Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mekk Elek

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mekk Elek » 2017. június 17., szombat 14:14

Sziasztok! Már jó ideje olvasgatom a fórumot, de még soha nem szóltam hozzá. De úgy érzem, most eljött az ideje.
BBeno írta:az nem lehet hogy ez az egész nem az adóügyei miatt van tehát nem azt akarják háttérbe rakni hanem hogy az ikreivel ne foglalkozzon a sajtó? mióta megszülettek azóta semmi hír róluk. azt sem tudni igaz-e.
Ehhez szeretnék hozzászólni, mert az asszonynak van erről egy teóriája, és engem is sikerült vele meggyőzni, mert hát neki ugye mindig igaza van. :ike: Véleménye szerint - ahogy nekem legalább 8 pontban levezette :lol: - ez az egész béranyás-ikres sztoriból egyetlen szó sem igaz, ők adták le a bulvárnak a történetet, azért hogy eltereljék a figyelmet, arról hogy a barátnője gyereket vár. Legalábbis addig, amíg lehet. Végül is akár még igaz is lehet ez a verzió, mert ha valaki tudja, hogy június környékén két gyereke fog születni egy béranyától, akkor miért kellene februárban - asszony szerint 4 hónapos terhes lehet a csaj - még egy gyereket csinálnia még egy nőnek? :hmmm:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 17., szombat 13:50

BBeno írta:az nem lehet hogy ez az egész nem az adóügyei miatt van tehát nem azt akarják háttérbe rakni hanem hogy az ikreivel ne foglalkozzon a sajtó? mióta megszülettek azóta semmi hír róluk. azt sem tudni igaz-e.
ez meg olyan dolog, ha már ezt az utat választotta rohadtul felkészülhetett arra mi vár rá

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 17., szombat 13:43

az nem lehet hogy ez az egész nem az adóügyei miatt van tehát nem azt akarják háttérbe rakni hanem hogy az ikreivel ne foglalkozzon a sajtó? mióta megszülettek azóta semmi hír róluk. azt sem tudni igaz-e.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2017. június 17., szombat 13:40

Engem csak az zavar hogy CR nem hajlandó cáfolni a távozási szándékáról szóló híreket. Ezzel, és az ügynöke nyilatkozataival azt kell hinnem hogy nem alaptalan a szarkavarás. Inkább hiszem azt hogy menni akar minthogy sem, bár nem tűnik megfontolt döntésnek.
Sajnálnám ha elmenne de ezesetben az ő döntéséről lenne szó, nem arról hogy a Real küldte el... szóval nem hagyna mély nyomot bennem a távozása, és a drámára nincs szükség akkor menjen el inkább és haladjunk tovább nélküle. A kialakult helyzetet ismerve engem jobban érdekel az hogy minél gyorsabban le legyen zárva az ügy mint hogy megy-e vagy marad.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 17., szombat 13:22

Ha volt adócsalás, az nem játékoson múlott. Messi esetében sem Messi a bűnös, aki azt hiszi hogy igen az nagyon utálja, de tudjuk hogy a kedves papa a szarkavaró ott. CR mellett rengeteg ember van, ő már egy brand, egy komoly márka, annyi "munkatárs" közül ki ne akarna sunyiban magának egy szeletet?
Figo és még sokan mások is átmentek ezen, vissza is fizettek nem kevés pénzt, és ki az akinek ez az első ami eszébe jut ezekről a játékosokról? SENKI

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. június 17., szombat 13:04

Csabi írta:én meg nem baszakodnék. keylor maradjon jövőre az első számú, de donnarumma is kaphat elég lehetőséget. bajnokságban, kupában álladó kapus. nem kell kölcsönadni semmit, be a mélyvízbe vele.

amúgy az abola muftija, aki megszellőztette a cronaldós ügyet tegnap azt mondta, hogy ronci frusztrációjának 3 oka van:
1. csorbát ejtettek a becsületén és az imidzsén az adócsalással, amit lehet soha nem lehet teljesen tisztára mosni.
2. nem érzi hogy a klub feltétlenül támogatja őt.
3. fütyülés
Szerintem:
1.: majd a bíróság eldönti, azért van.. ha bűnös, akkor ez lehet, hogy nyomot hagy.. ha nem, akkor tiszta a dolog, nincs félnivalója..
2.: a klub tett egy nyilatkozatot, hogy mellette van.. az ügy a jövedelmével kapcsolatos, semmi köze hozzá a klubnak, ezt neki is tudnia kell..
3.: már 4 éve nem lenne itt, ha a fütyülés a távozás indoka lehet..

Szerintem Marokkóban összefutott Habonnyal, aki elmondta, hogy hogy kell a kellemetlen dolgokról elterelni az emberek figyelmét.. igy most nem az adócsalással van tele a sajtó.. A másik, hogy Ronaldo személyiségét ismerve, ő soha nem adná lejebb.. évek óta nincs olyan csapat ismét, ami a Madrid felett állna. Marad.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. június 17., szombat 12:26

én meg nem baszakodnék. keylor maradjon jövőre az első számú, de donnarumma is kaphat elég lehetőséget. bajnokságban, kupában álladó kapus. nem kell kölcsönadni semmit, be a mélyvízbe vele.

amúgy az abola muftija, aki megszellőztette a cronaldós ügyet tegnap azt mondta, hogy ronci frusztrációjának 3 oka van:
1. csorbát ejtettek a becsületén és az imidzsén az adócsalással, amit lehet soha nem lehet teljesen tisztára mosni.
2. nem érzi hogy a klub feltétlenül támogatja őt.
3. fütyülés

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 17., szombat 12:15

Én mondjuk ugyanúgy csinálnám Donnarumma esetében, mint ahogy azt a Chelsea Courtois-nál. Megvenném, és kölcsönbe adnám külföldre, de nem középcsapatnak, hanem valakinek, aki rendszeres BL szereplő, jó a csapat, a stáb, stb., mint az Atletico volt. Hirtelen a Dortmund és talán a Tottenham jut eszembe. Szerintem Llorrisból nem lett akkora kapus, mint amilyennek mutatkozott. Van itt lehetőség bőven. A kérdés persze, hogy a játékos nyitott lenne-e ilyen lehetőségre.
Merci Zizou!

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. június 17., szombat 12:10

Keylort tuti nem cserélném 1 az 1ben Donnarumára. Sorozatban 2 Bl-t nyertünk vele, a végén az extra is jött. Egy bevált tapasztalt kapust nem adnék oda egy 18 éves zöldfülüért. Pláne amilyen szeszélyes Donnaruma ami a hűséget illeti.

Nem hiszem, hogy Keylor ezt érdemelné, vagy ennyire rossz lenne.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 17., szombat 10:15

ahha menjen ifjúsági BL-re gutiékkal :lol: :lol:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 17., szombat 9:56

BBeno írta:ha mindenkepp hozzuk akkor en eltennem 1 evre a sevillaba vagy villarrealba hogy szokja a spanyol focit. fix kezdokent adnam csak.

bar melyen azt remelem hogy a milan szamuzi a keretbol es egy evig semmit sem csinal.
visszaküldeném u19-be
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 17., szombat 8:08

Ha Cé lép, Morata marad, Mbappe jön. (OndaCero)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 17., szombat 2:18

ha mindenkepp hozzuk akkor en eltennem 1 evre a sevillaba vagy villarrealba hogy szokja a spanyol focit. fix kezdokent adnam csak.

bar melyen azt remelem hogy a milan szamuzi a keretbol es egy evig semmit sem csinal.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 17., szombat 1:21

Komolyan gondoljatok h padra fog jonni? Ugye csak vicceltek

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 17., szombat 0:33

Sierra írta:
Csabi írta:a milan elvileg beleegyezett hogy keylort bevegyék a donnarumma üzletbe. én nembánnám, keylor nagy kapus, de az olasz lehet a következő 10 év legjobbja.
Én semmiképp nem adnám el Navast, Donnarumma jó lenne cserekapusnak első körben. Tehetsége adott, az nem fog elveszni, ha képes alázatot mutatni akkor 2-3 év múlva kezdőkapus lehet. De amíg Navas ilyen jó, addig neki kell lennie az elsőszámúnak szerintem.
Az olasz nem fog eljönni padozni. Akkor inkább választ olyan csapatot, ahol kezdő lehet, talán még jobb fizetést is kap.
Merci Zizou!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. június 17., szombat 0:20

Csabi írta:a milan elvileg beleegyezett hogy keylort bevegyék a donnarumma üzletbe. én nembánnám, keylor nagy kapus, de az olasz lehet a következő 10 év legjobbja.
Én semmiképp nem adnám el Navast, Donnarumma jó lenne cserekapusnak első körben. Tehetsége adott, az nem fog elveszni, ha képes alázatot mutatni akkor 2-3 év múlva kezdőkapus lehet. De amíg Navas ilyen jó, addig neki kell lennie az elsőszámúnak szerintem.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. június 16., péntek 23:43

Egy tapasztalatlan gyerekkel meg Kikoval nem lehet nekimenni egy ilyen szezonnak. Navas most nyáron úgyis maradni fog.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. június 16., péntek 23:36

a milan elvileg beleegyezett hogy keylort bevegyék a donnarumma üzletbe. én nembánnám, keylor nagy kapus, de az olasz lehet a következő 10 év legjobbja.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 16., péntek 20:15

A hírek szerint Raiola szerény 49 millióval gazdagodott a Pogba transzferből. Csak, hogy kit akartok beengedni a fehér házba :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 16., péntek 20:09

hát ha neki jobb a Zenit 2 éve meg a PSG 1+1 mint a Real 1+1 akkor nincs miről beszélni mehet amerre lát

Vissza: