Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ArjenMagicRobben
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2017. június 23., péntek 23:13

Erről a Lucas Limáról tudtok valamit? Nem tűnik olyan nagy számnak a gyerek pár videó alapján és már 26 éves. Eddig nem is hallottam róla.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 23., péntek 12:52

Barcáéknak muszáj eladni 2-3 játékost ha venni akarnak. Verratti drága mulatság lesz, a PSG-nek nem kell pénz, viszont ragaszkodni fognak az olaszhoz. Oké, mondjuk hogy Verratti minden vágya a barcában játszani, de ha nem lesz meg az a jó ajánlat akkor ez a vágy hamar elmúlik majd. Ezen kívül meg előre minek, onnan előbb eladni kellene ha nagy kalibert akarnak igazolni. A többi posztra meg kukáznak valami olcsó C megoldást, de hogy egy Gomes miért jobb nekik mint Rakitic nem értem. Verratti mélyebben szeret játszani, jók a megindulásai, hasonlít Kova stílusához, csak míg Kova erős és gyorst, Verratti kicsi és fürge. Minden attól függ, az új edző mit akar nyomatni, mert ha az ezer passzos játék lesz akkor feleslegesen veszik meg

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 23., péntek 12:03

Messi befizetett még 255.000 eurót, ezzel pedig eltűnt a 21 hónapnyi börtönbüntetése. Az apja is fizetett, az övét csak csökkentették.
CR-nek nincs mitől félnie :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 22., csütörtök 18:26

Borussia Dortmund sportigazgató (Michael Zorc): "Nem tárgyalunk senkivel, Dembelé a következő szezonban is a mi csapatunkat fogja erősíteni."
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 22., csütörtök 17:42

Verratti pedig a hírek szerint ügyvédekkel konzultált, hogy mit tehet és mit nem, hogy kikényszerítse a távozását
.

marha egyszeru. kivasarolja magat. :coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 22., csütörtök 16:45

ezermilliárdért
Azigen.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 22., csütörtök 16:29

Verratti nagy erősítés lenne nekik, de van ott több gond is hálistennek.Ha csak ő megy idén szerintem az olyan közepes megoldás,de ha ő sem akkor nagyon szépen és látványosan fognak leépülni.

Jól kibacnánk velük,ha eladnánk ezermilliárdért Cr-t a péezsgének,ezért verratti marad inkább.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 22., csütörtök 13:06

Realista24 írta:Mendes továbbított egy ajánlatot a Barca vezetőségének, 35 milliót fizettek volna Gomesért, de nem fogadták el.
Ha minden igaz már 3 ajánlat is volt, de érinthetetlen a gyerek. :) Abban reménykedek, hogy Verratti leigazolásáig várnak csak vele, ha ő már zsebben, akkor elengedik ha jön egy hasonló ajánlat. Csak addig nem merik, nehogy kevesen legyenek ott középre - bár nálam mennyiség<minőség, de mindegy.

Semedo ügynöke is Mendes amúgy, akinek az árát csökkentette a Benfica a hírek szerint. Olvastam olyat is, hogy ez ügyben is tárgyalt a Barcával.
BlancoMark írta:
V. Mester 77 írta:Közben a SPORT szerint a Barca megállapodott O. Dembelevel. Es 50+20 milliót ajánlottak a BVBnek.
Akiknek ez mar egy tetszetős ajánlat :kivagyhe:
Nem hiszem hogy sok valosagalapja lenne, hova? A legkevesbe sem prioritas az o leigazolasa nekik. Bar az nekunk csak jo lenne ha o lenne a nyari nagydobasuk es nem Verratti.
BVB 90-et akar - egyes hírek szerint 80-at -, ezt még nem fogadnák el. De annak ellenére, hogy nincs pénz elvileg, mindkettejüket akarja a vezetőség, plusz egy jobbhátvédet is. Meg az újakba bíznak, nem adnának el senkit. Csak akkor nem tudom hogy lesz pénz, mert még ha Arda és Rakitic is menne, akkor se nagyon fedezné..

Verratti pedig a hírek szerint ügyvédekkel konzultált, hogy mit tehet és mit nem, hogy kikényszerítse a távozását.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. június 22., csütörtök 13:04

Dembele+MSN azért már elég orrnehéznek tűnik. De felőlem oké, inkább ez mint Verratti.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 22., csütörtök 12:50

Dembele stílusa nem igazán illik oda, bár ki tudja mit akar az új edző. Viszont ez a 4231 Messi mint tkp...azonnal szétkapnánk őket középen, csinálják csak. Verrattiért kéne fizetniük kb bármennyit, különben ugyanúgy gondban lesznek mint idén. Hiába van kb 8 emberük a kp-ra, súlyos gondjaik vannak ott.
Nem illik.

ravenite
Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo

HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. június 22., csütörtök 12:45

BlancoMark írta:Nem hiszem hogy sok valosagalapja lenne, hova? A legkevesbe sem prioritas az o leigazolasa nekik. Bar az nekunk csak jo lenne ha o lenne a nyari nagydobasuk es nem Verratti.
Valverde 4-2-3-1-ben vagy 4-3-3-ban játszatja a csapatait támadó középpályással. Elvileg Messi kerülhet TKP pozícióra, amit már úgy is játszik egy ideje, a játékstílusához is passzol. Dembele pedig menne Messi helyére a szélre. Szerintem nagy húzás, bár labdát ki fog szerezni náluk azt nem tudom.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 22., csütörtök 12:40

V. Mester 77 írta:Közben a SPORT szerint a Barca megállapodott O. Dembelevel. Es 50+20 milliót ajánlottak a BVBnek.
Ez az 50 millio is olyan lehet, mint Gomes 35 millioja. El tudjak mondani, hogy milyen olcson igazoltak, kozben meg az opcio biztos olyanokat tartalmaz, hogy palyara lep 20 meccsen 5 millio, az elso szezonjaban lo egy golt 5 millio, palyara lep a BL-ben 5 millio, tovabbjut a Barca a BL csoportkorbol 5 millio.. :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 22., csütörtök 12:35

Nem hiszem hogy sok valosagalapja lenne, hova? A legkevesbe sem prioritas az o leigazolasa nekik. Bar az nekunk csak jo lenne ha o lenne a nyari nagydobasuk es nem Verratti.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. június 22., csütörtök 12:24

Közben a SPORT szerint a Barca megállapodott O. Dembelevel. Es 50+20 milliót ajánlottak a BVBnek.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. június 22., csütörtök 12:22

Na lehet, hogy Fabio és Mathieu csapattársak lesznek a Sportingban :mrgreen:
A Barca állítólag ingyen elengedi.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 22., csütörtök 12:14

Mendes továbbított egy ajánlatot a Barca vezetőségének, 35 milliót fizettek volna Gomesért, de nem fogadták el.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 21., szerda 14:23

palesz77 írta:
Realista24 írta:A PSG egészen addig nem hajlik rá, ameddig nem találnak a helyére valakit.
Szóval sose jön.. :D
Realista24 írta:Mondjuk Verratti is egy óriási csicska lesz, ha azok után majd címert csókolgat, hogy mocskos csalónak és társainak nevezte a Barcát a BL párharc után. :lol:
Nem kevered valamelyik másik játékossal? :hmmm: Tőle nekem csak ilyen rémlik meccs után, de lehet lemaradtam valami nyilatkozatról.
Süti írta:Tudom hogy a labdarúgás nem így működik, de egy ilyen 6-1 után párizsiként én a szertárost se engedném el Barcelonába. :mrgreen:
Volt már olyan hír amúgy viccen kívül, hogy emiatt az elnök bárkinek eladná, csak nekünk nem.. De Verratti egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon jönni akar. Nála mondjuk előfordul ilyenek után, hogy hosszabbít - ezért is olyan nehéz most is elhozni, mert megint a végtelenségig szól a szerződése -, de remélhetőleg a 6-1 miatt végleg betelt nála a pohár, és kiharcolja a távozását. Nem lennék szomorú, fogalmazzunk úgy.. :D
Arra a középszerre, amit ők hoznak, találnak, ne aggódj.

Ez az egyik nyilatkozat, de mondott elég cifrákat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 21., szerda 14:20

akkor menjen inkabb a juveba.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 21., szerda 14:19

Realista24 írta:A PSG egészen addig nem hajlik rá, ameddig nem találnak a helyére valakit.
Szóval sose jön.. :D
Realista24 írta:Mondjuk Verratti is egy óriási csicska lesz, ha azok után majd címert csókolgat, hogy mocskos csalónak és társainak nevezte a Barcát a BL párharc után. :lol:
Nem kevered valamelyik másik játékossal? :hmmm: Tőle nekem csak ilyen rémlik meccs után, de lehet lemaradtam valami nyilatkozatról.
Süti írta:Tudom hogy a labdarúgás nem így működik, de egy ilyen 6-1 után párizsiként én a szertárost se engedném el Barcelonába. :mrgreen:
Volt már olyan hír amúgy viccen kívül, hogy emiatt az elnök bárkinek eladná, csak nekünk nem.. De Verratti egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon jönni akar. Nála mondjuk előfordul ilyenek után, hogy hosszabbít - ezért is olyan nehéz most is elhozni, mert megint a végtelenségig szól a szerződése -, de remélhetőleg a 6-1 miatt végleg betelt nála a pohár, és kiharcolja a távozását. Nem lennék szomorú, fogalmazzunk úgy.. :D

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 21., szerda 14:15

Tudom hogy a labdarúgás nem így működik, de egy ilyen 6-1 után párizsiként én a szertárost se engedném el Barcelonába. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: