Kommentáld a híreket
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Engem csak az zavar hogy CR nem hajlandó cáfolni a távozási szándékáról szóló híreket. Ezzel, és az ügynöke nyilatkozataival azt kell hinnem hogy nem alaptalan a szarkavarás. Inkább hiszem azt hogy menni akar minthogy sem, bár nem tűnik megfontolt döntésnek.
Sajnálnám ha elmenne de ezesetben az ő döntéséről lenne szó, nem arról hogy a Real küldte el... szóval nem hagyna mély nyomot bennem a távozása, és a drámára nincs szükség akkor menjen el inkább és haladjunk tovább nélküle. A kialakult helyzetet ismerve engem jobban érdekel az hogy minél gyorsabban le legyen zárva az ügy mint hogy megy-e vagy marad.
Sajnálnám ha elmenne de ezesetben az ő döntéséről lenne szó, nem arról hogy a Real küldte el... szóval nem hagyna mély nyomot bennem a távozása, és a drámára nincs szükség akkor menjen el inkább és haladjunk tovább nélküle. A kialakult helyzetet ismerve engem jobban érdekel az hogy minél gyorsabban le legyen zárva az ügy mint hogy megy-e vagy marad.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha volt adócsalás, az nem játékoson múlott. Messi esetében sem Messi a bűnös, aki azt hiszi hogy igen az nagyon utálja, de tudjuk hogy a kedves papa a szarkavaró ott. CR mellett rengeteg ember van, ő már egy brand, egy komoly márka, annyi "munkatárs" közül ki ne akarna sunyiban magának egy szeletet?
Figo és még sokan mások is átmentek ezen, vissza is fizettek nem kevés pénzt, és ki az akinek ez az első ami eszébe jut ezekről a játékosokról? SENKI
Figo és még sokan mások is átmentek ezen, vissza is fizettek nem kevés pénzt, és ki az akinek ez az első ami eszébe jut ezekről a játékosokról? SENKI
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem:Csabi írta:én meg nem baszakodnék. keylor maradjon jövőre az első számú, de donnarumma is kaphat elég lehetőséget. bajnokságban, kupában álladó kapus. nem kell kölcsönadni semmit, be a mélyvízbe vele.
amúgy az abola muftija, aki megszellőztette a cronaldós ügyet tegnap azt mondta, hogy ronci frusztrációjának 3 oka van:
1. csorbát ejtettek a becsületén és az imidzsén az adócsalással, amit lehet soha nem lehet teljesen tisztára mosni.
2. nem érzi hogy a klub feltétlenül támogatja őt.
3. fütyülés
1.: majd a bíróság eldönti, azért van.. ha bűnös, akkor ez lehet, hogy nyomot hagy.. ha nem, akkor tiszta a dolog, nincs félnivalója..
2.: a klub tett egy nyilatkozatot, hogy mellette van.. az ügy a jövedelmével kapcsolatos, semmi köze hozzá a klubnak, ezt neki is tudnia kell..
3.: már 4 éve nem lenne itt, ha a fütyülés a távozás indoka lehet..
Szerintem Marokkóban összefutott Habonnyal, aki elmondta, hogy hogy kell a kellemetlen dolgokról elterelni az emberek figyelmét.. igy most nem az adócsalással van tele a sajtó.. A másik, hogy Ronaldo személyiségét ismerve, ő soha nem adná lejebb.. évek óta nincs olyan csapat ismét, ami a Madrid felett állna. Marad.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én meg nem baszakodnék. keylor maradjon jövőre az első számú, de donnarumma is kaphat elég lehetőséget. bajnokságban, kupában álladó kapus. nem kell kölcsönadni semmit, be a mélyvízbe vele.
amúgy az abola muftija, aki megszellőztette a cronaldós ügyet tegnap azt mondta, hogy ronci frusztrációjának 3 oka van:
1. csorbát ejtettek a becsületén és az imidzsén az adócsalással, amit lehet soha nem lehet teljesen tisztára mosni.
