HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. június 17., szombat 19:19
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. június 17., szombat 19:07
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. június 17., szombat 19:04
Fordítsd már meg, dobj be ide egy Ibrát, vagy akárkit,aki nem Messi, és szinte biztos, hogy nem hozza ezt le a szezon végén,amit most Cé.ha a csapat nem kap erőre a véghajrára, akkor nem ilyen tavaszt produkált volna CR. Dobd be a MU-ba... Kíváncsi vagyok, hogy ott mit tudott volna produkálni labda nélkül.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 17., szombat 19:03
M1Ö írta:
És ezt cáfoltam is bárhol, hogy neveket kelljen felhozzak ellene? Hetedjére írom, hogy nem ellene vagyok, DE nem félteném a csapatot a következő szezonra nélküle sem. Mert továbbra is biztos vagyok benne, hogy ha a csapat nem kap erőre a véghajrára, akkor nem ilyen tavaszt produkált volna CR. Dobd be a MU-ba... Kíváncsi vagyok, hogy ott mit tudott volna produkálni labda nélkül.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. június 17., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 18:51
És ezt cáfoltam is bárhol, hogy neveket kelljen felhozzak ellene? Hetedjére írom, hogy nem ellene vagyok, DE nem félteném a csapatot a következő szezonra nélküle sem. Mert továbbra is biztos vagyok benne, hogy ha a csapat nem kap erőre a véghajrára, akkor nem ilyen tavaszt produkált volna CR. Dobd be a MU-ba... Kíváncsi vagyok, hogy ott mit tudott volna produkálni labda nélkül.Süti írta:Továbbra se írtál senki mást, aki fontos gólokat lőtt volna.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. június 17., szombat 18:44
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 17., szombat 18:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 17:26
Nem láttam, csak meséltek róla a madridista haverjaim...Süti írta:Láttad a szezon végét egyébként?
Ő lőtte a gólokat. Csak mondjuk érthetnéd azt amit írtam. Ha mögötte nem javult volna így fel Isco, Kroos, Modric, meg úgy alapból az egész csapat akkor mikor lőtt volna gólt? Ezzel nem lehúzni akarom, mert érkezni kellett, be kellett lőni. De itt arról szólt a téma, hogy elmegy máshová és akkor mi lesz velünk? minden egyes gól amit eltett, az végig ki volt dolgozva, az egyik sem magánakciója volt. Úgyhogy a lényeg még mindig az, hogy én nem fogok eret vágni magamon, ha igazak a pletykák és tényleg lép. Nem akarom, hogy menjen, de ugyanúgy mi lennénk a legkeményebbek nélküle is.Süti írta:Gyakorlatilag az Atma és a Bayern ellen Ő lőtt minket tovább. BL döntő 2 gól. Bajnokság végén a meccseken mindig Ő kezdte a gólvágást. Celta, Malaga, stb.
Szép meg jó, hogy más is lőtt gólokat, de fontos gólokkal mi a helyzet?
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 17., szombat 17:00
Láttad a szezon végét egyébként? Gyakorlatilag az Atma és a Bayern ellen Ő lőtt minket tovább. BL döntő 2 gól. Bajnokság végén a meccseken mindig Ő kezdte a gólvágást. Celta, Malaga, stb.M1Ö írta: De dzsi basszus... Én elhiszem, hogy CR fan vagy, ezután a tavasz után meg pláne... De szerinted majd egy 33-4-5 éves CR lesz az extra klasszis ezek után is aki szállítja a kupákat? Én most is azt mondom, hogy a csapat lett ennyire állat, ami kimaxolta CR-t és nem CR húzta fel a csapatot. Ha ne adj' Isten lelépne, nem lenne itt semmi gond!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 16:57
Néztél United meccseket? Mondjuk visszajár labdákért, de olyan szinten lazán teszi, hogy az egy BL esélyes csapatnál nem fér bele. Ha 5-6 km-eket sétált egy meccsen az már sok volt tőle.illgner írta:Ibra hány éves? Az idén lesz 36. Ha nincs ez a csúnya sérülése, még most is a topon lenne.
9esként benne van. Csak az a kérdés, hogy lesz-e mindig mögötte egy ilyen csapat. Mert a 17/18-as szezonban még szakítanunk kell, ha lesz CR, ha nem, de utána jön lassan a váltás.illgner írta: Cében simán benne van legalább 2 nagyon erős szezon alaphangon
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. június 17., szombat 16:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 16:45
De dzsi basszus... Én elhiszem, hogy CR fan vagy, ezután a tavasz után meg pláne... De szerinted majd egy 33-4-5 éves CR lesz az extra klasszis ezek után is aki szállítja a kupákat? Én most is azt mondom, hogy a csapat lett ennyire állat, ami kimaxolta CR-t és nem CR húzta fel a csapatot. Ha ne adj' Isten lelépne, nem lenne itt semmi gond!dzsi91 írta:Csak ahhoz ,hogy egy csapat évekig top legyen kell az extraklasszis.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. június 17., szombat 16:26
aha, mert csapatként kimaxoltak egy szezont, ilyet lehet, atleticonak, juvénak is összejött majdnem. Csak ahhoz ,hogy egy csapat évekig top legyen kell az extraklasszis.Messi nélkül a barca európa ligában lenne kb, Cé nélkül meg nem hiszem,hogy folyamat bl dőntőznénk.Kerlon írta:Bayern is igazi vezeregyinseg nélkül triplazott
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 17., szombat 16:23
Mbappet nem féltem, Bale már bizonyított a poszton, Morata is hozza a gólokat, Benzematol félek a legjobban. Bár CR nélkül szerintem ő is eredményesebb volt. Lásd Eibar. Amúgy meg idén csak Coentrao nem szerzett gólt, szóval nem félek ilyenektol.donor írta:És itt ki fog befejezni? Olyan aranyos, hogy Bale-t bárhol el tudod képzelni, de láttuk már, hogy kiélezett szituációban nem egy könyörtelen befejező. Karimot ismerjük, Morata nem Real Madrid kezdő szint. Marad a 18 éves Mbappe, új környezet, új csapat, új bajnokság, stb. Ez aztán frankó kilátás.Kerlon írta:Szerintem is felesleges fosni, ha megy. Van két honapunk igazolni, bitang erős a csapat, a Bayern is igazi vezeregyinseg nélkül triplazott, okosan kell igazolni. Kelleni fog egy tipikus center, Mbappe, Aubama.. A csapat szerintem könnyedén tudna alkalmazkodni egy új szituációhoz. Nekem Bale a fekete bárány, mert 442ben csatárban szabadon szerintem még jó lehet, ha nem sérült. Bale, Benzema, Morata, Mbappe 4-es frankó lehet.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 17., szombat 16:20
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. június 17., szombat 16:18
És itt ki fog befejezni? Olyan aranyos, hogy Bale-t bárhol el tudod képzelni, de láttuk már, hogy kiélezett szituációban nem egy könyörtelen befejező. Karimot ismerjük, Morata nem Real Madrid kezdő szint. Marad a 18 éves Mbappe, új környezet, új csapat, új bajnokság, stb. Ez aztán frankó kilátás.Kerlon írta:Szerintem is felesleges fosni, ha megy. Van két honapunk igazolni, bitang erős a csapat, a Bayern is igazi vezeregyinseg nélkül triplazott, okosan kell igazolni. Kelleni fog egy tipikus center, Mbappe, Aubama.. A csapat szerintem könnyedén tudna alkalmazkodni egy új szituációhoz. Nekem Bale a fekete bárány, mert 442ben csatárban szabadon szerintem még jó lehet, ha nem sérült. Bale, Benzema, Morata, Mbappe 4-es frankó lehet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 17., szombat 16:10
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. június 17., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 15:49
Akkor mikor fogunk készen állni rá, ha nem most? Soha? Ilyen csapat nem tudom, hoy mikor lesz mögötte megint... Mert lassan megy ki Modric is, lassan-lassan Ramos is. Meg úgy alapból most minden a legnagyobb rendben van. Mikor lenne tökéletesebb pillanat pótolni, ha nem most?dzsi91 írta:Van élet CR után,de még rohadtul nem állunk rá készen,Benzemákkal meg bélákkal pláne nem.
Ez is eszembe jutott egyébként. De kellene nekünk egy olyan CR akinek a p***e kivan mindennel? Mikor egy Benítez alatt képes volt egy olyan játékra amival az MB3ba sem fért volna be, csak azért, mert nem tetszett neki az edző? Attól, mert ő elmegy, lesz még bőven vezéregyéniség, meg ugyanúgy egyben lesz a csapat magja, ugyanúgy ott lesznek akik a kezdőért harcolnak. Kicsit túl van misztifikálva ez a "jaaaj, nekünk annyi ha nem lesz CR nálunk" para... Még mielőtt nekem esne bárki is, én nem akarom, hogy elmenjen, mert jövőre ő kell legyen az új 9esünk és akkor megszexuálunk mindenkit... De ez a csapat van olyan kemény és erős per pill, hogy ne zuhanjon meg a távozásától.dzsi91 írta:CR nem csak a pályán de az öltözőben is meghatározó, igazi győztes alkat és ez hatással van a csapatra.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem