VB - 2018
Re: VB - 2018
kis golt vert bruma a spanyoloknak. na errol beszeltem hogy nagy talent csak el volt tunve a rivaldafeny elol torokben
majd a lipcsenel bizonyithat.
majd a lipcsenel bizonyithat.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem kimondottan jó, hogy tesztelgetik és fejlesztgetik a videobírót.
Valamit kezdeni kell a csalásokkal, színészkedésekkel, bírói tévedésekkel.
Élesben nem csapathatod egy BL-ben, VB-n. A konföd kupa semmit nem ér itt lehet játszadoznk a videóbíróval és tesztelgetni. Szerintem helyes és szükséges húzás, csak csinálják meg úgy hogy a foci élményét ne vegye el.
Valamit kezdeni kell a csalásokkal, színészkedésekkel, bírói tévedésekkel.
Élesben nem csapathatod egy BL-ben, VB-n. A konföd kupa semmit nem ér itt lehet játszadoznk a videóbíróval és tesztelgetni. Szerintem helyes és szükséges húzás, csak csinálják meg úgy hogy a foci élményét ne vegye el.
- h3x0r
Remelem senki nem gondolta, hogy bevezetes utan minden azonnal flottul fog mukodni. Multkor paran szidtak az UEFA-t, hogy a BL-ben miert nem vezetik be a videobirot, hat pont ezert. Mint minden ujitasnal, itt is kell 1-2 év, mire tokeletesitik, kiszurik a legnagyobb hibakat, modositanak kicsit a szabalyokon, a birok is megszokjak, stb. Szerintem a VB-n mar egesz korrektul fog mukodni.G. V.tinho írta:szánalmas vicc ez a videóbírónak nevezett idiótáskodás...
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
szánalmas vicc ez a videóbírónak nevezett idiótáskodás...kelemen.istvan írta:Érdekes.. Szerintem Chilétől egy szabályos gólt vettek el, les címszóval, videóbíróval.
eleve ez a szitu is,
de ettől függetlenül, ez a gól, majd kicsi ünneplés, közel egy perc nézegetés, majd gólöröm... szánalmas
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem meglepő. Mondjuk dobálhatnának egyébként nem papírpénzt, hanem fél téglát az ügynökéhez, mert alighanem Raiola vitte el ebbe az irányba. 18 éves kölyköt könnyű meghülyíteni.
bár itt nincs behúzva vonalba azért megnézheted:
https://streamable.com/nd1ml
https://streamable.com/nd1ml
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Érdekes.. Szerintem Chilétől egy szabályos gólt vettek el, les címszóval, videóbíróval.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ikarus93
Ha két egyeneset bele tud rúgni a labdába + 10 millió.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- h3x0r
Volt ott a 35 mellett egy 20 millios opcio is, kivancsi vagyok miket tartalmazhatott.M1Ö írta:35 be az ő kommunikálásuk szerint.ikarus93 írta:André Gomes mennyibe fájt Barcáéknak? Egy zsák krumplival is előrébb lennének, mint vele.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
35 be az ő kommunikálásuk szerint. Sőt, ingyen volt, még a Valencia fizetett, hogy vigyék. Minden esetre remélem még hosszú-hosszú ideig katalá lesz, ezzel a mai teljesítménnyel...ikarus93 írta:André Gomes mennyibe fájt Barcáéknak? Egy zsák krumplival is előrébb lennének, mint vele.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a portugáloknak gecierős keretük van most a konföderációs kupán. annyi kéne csak hogy a szerencsétlen andré gomes helyett bernard silva kéne, quaresma helyett meg a másik silva. utóbbi a következő meccsen már kezdő lesz. ez fix.
andré gomes meg jó 35 millió európai pénz volt. de talán van ott valami a szerződésében, hogy ha aranylabdás lesz...
andré gomes meg jó 35 millió európai pénz volt. de talán van ott valami a szerződésében, hogy ha aranylabdás lesz...

- ikarus93
André Gomes mennyibe fájt Barcáéknak? Egy zsák krumplival is előrébb lennének, mint vele.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a legjobban az ütött vissza hogy ilyen beszari semmit játszik a Portugál válogatott. rendesen felmennek hogy bedarálják őket sima meccs de neeem bunker szutykot kell tolni ilyen kerettel.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ez a Fonte amúgy a védelemben... bűngyenge. HA ő nincs, simán hozzák a portugálok.
Nagy szarban lesz a válogatott, ha már Pepe sem lesz, nem tudom ki kerül Fonte mellé, de már így is -1
Nagy szarban lesz a válogatott, ha már Pepe sem lesz, nem tudom ki kerül Fonte mellé, de már így is -1
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Minek berúgni Gelsonnak a 100-as ziccert... Vissza is ütött....
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja hat oket keményen átvágtákkelemen.istvan írta:Andre Gomes jo helyen van a barcában.Nulla teljesítmény a mai meccsen is.
EBn is ki lett utólag elemezve, ahogy Andre Gomes ki lett véve a csapatból egyből feljavultak.kelemen.istvan írta:Andre Gomes jo helyen van a barcában.Nulla teljesítmény a mai meccsen is.
Na itt meg csak megjött a 2. gól

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2017. június 18., vasárnap 18:45-kor.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Andre Gomes jo helyen van a barcában.
Nulla teljesítmény a mai meccsen is.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ez a csoport papírforma szerint húzósabb, mert az oroszokat nyilván tolni kell egy kicsit, és mellettük még a portugál-mexikói kettős is esélyes a továbbjutásra. A másik ágon simának tűnik a német-chilei páros.