Hatalmas erősítés.BBeno írta:fabio borini orvosin van a milannal.

Semmivel sem jobb Lapadulánál. Sőt.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. június 29., csütörtök 12:44
Hatalmas erősítés.BBeno írta:fabio borini orvosin van a milannal.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 29., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 21., szerda 21:49
Köszi. Én is erről a 49 millióról olvastam, hogy Raiola ennyit tett zsebre. Juves haverom meg volt győződve róla, hogy Raiola díját a United fizette a vételáron felül. Viszont akkor ezek szerint nem így volt, ha a United tiszta.Realista24 írta: Az átigazolási díjból kinek mennyi jutott, mennyi is volt pontosan, stb.
A hírek szerint ugye Raiola 49 milliót kapott és a maradék ment csak a Juvéhoz.
HozzászólásSzerző: chronic » 2017. június 21., szerda 19:44
Az fasza.BBeno írta: hivatalos. alves szerzodest bontott a juveval. irany a city.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 21., szerda 19:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 21., szerda 18:58
Az átigazolási díjból kinek mennyi jutott, mennyi is volt pontosan, stb.kodo írta:Itt mit vizsgálnak pontosan? Ezzel nem vagyok képben.Realista24 írta:A ManU tisztázódott Pogba kérdésben, most az uefa a Juve ellen folytat vizsgálatot a pénzek mozgását illetően.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 21., szerda 18:24
Itt mit vizsgálnak pontosan? Ezzel nem vagyok képben.Realista24 írta:A ManU tisztázódott Pogba kérdésben, most az uefa a Juve ellen folytat vizsgálatot a pénzek mozgását illetően.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 21., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 19., hétfő 20:15
Remélem ez a szenny sose teszi be a lábát a Bernabeuba. Mármint RAiola.Realista24 írta:http://www.marca.com/en/football/real-m ... b4567.html
Teljes interjú, nem lesz fordítva, angol, aki gondolja olvassa, érdemes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 19., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 19., hétfő 10:44
Arra célzott, hogy a bejelentés óta. Ha jól vettem ki a szövegkörnyezetből.Anthony írta:...“Még egyetlen nagy klubbal sem tárgyaltam."Most akkor hogy is van?"Arra akartak kényszeríteni minket, hogy hagyjuk abba a környezetünkben folyó tárgyalásokat."A csávó 3 egymást követő mondatával összezavart
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 19., hétfő 10:33
...“Még egyetlen nagy klubbal sem tárgyaltam."
Most akkor hogy is van?"Arra akartak kényszeríteni minket, hogy hagyjuk abba a környezetünkben folyó tárgyalásokat."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 19., hétfő 10:06
Nem feltétlenül. Ahogy írtam korábban, és írtam már Mendesnél is. Amikor ezeket a fiatal kis gyerekeket behálózza, anyuka-apuka elé olyan szerződéseket tol, amivel eladják a lelkület is nagyjából.istimester írta:Persze, jogos, ám olyan nincs, hogy egy ügynök teljesen önjáró. Még a dagadt disznó Raiola sem az. A játékos hallgatólagos jóváhagyására neki is szüksége van.Realista24 írta:Olyan naivak vagytok. Raiola. Semmi mas.
Egyébként nem gondolom, hogy egy 18 éves játékosnak akár egy 5 éves szerződés is olyan hatalmas érvágást jelentene. Biztosan feljebb fognak menni, ha nem eléggé, a huszas évei elején még mindig távozhat.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. június 19., hétfő 10:03
Persze, jogos, ám olyan nincs, hogy egy ügynök teljesen önjáró. Még a dagadt disznó Raiola sem az. A játékos hallgatólagos jóváhagyására neki is szüksége van.Realista24 írta:Olyan naivak vagytok. Raiola. Semmi mas.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 19., hétfő 9:43
ennek a csávónak már a kérdését sem hiszem el.Vállalom a felelősséget. Kényszerítettek minket. A Milan az, aki elveszítette Donnarummát. Azt mondta nekem, “őszinte leszek Mino, nem érzem úgy, hogy helyes dolog lenne folytatni a tárgyalásokat, amikor ezek az emberek sértegetik és fenyegetik a családom.”
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. június 17., szombat 14:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 17., szombat 14:36
Ez is egy jó opció lehetett volna, de én azt látom, hogy a játékos nem írt alá egy szerződést, majd a Milan ahelyett, hogy megpróbált volna újra tárgyalóasztalhoz ülni és összehozni egy rövidebb időtartamú szerződést, alacsonyabb kivásárlási árral, inkább megszerveztek egy sajtótájékoztatót, azzal a gondolattal, hogy a játékos egy hálátlan senki, aki még a rekord fizetés ellenére sem ír alá. Majd másnap az elnök elmondja, hogy inkább elesik több 10 millió eurótól, de megmutatja, hogy az ő farka a nagyobb. Lehet szidni Raiolát, egyébként teljesen jogosan, de a Milan új tulajával tökéletes párost alkotnak.MyStiQ írta:donor: És az nem lett volna opció, hogy nem 5-6 évre ír alá, hanem mondjuk 3-ra? Kíváncsi a projektre, megnézi, aztán 1 év múlva ugyanúgy hisztizhetett volna, hogy bocs, nem haladunk semerre, mennék.
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. június 17., szombat 13:16
Pedig te pont nem mondtál olyasmit amit írtam.MyStiQ írta:Demes: Ezt egy kicsit magamra veszem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 17., szombat 12:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 17., szombat 12:29
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem