"Minden nap különleges volt a számomra, amikor reggel felkeltem és edzeni indultam a Real Madridhoz. Valdebebasba menni vagy a Bernabeuba… nincs egy konkrét pillanat amikor a legboldogabb voltam, az egész időszakra így gondolok. Mindent odaadtam a Real Madridért. Vert és verítéket. Boldog vagyok. Nem érzem úgy, hogy rosszul bánt volna velem a Real Madrid” – zárta gondolatait a Real Madrid – most már írhatjuk – korábbi védője."Kerlon írta: http://madridom.hu/blog/2017/06/06/pepe ... madridban/ ott Van benne jó néhány odaszúrás, ami szerintem roppant felesleges a részéről. Lehet a Casqueros rúgdosódás után a legtöbb helyről elküldték volna, mi nem tettük kiálltunk mellette, világklasszis játékossá nőtte ki magát és csak a saját hibája miatt nem emlegetik a legnagyobbok között. Adócsalás témánál őt se értem, hogy mit akart, az ő felelőssége tudtommal korrektül adózni.
Pepe és a klub a tárgyalásoknál értelemszerűen eltérő érdekeket képviseltek, mindkét fél szerette volna ha a saját akarata érvényesül. A hajlandóság a tárgyalásra, és a tény hogy hónapokon keresztül keresték a közös nevezőt, jelzi hogy mindkét fél törekedett a megoldaásra. Sajnos végül ez nem jött össze de attól hogy két fél nem tud megegyezni nem jelenti azt hogy nincs kölcsönös megbecsülés. Az hogy Pepe nem érezte korrektnek a klub döntését(mint ahogy a klubot képviselő döntéshozók sem érezhették korrektnek Pepe igényeit, nyilván ezért nem lett végül egyetértés), az szíve joga, ez nem beszólás, ez véleménynyilvánítás, nem mocskolni akarta a klubot, hanem megmagyarázni az okát annak amiért távozás mellett döntött. Azt nem mondhatta hogy minden fasza de bocs lelépek.
Az adózási problémát sajnos sem neki sem CR-nek nem látom át, nem tudom mi hibádzik, és hogy ki a ludas, ez már legyen az ő gondjuk ennyi pénzzel illik felelősségteljesen bánni, ha nem megy akkor szembe kell nézni a következményekkel... nekik, és nem a klubnak és szerencsére pláne nem nekem.