3. fütyülés
3. fütyülés
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én mondjuk ugyanúgy csinálnám Donnarumma esetében, mint ahogy azt a Chelsea Courtois-nál. Megvenném, és kölcsönbe adnám külföldre, de nem középcsapatnak, hanem valakinek, aki rendszeres BL szereplő, jó a csapat, a stáb, stb., mint az Atletico volt. Hirtelen a Dortmund és talán a Tottenham jut eszembe. Szerintem Llorrisból nem lett akkora kapus, mint amilyennek mutatkozott. Van itt lehetőség bőven. A kérdés persze, hogy a játékos nyitott lenne-e ilyen lehetőségre.
Merci Zizou!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Keylort tuti nem cserélném 1 az 1ben Donnarumára. Sorozatban 2 Bl-t nyertünk vele, a végén az extra is jött. Egy bevált tapasztalt kapust nem adnék oda egy 18 éves zöldfülüért. Pláne amilyen szeszélyes Donnaruma ami a hűséget illeti.
Nem hiszem, hogy Keylor ezt érdemelné, vagy ennyire rossz lenne.
Nem hiszem, hogy Keylor ezt érdemelné, vagy ennyire rossz lenne.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
ahha menjen ifjúsági BL-re gutiékkal

visszaküldeném u19-beBBeno írta:ha mindenkepp hozzuk akkor en eltennem 1 evre a sevillaba vagy villarrealba hogy szokja a spanyol focit. fix kezdokent adnam csak.
bar melyen azt remelem hogy a milan szamuzi a keretbol es egy evig semmit sem csinal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha Cé lép, Morata marad, Mbappe jön. (OndaCero)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha mindenkepp hozzuk akkor en eltennem 1 evre a sevillaba vagy villarrealba hogy szokja a spanyol focit. fix kezdokent adnam csak.
bar melyen azt remelem hogy a milan szamuzi a keretbol es egy evig semmit sem csinal.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Komolyan gondoljatok h padra fog jonni? Ugye csak vicceltek
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az olasz nem fog eljönni padozni. Akkor inkább választ olyan csapatot, ahol kezdő lehet, talán még jobb fizetést is kap.Sierra írta:Én semmiképp nem adnám el Navast, Donnarumma jó lenne cserekapusnak első körben. Tehetsége adott, az nem fog elveszni, ha képes alázatot mutatni akkor 2-3 év múlva kezdőkapus lehet. De amíg Navas ilyen jó, addig neki kell lennie az elsőszámúnak szerintem.Csabi írta:a milan elvileg beleegyezett hogy keylort bevegyék a donnarumma üzletbe. én nembánnám, keylor nagy kapus, de az olasz lehet a következő 10 év legjobbja.
Merci Zizou!
Én semmiképp nem adnám el Navast, Donnarumma jó lenne cserekapusnak első körben. Tehetsége adott, az nem fog elveszni, ha képes alázatot mutatni akkor 2-3 év múlva kezdőkapus lehet. De amíg Navas ilyen jó, addig neki kell lennie az elsőszámúnak szerintem.Csabi írta:a milan elvileg beleegyezett hogy keylort bevegyék a donnarumma üzletbe. én nembánnám, keylor nagy kapus, de az olasz lehet a következő 10 év legjobbja.
Egy tapasztalatlan gyerekkel meg Kikoval nem lehet nekimenni egy ilyen szezonnak. Navas most nyáron úgyis maradni fog.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a milan elvileg beleegyezett hogy keylort bevegyék a donnarumma üzletbe. én nembánnám, keylor nagy kapus, de az olasz lehet a következő 10 év legjobbja.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hírek szerint Raiola szerény 49 millióval gazdagodott a Pogba transzferből. Csak, hogy kit akartok beengedni a fehér házba

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hát ha neki jobb a Zenit 2 éve meg a PSG 1+1 mint a Real 1+1 akkor nincs miről beszélni mehet amerre lát
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Zenit megadná a két évet.RaúlCF írta:csúnya gonosz Madrid mindig kirúgja a régi embereket. pfejRealista24 írta:Pepének a PSG is csak 1+1 évet ajánl.![]()
vicc az egész
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elkerülte a figyelmem a net szó, amiről mondjuk azt se tudtam, hogy angolul a nettó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Oda van írva, nettó.babaking írta:pontosan.Kerlon írta: Vagy ezekből levonták az eladásokat is?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema