsenijein nőtt fel, hogy ma hány épkézláb játékos van, ahol a fizikum mellett van labdaérzék és agy is.
kurvahíg és tucat a nemzetközi mezőny, szinte fizikumból él mindenki.
Örülök, hogy ezt nem csak én vettem akkor észre...
Főleg a csatárpost az ahol a leginkább szembetűnt ez nekem. "Legyél 190 centi, focizni nem kell tudni, valamelyik testrészedről majdcsak bepattan a labda". És akkor a nyakunkba kaptunk ilyen Gomezeket, meg Szalaikat...

http://www.origo.hu/sport/eb/2016/20160 ... movic.html

A középpálya megszállásáról szól már az egész játék. Ezért tűntek el a klasszikus 10-esek, mert túl nagy luxus lett az, hogy egy középpályás csak úgy elöl csatangoljon úgy, hogy nem veszi ki a részét a védőmunkából.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 22., csütörtök 22:59

BBeno írta:ezt tette a gyuloletkampany.... na offbol ki.
Kampány. :) Gondolom sok közöd volt akár 1 migránshoz is hosszabb távon. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 22., csütörtök 22:55

nyissátok már ki a szemeteket.

on.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 22., csütörtök 22:50

halomra eroszakoljak.... istenem. :( :( miert kell ugy tenni mintha a bevandorlas ujkeletu dolog lenne? most sem engedi senki a 12 eves lanyat egyedul a magdolna utca kozelebe mert tudja mi tortenik ott. de most divat lett mindent a menekultekre fogni. ezt tette a gyuloletkampany.... na offbol ki.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 22., csütörtök 22:43

Magyar gondolkodásmód és kreativitás? Erről mesélj már egy picit..
nézd meg pl a tripla olimpiai arany vízilabda válogatottat.

vagy inkább olvasd el a Puskás cikket.

elég szomorú, hogy nem tudod miről beszélek.
Na ezzel a hozzállással van a legnagyobb baj. A neonáci németek félretudták tenni, de te, meg a hozzád hasonlók nem?
Fociról beszélünk, a túltolt nacionalizmusnak nem kéne helye legyen. Ki a fszt zavarna, ha egy lenne két Polacek, két Petrescu meg két Bodric a csapatban?
a neonáci németek az elég kemény, annyira megalázták és elnyomorították 45 után azt a népet, hogy még most sem képesek kiállni és odabaszni, amikor kölnben halomra erőszakolják a nőiket, meg bombákat robbantgatnak, teherautóval basszák őket halomra.
szóval hagyjuk ezt.
majd gyere vissza, ha pár jól kisportolt migránsgyerek fociezdésről hazafele menet épp a te 12 éves lányodat erőszakolja meg egy koszos sikátorban.
de biztos velem van a baj, mert rasszista vagyok.

faszom már ebbe a polkorrektségbe, ki kéne mondani, hogy mi a fasz van.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. június 22., csütörtök 21:54

Persze, az megint más dolog, az valamilyen szinten érthetőbb.

Viszont ez itt nem fog úgy fent állni, mint a németeknél, oda azért sokkal több nép vándorolt be anno a munka miatt. Ide közel sem jött/jön annyi letelepülni vágyó ember, akinek majd a gyereke itt játszhat majd a válogatottban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 22., csütörtök 21:49

___Samy___ írta:
Ezt a német példát követni kéne, nem pedig zsigerből elutasítani.
Bocs, de nekem már attól a brazil bekktől - Vinicius tán az is vagy ki - már attól is hányingerem van. Nem vagyok rasszista, de a magyar válogatott az legyen magyar. Inkább ne nyerjünk még semmit vagy 10 generáción keresztül sem, de én magyar válogatottat akarok, nem világválogatottat.
Lehet szidni az utánpótlás rendszert, az edzőket, az elnököket, de a legnagyobb baj a játékosok fejében van.
Kétélű ez a dolog, Részben ők is benne vannak, de pont azért virgonckodnak a mennyei szinten, mert tudják, hogy szart nem ér az egész magyar foci. Ha lehetne haladni, akkor korántsem így állna hozzá mindenki.
valakinek idetelepülnek a szülei itt születik egész életében itt élt miért ne lehetne magyar válogatott. ne keverjük össze a honosítottat az itt születettel. nem kell honosítani semmilyen megélhetési magyart.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 22., csütörtök 21:47

Berti írta:

Lehet kovetni, de azzal Bolonivel egyetertek, h nem kell teljesen szabadkezet adni nekik sem, azert nem artana ha oket is ellenorizne vki.
Bocs, de nekem már attól a brazil bekktől - Vinicius tán az is vagy ki - már attól is hányingerem van. Nem vagyok rasszista, de a magyar válogatott az legyen magyar. Inkább ne nyerjünk még semmit vagy 10 generáción keresztül sem, de én magyar válogatottat akarok, nem világválogatottat.
szerintem itt a rendszerre gondolt es nem a honositasra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. június 22., csütörtök 21:46

Lehet szidni az utánpótlás rendszert, az edzőket, az elnököket, de a legnagyobb baj a játékosok fejében van.
Kétélű ez a dolog, Részben ők is benne vannak, de pont azért virgonckodnak a mennyei szinten, mert tudják, hogy szart nem ér az egész magyar foci. Ha lehetne haladni, akkor korántsem így állna hozzá mindenki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: