HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. június 18., vasárnap 20:05
Nem fog elmenni ebben biztos vagyok,hova is menne.Sokan elmondták màr előttem, itt van esélye megismételni az idei évet,igencsak komoly esélye.Én egy dologtól tartok csak és remélem alaptalanul.Hogy egy kicsit nem e az Mbappé transzfernek szól a hiszti,annak idején voltak olyan hírek is Suarezt sem akarta mikor felmerült,bár abból nem tudjuk meg mi lett volna mert Luis elharapta a végét,de kicsit belegondolva a személyiségébe,vagy amit mutatott eddig belőle, nem biztos szeretne egy vérbeli góllövőt maga mellé,aki esetleg ellopja a showt,vagy lepipálja eredményességben.Nyílván aládolgozna a kisgyerek valamennyire ha idejönne,meg továbbra is Cr-re lennének kisakkozva a helyzetek,gólérzékenyebb játékos se igen van nála ha formàban van,de gondolkozhat úgy is,hogy felépítettem magamnak ezt a rekordot itt a rugott gólok tekintetében,akkor ne 10évig tartson már,idejön Bappé 18évesen bőven lehagyhatja ha akkora zseni mint amekkorának kinéz.Csak egy teória és remélem semmi alapja,mert kellene a kisfiú.