Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 14:24

mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint

nálad nem kérdés...
Értem; tehát a teljesítményén kívül (ami valóban gyenge); már a képessége, tehetsége is megkérdőjeleződik? :sly: De tudod mit; így van szerintem :mrgreen: ; vélhetően szerinted meg nem (all right, szíved joga) én ettől viszont biztosan nem alszok rosszabbul! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 28., szerda 14:25-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 28., szerda 14:19

Galacticos írta:
ozil91 írta:Bale meg majd 31.én 23:59kor lesz officializálva, már előre látom
két nappal a hivatalos lezárás előtt? miből gondolod? :lol:
ozil91 írta:lassan már eljutunk olyan szintre, hogy néhányan a JOBB játékosainkat ilyen Faubert és Drenthe szinthez fognak hasonlítani, mert ők tényleg fogalmatlan senkiházik voltak.
és akkor az özilt fikázók túloznak? mikor valaki ilyeneket ír?!
madridronie írta:Özil egy egészen más tészta, mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint
nálad nem kérdés...
képességeiben pl. nálam se. Ellenben jelenlegi hozzáállásában nem idevaló. Illetve a mostani játéka alapján sem az....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 28., szerda 14:12

ozil91 írta:Bale meg majd 31.én 23:59kor lesz officializálva, már előre látom
két nappal a hivatalos lezárás előtt? miből gondolod? :lol:
ozil91 írta:lassan már eljutunk olyan szintre, hogy néhányan a JOBB játékosainkat ilyen Faubert és Drenthe szinthez fognak hasonlítani, mert ők tényleg fogalmatlan senkiházik voltak.
és akkor az özilt fikázók túloznak? mikor valaki ilyeneket ír?!
madridronie írta:Özil egy egészen más tészta, mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint
nálad nem kérdés...

ozil91
Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany

HozzászólásSzerző: ozil91 » 2013. augusztus 28., szerda 14:05

lassan már eljutunk olyan szintre, hogy néhányan a JOBB játékosainkat ilyen Faubert és Drenthe szinthez fognak hasonlítani, mert ők tényleg fogalmatlan senkiházik voltak.

Bale meg majd 31.én 23:59kor lesz officializálva, már előre látom :D
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 28., szerda 14:03

bale nem angol te türhőparaszt köcsög. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Ez a Stojcskov egy igazi :cens: :lol:

87 millió Balért. Elfogadhatóbb. Én továbbra is tartom,hogy 90 millió alatt van a végösszeg.
:goat:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 28., szerda 14:02

hehe írta:
Özil most ép kegyvesztett...
1.amúgy meg nem adott rá okot.

oh wait.
:mrgreen:

2. még jó hogy ép, mert hiába mondom, hogy féllábú, azért mégiscsak 2 lába van.
3. én már 2 éve szarba se nézem. akkor most mindenki birka a fórumon, akinek elege van ebből a gyökérből, meg a szánalmas játszmáiból? :lol:
Egy szóval sem írtam, hogy nem érdemel meg egynémely kritikát. És igen ad rá okot, hogy sokan fikázzák. Csak azt én sem szeretem, amikor itt sokan átesnek a ló túlsó oldalára, és fogalmatlan senkiházinak állítják be. Madridronienak nagyon igaza volt Higuáinnal kapcsolatban is és jól leírta Özilről is a lényeget. Minden érmének két oldala van, csak sajnos sokan hajlandók egy oldalról nézni.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 13:54

3. én már 2 éve szarba se nézem. akkor most mindenki birka a fórumon, akinek elege van ebből a gyökérből, meg a szánalmas játszmáiból?
Senki sem birka; viszont semmivel nem nyom többet a latba az egyik oldal véleménye a másikénál (ergo Tiéd is csak egy ugyanolyan vélemény, mint az enyém :mrgreen: ), mert a teljes igazság valahol a kettő között húzódik meg (utóbbi a kettő nélkül soha nem létezik; ezért jó a vitafórum). A Ti véleményetek ahogy szokás mondani csak az érem egyik oldala és vice versa; csak ez itt sokszor el van felejtve. :roll: .

RealMadrid

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 28., szerda 13:53

R.M.C.F írta:

Az angol játékosokkal meg bőven igaza volt, 1 volt aki bevált.
Tehát akkor nem volt igaza.

Egyébként a maga háza táján akár gary lineker is sikeres volt.....csak hogy ne csak 1 ről legyen szó.
+1
But he is a good boy...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 28., szerda 13:52

Tehát akkor nem volt igaza.

Egyébként a maga háza táján akár gary lineker is sikeres volt.....csak hogy ne csak 1 ről legyen szó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 13:49

Az AS beszámol arról, hogy Gareth Bale a Tottenham mai edzésén sem jelent meg. A walesi játékos így két, egymást követő edzést is bojkottált.
Még jó, hogy nyár elején arról szóltak a hírek, hogy ő nem fogja ugyanazt megtenni, mint Modric tavaly. Ez a Levy eléggé nagy surmó lehet, ha ezt hozza ki a játékosaiból :D
Merci Zizou!

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 28., szerda 13:39

hehe írta:
“Bale tiszteletlen volt a csapattársaival, amiért nem jelent meg az edzésen. Ha ő 100 millió eurót ér, akkor én megfizethetetlen lettem volna. Egyetlen angol játékos sem volt még sikeres a spanyol fociban” – nyilatkozta Stoichkov.
:lol: :lol: :mrgreen:

Amúgy a véleményéhez annyit, hogy csak a Real utálat beszél belőle. Ha a Barcelona akarná megvenni Balet, akkor viszont agyondicsérné

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 28., szerda 13:35

Özil most ép kegyvesztett...
1.amúgy meg nem adott rá okot.

oh wait.
:mrgreen:

2. még jó hogy ép, mert hiába mondom, hogy féllábú, azért mégiscsak 2 lába van.
3. én már 2 éve szarba se nézem. akkor most mindenki birka a fórumon, akinek elege van ebből a gyökérből, meg a szánalmas játszmáiból? :lol:
Kép
Kép
Kép

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 28., szerda 13:32

Higuért nem fizettek közel 40 millát?
Amellett, hogy ő valóban váltani akart és képességekben is jóval gyengébb volt, mint Karim azért nemzetközi szinten ő sem volt egy akkora 000, mint ahogy itt be volt állítva --> keletje volt neki is bőven Arsenal, Juve, Napoli (tavaly még a PSG, Chelsea is) csak pénzt nem tudott mindenki fizetni érte annyit (meggyőződésem, hogy Wenger utólag veri a fejét a falba, amiért ekkora öngólt lőtt magának és inkább Suárezzel keménykedett), ami a Real Madridnak is megfelelt volna. Na most hozzá képest Özil egy egészen más tészta, mert ő képességekben meg aztán tényleg nem kérdés, hogy Real Madrid szint; nála inkább fejben vannak problémák és nem a kellő tehetségben.
Öt, azaz ÖT millió eurót keres évente, annyit mint Ramos, aki azért nem keveset tett le a Real Madrid asztalára, mégsem sír emelésért, hosszabbításért, nem fenyegetőzik más klubok ajánlataival. Érdekes módon őt az egyik legjobbnak tartják a posztján, ezért kérés nélkül emelnének és hosszabbítanának vele. Özil pótolható, Ramos nem. Ilyen emberekre és képviselőkre nincs szükség Madridban.
Ez is egy vélemény és én abszolút tiszteletben is tartom. :agree: Ugyanakkor a véleményem az, hogy az egyéni kontraktusok minden játékos esetében magán ügyet képviselnek és függetlenek mások szerződésétől; mert az már a klub feladata, hogy egymáshoz viszonyítva, tekintettel milyen egyensúlyt tart fent közöttük (de pl. Özilnek magától miért kellene tekintettel lennie jó barátja Ramos szerződésére és fizujára; ha Te ne adj' Isten fizuemelést kaphatsz /akár Te magad harcolhatod ki, ő is esélyt kapott mert tárgyalóasztalhoz hívták/ visszautasítanád csak azért, mert a munkatársad régebb óta ott van, nagyobb koponya és ő még így is kevesebbet keres, stb. --> szerintem nem ilyen világot élünk). Miért ne próbálkozhatna Özil(?) /a mai világban sajnos csak ez a hozzáállás a kifizetődő és a módi :roll: /, a klub meg majd eldönti, hogy jár-e neki (vagy milyen kompromisszummal jár neki), vagy sem. A jelenlegi 5 millás fizu is ugye az alacsony átigazolási díjának a "gyümölcse"; ilyenkor szokás szerint nagyobbat lehet szakítani a személyes feltételek kiharcolása során, ami elég jól sikerült anno neki, de innentől kezdve senki másnak semmi köze az ő fizetéséhez és ahhoz, hogy mit tud azon még javítani, majd a Főnök ítéletet mond helyettünk is az ügyben. :mrgreen:

RealMadrid

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 28., szerda 13:30

Senki nem állítja, hogy szupersztár (sőt a jogos kritikák sincsenek cáfolva, "Kerlonék" sem elégedettek vele stb.), emlékeim szerint most sem hangzott el ilyen (csak a Te szádból), ugyanakkor az is túlzó és erőteljes ferdítés, ahogy ismét le van húzva ez az ember.
Az a baj, hogy nálunk 2 féle játékos van, a lehúzott söpredék és a túlsztárolt játékosok. Mindenki egyik vagy másik kasztba tartozik. Özil most ép kegyvesztett...

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 28., szerda 13:26

“Bale tiszteletlen volt a csapattársaival, amiért nem jelent meg az edzésen. Ha ő 100 millió eurót ér, akkor én megfizethetetlen lettem volna. Egyetlen angol játékos sem volt még sikeres a spanyol fociban” – nyilatkozta Stoichkov.
Kép
Kép
Kép

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2013. augusztus 28., szerda 13:26

Ezt az embert annyira utálom, nem bírja ki, hogy ne szóljon be nekünk :roll: Nem k :cens: rva mindegy neki, hogy mit csinál Bale? Na meg nem tudom miért kezelik tényként ezt a 100 milliót... majd ha hivatalos lesz az üzlet, akkor lehet erről beszélni.

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. augusztus 28., szerda 13:25

Ez a Stoichkov amekkora játékos volt,emberként úgy látszik ugyanakkora tahó is...Pfejjjj... :vivo:

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 28., szerda 13:22

Istenem, ezek mindig csak velünk tudnak foglalkozni? Habár mindig is örök másodikak voltak, szóval jogos az erőlködés, valószínűleg tele lehet a gatyó. A héten még várom, hogy valamelyik nagyokos megszólaljon Casillas ügyben is. Jah és ráadásul hazudik is az angol játékosokat illetőleg. mesque un club
Azért az örök második az túlzás. :) Nem hinném,hogy tele lenne tőlünk,ne felejtsük el,még mindig mi vagyunk a kihívók.
Az meg tényleg igaz,hogy mindig foglalkoznak a csapattal,de addig jó,amíg nem érkezik rá ugyanilyen szánalmas válasz.
Tata is nem tudom mit erölteti ezt a dolgot.. 2 hete edző itt,de már mindenkit kiosztott.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 28., szerda 13:20

primrose írta:
Istenem, ezek mindig csak velünk tudnak foglalkozni? Habár mindig is örök másodikak voltak, szóval jogos az erőlködés, valószínűleg tele lehet a gatyó. A héten még várom, hogy valamelyik nagyokos megszólaljon Casillas ügyben is.

A bolgár hallott már Steve McManamanről? Iker ügyben meg előbb-utóbb Xavi beböfög majd megint valamit.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 28., szerda 13:20

Kéretik Özil topikjában folytatni.

Vissza: