Cét is elővették, majd eltették, aztán újra elővették. Tartom a véleményem, talált valami az adóhatóság, ami nem felel meg, és ha megnézzük a sormintát, a többséget ugyanaz az iroda kezeli.palesz77 írta:R24, te lehet emlékszel. Most olvasom, hogy Josét is vizsgálják a spanyol időszaka miatt, 3,3 millióról van szó. Most lehet én vagyok hülye, de ez nem egy lefutott téma már?Nekem totál úgy rémlik, hogy volt már adóügye régebben, most ez új, vagy azt vették elő megint? Nem tudod véletlenül?
Gondolom már elmentél az oldalról, de nem emlékszel, hogy 10/11-ben mennyi volt? Annyira nem fontos, hogy megnézzem, de hátha te így hirtelen tudod.rashidm írta:...
De a többi hasonló cég is, aki nagyban játszik, hasonló elven mozgatta a pénzeket, és valamit nem vettek észre vagy érvényét vesztette, stb.
Olyan apróságokon múlhat, hogy beszarás. Anno az előző cégemet azért büntették meg több, mint 10 millára, mert egy szerződésen a másik fél aláírója, nem volt jogosult aláírni a szerződést, banki aláíró volt, meg minden, de szerződést nem írhatott alá, és mi ezt nem ellenőriztük. Jogosulatlanul vettünk igényben kedvezményeket. Páff