Szerintem épp ezt csinálják, fiatalítás megy ezerrel, Isco, Asensio, hosszútávú tervek. MBappe is jönni fog vagy idén vagy jövőre. Értem én h nincs idazán hatékony tipikus szélsőnk, és a kp-ra is kell majd ember Modric után (én bízom Kovacicben), de a védelem megint csak elég jól néz ki. Ha találunk egy fiatal kapust hosszútávra, akkor nyert ügyünk van. Jól néz ki a csapat, az igazolások átgondolt döntés után születnek.RaúlCF írta:szép ez hogy most tetszett neki Perez nyilatkozata de ez az egész drámaszakkör felvetette azt a problémát hogy mi lesz Ronaldo nélkül. nincs mese el kell kezdeni a projectet mert ha marad is 1 nagyon max 2 év és nincs tovább. az lenne a legjobb ha maradna de közben elkezdődne az átmenet amit a klub akar. Bale kripli és sose lesz még Ronaldo fele se, ha nincsenek Ronaldo góljai és szerepe akkor Benzema is értelmét veszti. ez a hiszti szépen megmutatta hogy már nem sok van az első 3asban és dominóként tud összeomlani.
mindenképpen csökkenteni kellene a Ronaldo függőséget, mert bár nem akkora mint a Barcának Messi azért a fontos meccseken csak megmutatta hogy ki az alfa a háznál és koppanós lehet ha hirtelen kiesik az öltözőből egy ilyen figura.
Én valahogy nem aggódok már attól, hogy CR lassan távozik, jobban aggaszt, hogy komolyan gondolják a Bale dolgot