David Mateos a FERENCVÁROSÉ!
Közben meg benne van a Deportivo ellni kerteben!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 29., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:49
Rendesen ledöbbentem a híren mikor megláttam az NSOnMorataMartin írta:A Videoton leigazolta Gyepest!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:25
Azért nem hittem volna, hogy Gyepi bevállalja a kispad melegítést!MorataMartin írta:A Videoton leigazolta Gyepest!
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 29., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. augusztus 28., szerda 22:41
annyi bármikor van bennünk, hogy beleszarjunk a levesetekbeBBarni írta:Már nem annyira, most csak a Jászai Mari díjas játékos van ott aki ér is valamit, régen azért egy napbarnított Kenő vagy Kuttor Kutya!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 28., szerda 22:35
Már nem annyira, most csak a Jászai Mari díjas játékos van ott aki ér is valamit, régen azért egy napbarnított Kenő vagy Kuttor Kutya!kodo írta:el is hiszem, hogy be vagytok szarva tőlünkBBarni írta:Pedig inkább játszanánk veletek mint a baglyokkal!
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 22:23
Úristen.....az ember maga a tudatlanság csimborasszója.Pedig tök egyértelmű, hogy Zombori Sanyi kellene...
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. augusztus 28., szerda 22:21
el is hiszem, hogy be vagytok szarva tőlünkBBarni írta:Pedig inkább játszanánk veletek mint a baglyokkal!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 28., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 20:31
A kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy 9,6 milliárd forintot biztosít a szombathelyi Haladás-stadion és -sportcsarnok létesítésére – jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatóján a szombathelyi városházán Hende Csaba honvédelmi miniszter, a térség egyéni körzetben megválasztott fideszes országgyűlési képviselője.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 28., szerda 18:09
még megszerezni is könnyű lenne az MLSZnek, mert a Győrnél már érik a kirúgásaBBarni írta:Arról ne is beszéljünk, hogy állítólag Pintért szánják Egervári utódjának...
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 28., szerda 16:27
Pedig tök egyértelmű, hogy Zombori Sanyi kellene...BBarni írta:Arról ne is beszéljünk, hogy állítólag Pintért szánják Egervári utódjának...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 28., szerda 15:49
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 28., szerda 15:03
Én nem vitatkoztam. Eszmecseréztünk. Egyedül az akadémia dologban van nézeteltérésünk. Te várod a bizonyítást ami én szerintem ezzel a szakértelemmel ami jelenleg jelen van nem fog megtörténni sem most sem 10 év múlva.Wertz írta:Tehát a vitánk közben kiderült, a véleményük a magyar fociról szinte ugyanaz Annyi a különbség, hogy én még adok idő az akadémiáknak a bizonyításra
Azt viszont elfelejtettem még odaírni az akadémiákhoz, hogy önmagukban azok még kevesek, főleg úgy, hogy van belőlük kb 5-6 darab. Rengeteg dolgot kellene még csinálni, fejleszteni
Így van. Kellenek a minőségi külföldi szakemberek, mert Magyarországon nagyon kevés ezeknek a száma és azok nem foglalkoznak az akadémiákkal. Ezért is tetszett nekem nagyon, hogy Moniz a fiatalokkal is foglalkozik.Wertz írta:Azt viszont elfelejtettem még odaírni az akadémiákhoz, hogy önmagukban azok még kevesek, főleg úgy, hogy van belőlük kb 5-6 darab. Rengeteg dolgot kellene még csinálni, fejleszteni
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 28., szerda 14:12
Tehát a vitánk közben kiderült, a véleményük a magyar fociról szinte ugyanazCasso írta:Pont azért tart ott a magyar foci ahol tart mert még mindig ugyanazok az emberek töltenek be vezető pozíciókat akik 20-30 éve valamilyen pozíciót betöltöttek. De azt senki nem meri kimondani, hogy ők már nem értenek a futballhoz. Ahogy írtad az előző hozzászólásodban tényleg nagyon elenyésző Magyarországon a jó edzők száma és inkább nekik kellene vezető pozíciókat betölteni, de ez nem fog megtörténni soha. (SAJNOS) Többségben vannak azok az edzők akik buták, de erről nem ők tehetnek hanem azok akik oktatják őket. Azok akik oktatnak, képzéseket tartanak azok a magyar foci tönkretevői. A MAGYAR edzők egyszerűen az idő teltével elbutultak. Persze kivételek mindig vannak.
Ebben annak ellenére is egyet értek benned, hogy magyar szinten nem tartom rossz edzőnek Egervárit. A válogatott szinthez nagyon kevésCasso írta:Szerintem a legnagyobb szégyen az az, hogy az Egervári Sándor a magyar válogatott szövetségi kapitánya.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 28., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. augusztus 28., szerda 13:54
Pont azért tart ott a magyar foci ahol tart mert még mindig ugyanazok az emberek töltenek be vezető pozíciókat akik 20-30 éve valamilyen pozíciót betöltöttek. De azt senki nem meri kimondani, hogy ők már nem értenek a futballhoz. Ahogy írtad az előző hozzászólásodban tényleg nagyon elenyésző Magyarországon a jó edzők száma és inkább nekik kellene vezető pozíciókat betölteni, de ez nem fog megtörténni soha. (SAJNOS) Többségben vannak azok az edzők akik buták, de erről nem ők tehetnek hanem azok akik oktatják őket. Azok akik oktatnak, képzéseket tartanak azok a magyar foci tönkretevői. A MAGYAR edzők egyszerűen az idő teltével elbutultak. Persze kivételek mindig vannak.Az, hogy a magyar focinak külföldi edzők kellenek egy hatalmas téveszme. Vannak ám jó magyar edzők is, a kártékonyak mellett.
A magyar focinak minőségi szakemberek kellenek, a nemzetiség nem lényeg. A kártékonyakat, rosszakat pedig el kell takarítani
Az lényegtelen, hogy mire használják. Van egy eszme. Az eszme miértjét felesleges megkérdőjelezni. A Felcsút megfogalmazott egy eszmét amit jól láthatóan 5 mérkőzés után kidobtak a kukába.Wertz írta:Nekem sem tetszik ami Felcsúton folyik, de ez az összehasonlítás szörnyű. A Bilibao azért nem változtat, mert egy politikai klub, amit a baszok hirdetésére használnak.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 28., szerda 13:47
A pontosítás kedvéért ő ukránAnis írta:magyar akadémista: Farkas Norbi, Baracskai, Gajdos,
Na, azért álljunk már meg. Az MTK egy klub, ugyan olyan, mint a fradi, ute stb. ergo miért ne játszhatna benne akár olasz, üzbég, kínai attól, hogy ők a saját nevelésű fiatalokra építenek atól nyugodt szívvel, ha van rá pénz, igazolhatnak akárkit anélkül, hogy bárki is megszólhatná őket.Anis írta:MTK is fiatalokra épít még is hoztak egy olasz kapust! (aki asszem már itt él és magyar felesége van). de akkor is olasz és nem saját nevelés!
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 28., szerda 13:17
Nekem sem tetszik ami Felcsúton folyik, de ez az összehasonlítás szörnyű. A Bilibao azért nem változtat, mert egy politikai klub, amit a baszok hirdetésére használnak.Casso írta: A Bilbao csapatának van egy eszméje. Az eszme szerint nem igazolnak olyan játékosokat akik nem baszkok. A Felcsút eszméjét már nem tudom ki fogalmazta meg, de elvileg ez egy akadémia amely csak fiatal tehetségekkel fog majd működni. Én ezt halottam. Az eredményesség nem számít inkább a tehetségek kinevelése. Miután gyengén kezdik a bajnokságot elkezdik sorra venni a idősebb játékosokat nehogy kiessenek. Mekkora képmutatás ez? A Bilbao tavaly igazolt játékosokat a csapatába mikor szenvedtek? Nem. Maradtak az eszménél.
Mit kell ezen nekem ajánlgatni?Casso írta:Jó is, hogy linkelted a doktor urat. Ajánlom Wertz figyelmébe Ferenczi Attila előadásait a "Miért beteg a magyar futball" címen.
Igenis vannak jó magyar edzők, csak sajnos kevés van belőlük. Horváth Feri, aki Kecskemét után Pakson is kiváló munkát végez. Benczés, akinek a vezetésével a DVTK még dobogóra is esélyes voltRemy írta:Már hogy lennének jó magyar edzők, amikor a magyar foci egy fabatkát nem ér? És igen kapcsolódik az egyik a másikhoz. A focihoz nyugaton értenek, és ha onnan hozunk edzőt, akkor nagy valószínűséggel pluszt adunk a magyar bajnokságnak. Ott értenek hozzá itt nem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 13:15
És akkor még egy pár másik magyar csapatnak is.Elvileg nekik nem is lenne szabad indulniuk az élvonalban,mert lássuk be,bőven a Vidi B csapatának számít,játékoscserélgetések és a közös fővezér miatt( viktor).
Mivel akadémia is. Szerintem el sem tudod képzelni mióta folyik szakmai munka Felcsúton az akadémia keretében.- Akadémiának van kikiáltva,közben igazolják sorra a játékosokat,akik még cska nem is fiatalok.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem