Akiknek ez mar egy tetszetős ajánlat

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. június 22., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. június 22., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 22., csütörtök 12:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 21., szerda 14:23
Arra a középszerre, amit ők hoznak, találnak, ne aggódj.palesz77 írta:Szóval sose jön..Realista24 írta:A PSG egészen addig nem hajlik rá, ameddig nem találnak a helyére valakit.![]()
Nem kevered valamelyik másik játékossal?Realista24 írta:Mondjuk Verratti is egy óriási csicska lesz, ha azok után majd címert csókolgat, hogy mocskos csalónak és társainak nevezte a Barcát a BL párharc után.Tőle nekem csak ilyen rémlik meccs után, de lehet lemaradtam valami nyilatkozatról.
Volt már olyan hír amúgy viccen kívül, hogy emiatt az elnök bárkinek eladná, csak nekünk nem.. De Verratti egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon jönni akar. Nála mondjuk előfordul ilyenek után, hogy hosszabbít - ezért is olyan nehéz most is elhozni, mert megint a végtelenségig szól a szerződése -, de remélhetőleg a 6-1 miatt végleg betelt nála a pohár, és kiharcolja a távozását. Nem lennék szomorú, fogalmazzunk úgy..Süti írta:Tudom hogy a labdarúgás nem így működik, de egy ilyen 6-1 után párizsiként én a szertárost se engedném el Barcelonába.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 21., szerda 14:20
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 21., szerda 14:19
Szóval sose jön..Realista24 írta:A PSG egészen addig nem hajlik rá, ameddig nem találnak a helyére valakit.
Nem kevered valamelyik másik játékossal?Realista24 írta:Mondjuk Verratti is egy óriási csicska lesz, ha azok után majd címert csókolgat, hogy mocskos csalónak és társainak nevezte a Barcát a BL párharc után.
Volt már olyan hír amúgy viccen kívül, hogy emiatt az elnök bárkinek eladná, csak nekünk nem.. De Verratti egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon jönni akar. Nála mondjuk előfordul ilyenek után, hogy hosszabbít - ezért is olyan nehéz most is elhozni, mert megint a végtelenségig szól a szerződése -, de remélhetőleg a 6-1 miatt végleg betelt nála a pohár, és kiharcolja a távozását. Nem lennék szomorú, fogalmazzunk úgy..Süti írta:Tudom hogy a labdarúgás nem így működik, de egy ilyen 6-1 után párizsiként én a szertárost se engedném el Barcelonába.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 21., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 21., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 21., szerda 14:12
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 21., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 21., szerda 14:02
Én már kezdek beletörődni hogy Verratti rossz oldalra igazolKAG írta:sebydani írta:A Goal szerint a Barca érdeklődik Paulinho iránt. Nagyon adnám ha ő és Andre Gomes szaladgálnának Messiék mögöttKár, hogy nem lesz belőle semmi
![]()
Verratti helyett perfekt lenne!!
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 21., szerda 13:33
sebydani írta:A Goal szerint a Barca érdeklődik Paulinho iránt. Nagyon adnám ha ő és Andre Gomes szaladgálnának Messiék mögöttKár, hogy nem lesz belőle semmi
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. június 21., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 21., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 20., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 20., kedd 13:59
Valamit elnéztél.h3x0r írta:13? Mar 2018 van?Realista24 írta:33.13.
A többit meg magyarázzák meg a vesztesek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 20., kedd 13:57
13? Mar 2018 van?Realista24 írta:33.13.
A többit meg magyarázzák meg a vesztesek.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 20., kedd 13:25
4 pont.palesz77 írta:R24, te lehet emlékszel. Most olvasom, hogy Josét is vizsgálják a spanyol időszaka miatt, 3,3 millióról van szó. Most lehet én vagyok hülye, de ez nem egy lefutott téma már?Nekem totál úgy rémlik, hogy volt már adóügye régebben, most ez új, vagy azt vették elő megint? Nem tudod véletlenül?
Gondolom már elmentél az oldalról, de nem emlékszel, hogy 10/11-ben mennyi volt? Annyira nem fontos, hogy megnézzem, de hátha te így hirtelen tudod.rashidm írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 20., kedd 13:23
Cét is elővették, majd eltették, aztán újra elővették. Tartom a véleményem, talált valami az adóhatóság, ami nem felel meg, és ha megnézzük a sormintát, a többséget ugyanaz az iroda kezeli.palesz77 írta:R24, te lehet emlékszel. Most olvasom, hogy Josét is vizsgálják a spanyol időszaka miatt, 3,3 millióról van szó. Most lehet én vagyok hülye, de ez nem egy lefutott téma már?Nekem totál úgy rémlik, hogy volt már adóügye régebben, most ez új, vagy azt vették elő megint? Nem tudod véletlenül?
Gondolom már elmentél az oldalról, de nem emlékszel, hogy 10/11-ben mennyi volt? Annyira nem fontos, hogy megnézzem, de hátha te így hirtelen tudod.rashidm írta:...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 20., kedd 13:19
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem