Real Madrid vs. Barcelona
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem nagyon szoktam nezni a statokat, de ez a Lima gyerek ki tett magaert. Azert egy brazil bajnoksagban ahol nem a vedekezesrol szol a foci, ez a gyerek 26 evesen szazvhany elsoosztalyu meccsen feltud mutatni 9 golt es 14 golpasszt tkp-kent...hat nem igazan fenyezte es meg finom voltam.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- numberone1
Pont nekem is az volt az erzesem, h Iniesta lesz aldozata az uj igazolasoknak. Dembele amennyit eddig lattam tole, elegge visszazar besegit a szelso vedonek a szel levedekezeseben. Ez igy elsore jol mutat, a kerdes az, h vegig a galakezdo lesz ugy, mint tavaly, vagy megforgatja a keretet ahogy Zidane tette, mert az volt igazan nyero.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem is valami hasonló lesz, legalábbis felállasban ilyesmit tervez Valverde. Lima itt lehetne akár jobbszélső azok alapján amit láttam belőle, bár én sok reményt nem fűznék a gyerekhez. Dembélé idén még tuti nem jön, max ha Verrattit nem tudjuk elhozni akkor, de akkor meg annyira nem is tudnék neki örülni, mert azt kevésnek érezném. Plusz neki is jobb lenne ha 1 évet még tisztulna a játéka Dortmumdban.
Én tartok attól amúgy, hogy így nagyon orrnehéz lenne a csapat, de igazából a csapatvédekezésen múlik úgyis az egész. Ha azt jól megszervezi Valverde, akkor nem lehet baj. Suárez és Neymar is hál istennek relatíve sokat védekeznek, ezek után szerintem Dembélétől is elvárható lenne, Messi meg össze-vissza, kapna azérttogatást az első 4-estől is a csapat többi része. De a lényegi kérdés Valverdén múlik itt úgyis, vagy megszervezi jól a dolgokat, vagy lényegében mindegy lesz, hogy hogy állunk fel, komoly sikerre úgyse lesz elég.
Mondjuk nekem ez a kezdő fájó lenne azért kicsit, Ini nélküli Barca..
Én tartok attól amúgy, hogy így nagyon orrnehéz lenne a csapat, de igazából a csapatvédekezésen múlik úgyis az egész. Ha azt jól megszervezi Valverde, akkor nem lehet baj. Suárez és Neymar is hál istennek relatíve sokat védekeznek, ezek után szerintem Dembélétől is elvárható lenne, Messi meg össze-vissza, kapna azérttogatást az első 4-estől is a csapat többi része. De a lényegi kérdés Valverdén múlik itt úgyis, vagy megszervezi jól a dolgokat, vagy lényegében mindegy lesz, hogy hogy állunk fel, komoly sikerre úgyse lesz elég.
Mondjuk nekem ez a kezdő fájó lenne azért kicsit, Ini nélküli Barca..

- numberone1
Ha mar itt vagy/voltal Palesz elnezve pletykakat rolatok, akkor az edzo elkepzelese, h Messit teljesen betolja kozepere a tamado harmas moge teljesen szabadsagot kapva a Veratti Busi kettos meg tehermentesitene...ami oszinten azert stabilabbnak nezki mint a tavalyi. A Verattis, Dembeles vagy ez a Limas pletyka is ezt igazolna.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
Ezt nem egészen értem. Szerintem pont akkor lenne felesleges, ha a középpályának még kevesebb szerepet szánna Valverde. Verratti Motta és Jorginho után a 3. legtöbbet passzoló játékos 90 percekre lebontva a top 5 bajnokságokban, pont az ő stílusa hiányzik ahhoz, hogy normális legyen a középpálya megint. Meg egy jó szerkezet is persze, de a Xavi után keletkező űrt kb ő tudná a legjobban betölteni - meg Kroos és Thiago, de ők esélytelenek. Vannak sokan most a középpályára, de egy olyan karmester sincs, aki mélységben és az ellenfél 16-osánál is ilyen szinten játszana. Ő pont hogy passzolna az ezer passzos fociba, és kéne is hozzá.wZoLee7 írta:Minden attól függ, az új edző mit akar nyomatni, mert ha az ezer passzos játék lesz akkor feleslegesen veszik meg
Lima gyereket meg nem értem. Remélem, hogy kamu a dolog.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Erről a Lucas Limáról tudtok valamit? Nem tűnik olyan nagy számnak a gyerek pár videó alapján és már 26 éves. Eddig nem is hallottam róla.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Barcáéknak muszáj eladni 2-3 játékost ha venni akarnak. Verratti drága mulatság lesz, a PSG-nek nem kell pénz, viszont ragaszkodni fognak az olaszhoz. Oké, mondjuk hogy Verratti minden vágya a barcában játszani, de ha nem lesz meg az a jó ajánlat akkor ez a vágy hamar elmúlik majd. Ezen kívül meg előre minek, onnan előbb eladni kellene ha nagy kalibert akarnak igazolni. A többi posztra meg kukáznak valami olcsó C megoldást, de hogy egy Gomes miért jobb nekik mint Rakitic nem értem. Verratti mélyebben szeret játszani, jók a megindulásai, hasonlít Kova stílusához, csak míg Kova erős és gyorst, Verratti kicsi és fürge. Minden attól függ, az új edző mit akar nyomatni, mert ha az ezer passzos játék lesz akkor feleslegesen veszik meg
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi befizetett még 255.000 eurót, ezzel pedig eltűnt a 21 hónapnyi börtönbüntetése. Az apja is fizetett, az övét csak csökkentették.
CR-nek nincs mitől félnie
CR-nek nincs mitől félnie

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Borussia Dortmund sportigazgató (Michael Zorc): "Nem tárgyalunk senkivel, Dembelé a következő szezonban is a mi csapatunkat fogja erősíteni."
.Verratti pedig a hírek szerint ügyvédekkel konzultált, hogy mit tehet és mit nem, hogy kikényszerítse a távozását
marha egyszeru. kivasarolja magat.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Azigen.ezermilliárdért
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Verratti nagy erősítés lenne nekik, de van ott több gond is hálistennek.Ha csak ő megy idén szerintem az olyan közepes megoldás,de ha ő sem akkor nagyon szépen és látványosan fognak leépülni.
Jól kibacnánk velük,ha eladnánk ezermilliárdért Cr-t a péezsgének,ezért verratti marad inkább.
Jól kibacnánk velük,ha eladnánk ezermilliárdért Cr-t a péezsgének,ezért verratti marad inkább.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Ha minden igaz már 3 ajánlat is volt, de érinthetetlen a gyerek.Realista24 írta:Mendes továbbított egy ajánlatot a Barca vezetőségének, 35 milliót fizettek volna Gomesért, de nem fogadták el.

Semedo ügynöke is Mendes amúgy, akinek az árát csökkentette a Benfica a hírek szerint. Olvastam olyat is, hogy ez ügyben is tárgyalt a Barcával.
BVB 90-et akar - egyes hírek szerint 80-at -, ezt még nem fogadnák el. De annak ellenére, hogy nincs pénz elvileg, mindkettejüket akarja a vezetőség, plusz egy jobbhátvédet is. Meg az újakba bíznak, nem adnának el senkit. Csak akkor nem tudom hogy lesz pénz, mert még ha Arda és Rakitic is menne, akkor se nagyon fedezné..BlancoMark írta:Nem hiszem hogy sok valosagalapja lenne, hova? A legkevesbe sem prioritas az o leigazolasa nekik. Bar az nekunk csak jo lenne ha o lenne a nyari nagydobasuk es nem Verratti.V. Mester 77 írta:Közben a SPORT szerint a Barca megállapodott O. Dembelevel. Es 50+20 milliót ajánlottak a BVBnek.
Akiknek ez mar egy tetszetős ajánlat
Verratti pedig a hírek szerint ügyvédekkel konzultált, hogy mit tehet és mit nem, hogy kikényszerítse a távozását.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Dembele+MSN azért már elég orrnehéznek tűnik. De felőlem oké, inkább ez mint Verratti.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Dembele stílusa nem igazán illik oda, bár ki tudja mit akar az új edző. Viszont ez a 4231 Messi mint tkp...azonnal szétkapnánk őket középen, csinálják csak. Verrattiért kéne fizetniük kb bármennyit, különben ugyanúgy gondban lesznek mint idén. Hiába van kb 8 emberük a kp-ra, súlyos gondjaik vannak ott.
Nem illik.
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Valverde 4-2-3-1-ben vagy 4-3-3-ban játszatja a csapatait támadó középpályással. Elvileg Messi kerülhet TKP pozícióra, amit már úgy is játszik egy ideje, a játékstílusához is passzol. Dembele pedig menne Messi helyére a szélre. Szerintem nagy húzás, bár labdát ki fog szerezni náluk azt nem tudom.BlancoMark írta:Nem hiszem hogy sok valosagalapja lenne, hova? A legkevesbe sem prioritas az o leigazolasa nekik. Bar az nekunk csak jo lenne ha o lenne a nyari nagydobasuk es nem Verratti.
- h3x0r
Ez az 50 millio is olyan lehet, mint Gomes 35 millioja. El tudjak mondani, hogy milyen olcson igazoltak, kozben meg az opcio biztos olyanokat tartalmaz, hogy palyara lep 20 meccsen 5 millio, az elso szezonjaban lo egy golt 5 millio, palyara lep a BL-ben 5 millio, tovabbjut a Barca a BL csoportkorbol 5 millio..V. Mester 77 írta:Közben a SPORT szerint a Barca megállapodott O. Dembelevel. Es 50+20 milliót ajánlottak a BVBnek.

- BlancoMark
Nem hiszem hogy sok valosagalapja lenne, hova? A legkevesbe sem prioritas az o leigazolasa nekik. Bar az nekunk csak jo lenne ha o lenne a nyari nagydobasuk es nem Verratti.V. Mester 77 írta:Közben a SPORT szerint a Barca megállapodott O. Dembelevel. Es 50+20 milliót ajánlottak a BVBnek.
- Mester77
Közben a SPORT szerint a Barca megállapodott O. Dembelevel. Es 50+20 milliót ajánlottak a BVBnek.

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Na lehet, hogy Fabio és Mathieu csapattársak lesznek a Sportingban
A Barca állítólag ingyen elengedi.

A Barca állítólag ingyen elengedi.