Pepe a PSG-t javasolja Cének. Marca
Tessék, egyétek reggelire
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 19., hétfő 9:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 19., hétfő 8:52
Bale 11-13 millió euró.ericco írta:Azért Ronaldonak is illene cáfolnia, ha más nem, az ügynökén eresztül. Az, hogy ezt még nem tette meg, valóságalapot ad az egész storynak. Viszont akkor Perezék helyében durván megkérném az árát. Tavaly hosszabbított, annyit keres, mint a keret fele összesen, nehogy már egy kis (megérdemelt) füttyszó miatt hisztizzen (az adóügyeiről a klub nem tehet, kivéve, ha a klub könyvelőnek tanácsát követte). Ha valaki nem hajlandó érte megadni a kért árat (ami nálam 180-200 milliónál kezdödne), akkor bizony marad a seggén, és az se zavarna, ha 2021-ben ingyen igazolna el. Akkorra már 35 lesz. és kétlem, hogy addig egóból szándékosan nem teljesítene maximálisan, magával cseszne ki.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 19., hétfő 8:48
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 19., hétfő 8:42
Ha megmondja a sajtónak, akkor aztán nézhetjük hogy ki fog érte adni akár 100 millát is. De ha mégis menne, menjen, de 200 milláért legalább. Ha már ilyen Higuain 90 milla, Morata 70-80, Bale 90...Steve írta:Engem az ilyen jellegű hírek amúgy nem izgatnak.
Ha kiáll és elmondja, hogy menni akar,
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 19., hétfő 8:41
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 19., hétfő 8:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 19., hétfő 7:11
Na. Ez a kemény, nem a kád széleRonaldo09 írta:Nem fog elmenni ebben biztos vagyok,hova is menne.Sokan elmondták màr előttem, itt van esélye megismételni az idei évet,igencsak komoly esélye.Én egy dologtól tartok csak és remélem alaptalanul.Hogy egy kicsit nem e az Mbappé transzfernek szól a hiszti,annak idején voltak olyan hírek is Suarezt sem akarta mikor felmerült,bár abból nem tudjuk meg mi lett volna mert Luis elharapta a végét,de kicsit belegondolva a személyiségébe,vagy amit mutatott eddig belőle, nem biztos szeretne egy vérbeli góllövőt maga mellé,aki esetleg ellopja a showt,vagy lepipálja eredményességben.Nyílván aládolgozna a kisgyerek valamennyire ha idejönne,meg továbbra is Cr-re lennének kisakkozva a helyzetek,gólérzékenyebb játékos se igen van nála ha formàban van,de gondolkozhat úgy is,hogy felépítettem magamnak ezt a rekordot itt a rugott gólok tekintetében,akkor ne 10évig tartson már,idejön Bappé 18évesen bőven lehagyhatja ha akkora zseni mint amekkorának kinéz.Csak egy teória és remélem semmi alapja,mert kellene a kisfiú.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. június 18., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. június 18., vasárnap 21:40
Ugyanmar. Ezt akkor se tudnam elkepzelni ha Messirol lenne szo, hogy atigazol. Akkor is ugy allna hozza, hogy en vagyok az alfahim es az is maradok, olyan a hozzaallasa, hogy barmi van, o megmutatja, bebizonyitja, tesz erte. Nem egy 18 eves kisfiu miatt fog ilyet csinalni.Ronaldo09 írta:Nem fog elmenni ebben biztos vagyok,hova is menne.Sokan elmondták màr előttem, itt van esélye megismételni az idei évet,igencsak komoly esélye.Én egy dologtól tartok csak és remélem alaptalanul.Hogy egy kicsit nem e az Mbappé transzfernek szól a hiszti,annak idején voltak olyan hírek is Suarezt sem akarta mikor felmerült,bár abból nem tudjuk meg mi lett volna mert Luis elharapta a végét,de kicsit belegondolva a személyiségébe,vagy amit mutatott eddig belőle, nem biztos szeretne egy vérbeli góllövőt maga mellé,aki esetleg ellopja a showt,vagy lepipálja eredményességben.Nyílván aládolgozna a kisgyerek valamennyire ha idejönne,meg továbbra is Cr-re lennének kisakkozva a helyzetek,gólérzékenyebb játékos se igen van nála ha formàban van,de gondolkozhat úgy is,hogy felépítettem magamnak ezt a rekordot itt a rugott gólok tekintetében,akkor ne 10évig tartson már,idejön Bappé 18évesen bőven lehagyhatja ha akkora zseni mint amekkorának kinéz.Csak egy teória és remélem semmi alapja,mert kellene a kisfiú.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 18., vasárnap 21:16
Es tenyleg.torjack írta:Nem foglalkoznék még ezzel a témával különösebben. Minden évben megírják a firkászok, hogy boldogtalan, adócsaló, buzi, az aktuális barátnője fizetett ribanc, a béranyáktól származó gyereke igazából egy klón, Marsról érkezett mutáns, megy a PSG-be, vissza a MU-ba, stb.
Aztán ott van a szezonrajton. Itt, nálunk.
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. június 18., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. június 18., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. június 18., vasárnap 21:03
most már tuti, hogy troll vagyelmondom írta:Tudom mindenki azt olvas és hisz amit akar de Angliában a Sky saját magára hivatkozva közli hogy vissza akar térni Manchesterbe.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 18., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. június 18., vasárnap 21:00
Én meg magamra hivatkozva közlöm, hogy maradelmondom írta:Tudom mindenki azt olvas és hisz amit akar de Angliában a Sky saját magára hivatkozva közli hogy vissza akar térni Manchesterbe.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. június 18., vasárnap 20:59
De adott, miután átvette az elismerést egyből.ikarus93 írta:Nem adott nyilatkozatot a meccs után, pedig MoM lett.
valami van a háttérben, szerintem egy pár nap és okosabbak leszünk a jövőjét tekintve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 18., vasárnap 20:58
elmondom írta:Tudom mindenki azt olvas és hisz amit akar de Angliában a Sky saját magára hivatkozva közli hogy vissza akar térni Manchesterbe.
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. június 18., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 18., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. június 18., vasárnap 20:05
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem