Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
ABC: Mbappe közölte a Monaco VP-vel, hogy akár idén, akár jövőre, de a Real Madridhoz fog aláírni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Bale helyett simánBerti írta:Oké, hogy Macedonia U21, de mekkorát játszik.![]()
Nyártól a hátára a 10-est és megkaphatja James és Vazquez perceit.

jobb lesz nála itt, az biztos
Oké, hogy Macedonia U21, de mekkorát játszik.
Llorente is jónak tűnik.

Llorente is jónak tűnik.

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ismet kis gol, hat oszinten en benne mar joban bizok, minmt Baleben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
pheco írta:Ilyen golokkal meg a vegen meglesz az uj kiskedvencem James utanlordgabi írta:Ez eddig easy, Asensio pedig god mode-ban tolja, a jövő!![]()
Ez a Deulofeu pedig megy vissza ugye a Barcába, roppant ellenszenves a srác nekem.
(Bár sok vizet nem fog zavarni szerintem)
Végre egy tehetséges játékost találtál.

Amúgy meg ez a Deulofeu.. rém gyenge, Asensio köröket ver rá.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ilyen golokkal meg a vegen meglesz az uj kiskedvencem James utanlordgabi írta:Ez eddig easy, Asensio pedig god mode-ban tolja, a jövő!![]()
Ez a Deulofeu pedig megy vissza ugye a Barcába, roppant ellenszenves a srác nekem.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Érkezésekor majd megint eljátszhatja CR gólörömét..lordgabi írta:Ez eddig easy, Asensio pedig god mode-ban tolja, a jövő!![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez eddig easy, Asensio pedig god mode-ban tolja, a jövő!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- numberone1
Nekem sincs vmi jo. Az ACE-t a malware kinyirta, majdnem az osszes streamnel meg jajveszelkelve jelez...kikellett kapcsolnom, h egy szar minosegut megtudjak nezni.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Valaki tud dobni egy digi 1 streamet? Követném a fiainkat, de az összes általam ismert stream halott.

- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
numberone1 írta:Kis golt lott Asensio. Nagy kincs a srac.Tádám írta:Digi 1-en lehet nézni Vallejot, Asensiót meg Llorentét is.
Mayoral padon kezd.
Legnagyobb értékünk.
Mekkora gól volt.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- numberone1
Kis golt lott Asensio. Nagy kincs a srac.Tádám írta:Digi 1-en lehet nézni Vallejot, Asensiót meg Llorentét is.
Mayoral padon kezd.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Digi 1-en lehet nézni Vallejot, Asensiót meg Llorentét is.
Mayoral padon kezd.
Mayoral padon kezd.
VARANE
VARANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én már csak azt várom ezek után, hogy jöjjenek a cikkek, hogy összevesztek a játékosaink mert nem hívott meg mindenki mindenkit a lagzijára és bomlott a csapategység

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Persze, Georgina meg egy kisebb sörhassal kihordta őket.
Felcseszte magát az adóügyes botrányon, minden lap és portál róla ír, többen fogják nézni konfkupát, utána meg bejelenti, hogy nem tudja máshol elképzelni magát és maradni fog.

Felcseszte magát az adóügyes botrányon, minden lap és portál róla ír, többen fogják nézni konfkupát, utána meg bejelenti, hogy nem tudja máshol elképzelni magát és maradni fog.
Belefutottam egy facebook cikkbe, erősen kérdéses, de mintha a nővére elismerte volna a két ikret. Amúgy én arra tippelek, hogy nem bér anya, hanem becsuszott gyerekek és ezért nem hiresztelik.BBeno írta:az nem lehet hogy ez az egész nem az adóügyei miatt van tehát nem azt akarják háttérbe rakni hanem hogy az ikreivel ne foglalkozzon a sajtó? mióta megszülettek azóta semmi hír róluk. azt sem tudni igaz-e.
Csabi 2-es pontjához meg annyit, hogy egy adocsalot vedese milyen imidzset szulne a klubra tekintve? Az adatok tisztazasaban biztos segítenek neki, de mit vár el? A Real fizesse a vedkeit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sziasztok! Már jó ideje olvasgatom a fórumot, de még soha nem szóltam hozzá. De úgy érzem, most eljött az ideje.
Véleménye szerint - ahogy nekem legalább 8 pontban levezette
- ez az egész béranyás-ikres sztoriból egyetlen szó sem igaz, ők adták le a bulvárnak a történetet, azért hogy eltereljék a figyelmet, arról hogy a barátnője gyereket vár. Legalábbis addig, amíg lehet. Végül is akár még igaz is lehet ez a verzió, mert ha valaki tudja, hogy június környékén két gyereke fog születni egy béranyától, akkor miért kellene februárban - asszony szerint 4 hónapos terhes lehet a csaj - még egy gyereket csinálnia még egy nőnek?
Ehhez szeretnék hozzászólni, mert az asszonynak van erről egy teóriája, és engem is sikerült vele meggyőzni, mert hát neki ugye mindig igaza van.BBeno írta:az nem lehet hogy ez az egész nem az adóügyei miatt van tehát nem azt akarják háttérbe rakni hanem hogy az ikreivel ne foglalkozzon a sajtó? mióta megszülettek azóta semmi hír róluk. azt sem tudni igaz-e.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez meg olyan dolog, ha már ezt az utat választotta rohadtul felkészülhetett arra mi vár ráBBeno írta:az nem lehet hogy ez az egész nem az adóügyei miatt van tehát nem azt akarják háttérbe rakni hanem hogy az ikreivel ne foglalkozzon a sajtó? mióta megszülettek azóta semmi hír róluk. azt sem tudni igaz-e.
az nem lehet hogy ez az egész nem az adóügyei miatt van tehát nem azt akarják háttérbe rakni hanem hogy az ikreivel ne foglalkozzon a sajtó? mióta megszülettek azóta semmi hír róluk. azt sem tudni igaz-e.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Engem csak az zavar hogy CR nem hajlandó cáfolni a távozási szándékáról szóló híreket. Ezzel, és az ügynöke nyilatkozataival azt kell hinnem hogy nem alaptalan a szarkavarás. Inkább hiszem azt hogy menni akar minthogy sem, bár nem tűnik megfontolt döntésnek.
Sajnálnám ha elmenne de ezesetben az ő döntéséről lenne szó, nem arról hogy a Real küldte el... szóval nem hagyna mély nyomot bennem a távozása, és a drámára nincs szükség akkor menjen el inkább és haladjunk tovább nélküle. A kialakult helyzetet ismerve engem jobban érdekel az hogy minél gyorsabban le legyen zárva az ügy mint hogy megy-e vagy marad.
Sajnálnám ha elmenne de ezesetben az ő döntéséről lenne szó, nem arról hogy a Real küldte el... szóval nem hagyna mély nyomot bennem a távozása, és a drámára nincs szükség akkor menjen el inkább és haladjunk tovább nélküle. A kialakult helyzetet ismerve engem jobban érdekel az hogy minél gyorsabban le legyen zárva az ügy mint hogy megy-e vagy marad.