ki tudja még hány videó van a merevlemezénRealista24 írta:Szerencse hogy ezek a jobb napok azert megvannak, igy egyszerűbb a továbbjutás is.
Karimnak meg nincs akkora hatalma, hogy sakkban tartsa az edzőt/elnököt mert utalja sok ember.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 22., csütörtök 6:59
ki tudja még hány videó van a merevlemezénRealista24 írta:Szerencse hogy ezek a jobb napok azert megvannak, igy egyszerűbb a továbbjutás is.
Karimnak meg nincs akkora hatalma, hogy sakkban tartsa az edzőt/elnököt mert utalja sok ember.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 22., csütörtök 6:06
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. június 21., szerda 22:55
amennyit Morata idénRealista24 írta:A hírek szerint Mbappé apja azon rágódik, hogy vajon fia mennyi lehetőséget kapna jövőre a Realban.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. június 21., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. június 21., szerda 22:11
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. június 21., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 21., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 21., szerda 21:42
Tiszta sor. Én csak a Heinzes felvetésre reagáltam.Berti írta:Ezt nem igazán lehet a mostani szituációhoz hasonlítani. Akkoriban messze nem mi voltunk európa legjobb csapata. A brazil legenda kiöregedett, simán megengedhette magának a klub, hogy egy tehetséges fiatal legyen a kezdőben.kodo írta: Jóval többet játszott, mint Heinze. Első fél évében nem volt egyedül alapember a Capellos szezonban. Carlos utódjának hozták, az öreg távozott '07ben , ezért jött Marcelo mellé Heinze. De Marcelo játszott többet.
Most viszont nem engedheti meg a klub, hogy egy (eddigi)egyszezonos gyalogkakukk kapjon lehetőséget komolyabb meccseken. Az első kupameccseket megkaphatja, meg mikor tényleg rotációra szorul Marcelo. 1500 perc. Úgysem a sörmeccseken fog tanulni és fejlődni, hanem edzésen, egy olyan közegben ami tele van top játékosokkal.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. június 21., szerda 19:59
Ezt nem igazán lehet a mostani szituációhoz hasonlítani. Akkoriban messze nem mi voltunk európa legjobb csapata. A brazil legenda kiöregedett, simán megengedhette magának a klub, hogy egy tehetséges fiatal legyen a kezdőben.kodo írta: Jóval többet játszott, mint Heinze. Első fél évében nem volt egyedül alapember a Capellos szezonban. Carlos utódjának hozták, az öreg távozott '07ben , ezért jött Marcelo mellé Heinze. De Marcelo játszott többet.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 21., szerda 18:22
Jóval többet játszott, mint Heinze. Első fél évében nem volt egyedül alapember a Capellos szezonban. Carlos utódjának hozták, az öreg távozott '07ben , ezért jött Marcelo mellé Heinze. De Marcelo játszott többet.BBeno írta:marcelo mennyit jatszott nalunk 18 evesen? naugye. heinzeket kellett vegigneznie nulla jateklehetoseg mellett. megis lett belole valaki. en azt mondom 2000 percet fog kapni theo jovore.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 21., szerda 17:16
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 21., szerda 17:04
az igaz, monnyad neki, hogy jöttmentekre nincs időm, kérjen előbb időpontot, mert épp ronaldoval beszélgettem, hogy akkor ki kéne brazilból, tud-e vmi kisgyereket a fáradt játékosaink helyére.Hívott, csak foglalt voltál![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 21., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 21., szerda 16:55
Hívott, csak foglalt voltálH.E.H.E. írta:én is ezen rágódtam, monnyad már neki hogy hívjon engem is.Realista24 írta:A hírek szerint Mbappé apja azon rágódik, hogy vajon fia mennyi lehetőséget kapna jövőre a Realban. Zidane pedig telefont ragadott és felhívta.
.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 21., szerda 16:51
én is ezen rágódtam, monnyad már neki hogy hívjon engem is.Realista24 írta:A hírek szerint Mbappé apja azon rágódik, hogy vajon fia mennyi lehetőséget kapna jövőre a Realban. Zidane pedig telefont ragadott és felhívta.
ez oké, csak 19 évesen, ha világklasszist akarunk marcelo helyére, akkor játszatni kell, hogy fejlődjön, ennyi idős korban már alapember is lehet, ha über a gyerek.Akkor jó hülye lennél. Mindig a jobbaktól lehet tanulni. Ha folyton magasabb szintet képviselőkkel vagy körülvéve akkor Te is fejlődni fogsz.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. június 21., szerda 16:30
H.E.H.E. írta:de én ha a helyében lennék, nem jönnék el egy olyan játékos mögé, akiről nyilvánvaló, hogy jobb nálam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 21., szerda 16:29
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 21., szerda 16:21
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. június 21., szerda 16:11
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 21., szerda 15:44
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem