Értem; tehát a teljesítményén kívül (ami valóban gyenge); már a képessége, tehetsége is megkérdőjeleződik?mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint
nálad nem kérdés...

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 14:24
Értem; tehát a teljesítményén kívül (ami valóban gyenge); már a képessége, tehetsége is megkérdőjeleződik?mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint
nálad nem kérdés...
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 28., szerda 14:19
képességeiben pl. nálam se. Ellenben jelenlegi hozzáállásában nem idevaló. Illetve a mostani játéka alapján sem az....Galacticos írta:két nappal a hivatalos lezárás előtt? miből gondolod?ozil91 írta:Bale meg majd 31.én 23:59kor lesz officializálva, már előre látom
és akkor az özilt fikázók túloznak? mikor valaki ilyeneket ír?!ozil91 írta:lassan már eljutunk olyan szintre, hogy néhányan a JOBB játékosainkat ilyen Faubert és Drenthe szinthez fognak hasonlítani, mert ők tényleg fogalmatlan senkiházik voltak.nálad nem kérdés...madridronie írta:Özil egy egészen más tészta, mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 28., szerda 14:12
két nappal a hivatalos lezárás előtt? miből gondolod?ozil91 írta:Bale meg majd 31.én 23:59kor lesz officializálva, már előre látom
és akkor az özilt fikázók túloznak? mikor valaki ilyeneket ír?!ozil91 írta:lassan már eljutunk olyan szintre, hogy néhányan a JOBB játékosainkat ilyen Faubert és Drenthe szinthez fognak hasonlítani, mert ők tényleg fogalmatlan senkiházik voltak.
nálad nem kérdés...madridronie írta:Özil egy egészen más tészta, mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 28., szerda 14:05
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 28., szerda 14:03
bale nem angol te türhőparaszt köcsög.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 28., szerda 14:02
Egy szóval sem írtam, hogy nem érdemel meg egynémely kritikát. És igen ad rá okot, hogy sokan fikázzák. Csak azt én sem szeretem, amikor itt sokan átesnek a ló túlsó oldalára, és fogalmatlan senkiházinak állítják be. Madridronienak nagyon igaza volt Higuáinnal kapcsolatban is és jól leírta Özilről is a lényeget. Minden érmének két oldala van, csak sajnos sokan hajlandók egy oldalról nézni.hehe írta:1.amúgy meg nem adott rá okot.Özil most ép kegyvesztett...
oh wait.
![]()
2. még jó hogy ép, mert hiába mondom, hogy féllábú, azért mégiscsak 2 lába van.
3. én már 2 éve szarba se nézem. akkor most mindenki birka a fórumon, akinek elege van ebből a gyökérből, meg a szánalmas játszmáiból?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 13:54
Senki sem birka; viszont semmivel nem nyom többet a latba az egyik oldal véleménye a másikénál (ergo Tiéd is csak egy ugyanolyan vélemény, mint az enyém3. én már 2 éve szarba se nézem. akkor most mindenki birka a fórumon, akinek elege van ebből a gyökérből, meg a szánalmas játszmáiból?
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 28., szerda 13:53
+1R.M.C.F írta:Tehát akkor nem volt igaza.
Az angol játékosokkal meg bőven igaza volt, 1 volt aki bevált.
Egyébként a maga háza táján akár gary lineker is sikeres volt.....csak hogy ne csak 1 ről legyen szó.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 13:52
Tehát akkor nem volt igaza.
Az angol játékosokkal meg bőven igaza volt, 1 volt aki bevált.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 13:49
Még jó, hogy nyár elején arról szóltak a hírek, hogy ő nem fogja ugyanazt megtenni, mint Modric tavaly. Ez a Levy eléggé nagy surmó lehet, ha ezt hozza ki a játékosaibólAz AS beszámol arról, hogy Gareth Bale a Tottenham mai edzésén sem jelent meg. A walesi játékos így két, egymást követő edzést is bojkottált.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 28., szerda 13:39
hehe írta:bale nem angol te türhőparaszt köcsög.“Bale tiszteletlen volt a csapattársaival, amiért nem jelent meg az edzésen. Ha ő 100 millió eurót ér, akkor én megfizethetetlen lettem volna. Egyetlen angol játékos sem volt még sikeres a spanyol fociban” – nyilatkozta Stoichkov.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 28., szerda 13:35
1.amúgy meg nem adott rá okot.Özil most ép kegyvesztett...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 13:32
Amellett, hogy ő valóban váltani akart és képességekben is jóval gyengébb volt, mint Karim azért nemzetközi szinten ő sem volt egy akkora 000, mint ahogy itt be volt állítva --> keletje volt neki is bőven Arsenal, Juve, Napoli (tavaly még a PSG, Chelsea is) csak pénzt nem tudott mindenki fizetni érte annyit (meggyőződésem, hogy Wenger utólag veri a fejét a falba, amiért ekkora öngólt lőtt magának és inkább Suárezzel keménykedett), ami a Real Madridnak is megfelelt volna. Na most hozzá képest Özil egy egészen más tészta, mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint; nála inkább fejben vannak problémák és nem a kellő tehetségben.Higuért nem fizettek közel 40 millát?
Ez is egy vélemény és én abszolút tiszteletben is tartom.Öt, azaz ÖT millió eurót keres évente, annyit mint Ramos, aki azért nem keveset tett le a Real Madrid asztalára, mégsem sír emelésért, hosszabbításért, nem fenyegetőzik más klubok ajánlataival. Érdekes módon őt az egyik legjobbnak tartják a posztján, ezért kérés nélkül emelnének és hosszabbítanának vele. Özil pótolható, Ramos nem. Ilyen emberekre és képviselőkre nincs szükség Madridban.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 28., szerda 13:30
Az a baj, hogy nálunk 2 féle játékos van, a lehúzott söpredék és a túlsztárolt játékosok. Mindenki egyik vagy másik kasztba tartozik. Özil most ép kegyvesztett...Senki nem állítja, hogy szupersztár (sőt a jogos kritikák sincsenek cáfolva, "Kerlonék" sem elégedettek vele stb.), emlékeim szerint most sem hangzott el ilyen (csak a Te szádból), ugyanakkor az is túlzó és erőteljes ferdítés, ahogy ismét le van húzva ez az ember.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 28., szerda 13:26
bale nem angol te türhőparaszt köcsög.“Bale tiszteletlen volt a csapattársaival, amiért nem jelent meg az edzésen. Ha ő 100 millió eurót ér, akkor én megfizethetetlen lettem volna. Egyetlen angol játékos sem volt még sikeres a spanyol fociban” – nyilatkozta Stoichkov.
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. augusztus 28., szerda 13:26
Ezt az embert annyira utálom, nem bírja ki, hogy ne szóljon be nekünk“Bale tiszteletlen volt a csapattársaival, amiért nem jelent meg az edzésen. Ha ő 100 millió eurót ér, akkor én megfizethetetlen lettem volna. Egyetlen angol játékos sem volt még sikeres a spanyol fociban” – nyilatkozta Stoichkov.
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. augusztus 28., szerda 13:25
Ez a Stoichkov amekkora játékos volt,emberként úgy látszik ugyanakkora tahó is...Pfejjjj...“Bale tiszteletlen volt a csapattársaival, amiért nem jelent meg az edzésen. Ha ő 100 millió eurót ér, akkor én megfizethetetlen lettem volna. Egyetlen angol játékos sem volt még sikeres a spanyol fociban” – nyilatkozta Stoichkov.
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 28., szerda 13:22
Azért az örök második az túlzás.Istenem, ezek mindig csak velünk tudnak foglalkozni? Habár mindig is örök másodikak voltak, szóval jogos az erőlködés, valószínűleg tele lehet a gatyó. A héten még várom, hogy valamelyik nagyokos megszólaljon Casillas ügyben is. Jah és ráadásul hazudik is az angol játékosokat illetőleg. mesque un club
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 28., szerda 13:20
primrose írta:Istenem, ezek mindig csak velünk tudnak foglalkozni? Habár mindig is örök másodikak voltak, szóval jogos az erőlködés, valószínűleg tele lehet a gatyó. A héten még várom, hogy valamelyik nagyokos megszólaljon Casillas ügyben is.“Bale tiszteletlen volt a csapattársaival, amiért nem jelent meg az edzésen. Ha ő 100 millió eurót ér, akkor én megfizethetetlen lettem volna. Egyetlen angol játékos sem volt még sikeres a spanyol fociban” – nyilatkozta Stoichkov.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 28., szerda 13:20
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem