Serie A
Re: Serie A
Demes: Ezt egy kicsit magamra veszem. Donnarummát továbbra is egy nullának tartom, ha pedig a Milan lerakja őt egy évre a tarcsiba, akkor ők meg hülyék. Most még látnának belőle pénzt, cserealapnak is jó lehetne, de ha egy évig kirakják az oldalvonalon túlra, akkor attól még a fizuját fizetni kell, bevételük pedig nem lesz. Ha érdekli a tulajt a pénz, ha nem, ez akkor is öngól.
donor: Ezt is lehetett volna kommunikálni a külvilág felé. "Elnézést kérek a szurkolóktól, de az érdekeink nem közeledtek a vezetőkkel. Szerettem volna maradni, szeretem ezt a klubot, szeretnék itt trófeákat nyerni, de először látnom kell, hogy rövidebb távon hova halad ez a projekt, mielőtt végleg elköteleződök."
Nyilván ebbe is bele lehetne kötni, hogy ha olyan elkötelezett, akkor maradjon, de azt meg a részéről megértem, hogy élsportolóként sikereket szeretne elérni, trófeákat szeretne nyerni.
Ehhez képest 2 nap eltelt, és nem olvastam még semmit tőle.
Mondom, szerintem egy ritka nagy köcsög ez a gyerek az ügynökével együtt, és nagyon remélem, hogy Madridban csak akkor lesz, amikor épp kipicsázzuk őt meg az aktuális csapatát a BL-ből.
donor: Ezt is lehetett volna kommunikálni a külvilág felé. "Elnézést kérek a szurkolóktól, de az érdekeink nem közeledtek a vezetőkkel. Szerettem volna maradni, szeretem ezt a klubot, szeretnék itt trófeákat nyerni, de először látnom kell, hogy rövidebb távon hova halad ez a projekt, mielőtt végleg elköteleződök."
Nyilván ebbe is bele lehetne kötni, hogy ha olyan elkötelezett, akkor maradjon, de azt meg a részéről megértem, hogy élsportolóként sikereket szeretne elérni, trófeákat szeretne nyerni.
Ehhez képest 2 nap eltelt, és nem olvastam még semmit tőle.
Mondom, szerintem egy ritka nagy köcsög ez a gyerek az ügynökével együtt, és nagyon remélem, hogy Madridban csak akkor lesz, amikor épp kipicsázzuk őt meg az aktuális csapatát a BL-ből.
Persze, ez így lett volna a legjobb, szerintem ezt is akarták csinálni, de ha aláír egy olyan szerződést, amiben irreálisan nagy a kivásárlási ára és hosszú távú, akkor 1-2 év múlva bachatja.MyStiQ írta:donor: És az nem lett volna opció, hogy nem 5-6 évre ír alá, hanem mondjuk 3-ra? Kíváncsi a projektre, megnézi, aztán 1 év múlva ugyanúgy hisztizhetett volna, hogy bocs, nem haladunk semerre, mennék.
De ez így patkány húzás volt a részéről, pláne a címercsókolgatások után. Kibaszott azzal a klubbal, amit elvileg nagyon szeret.
Nekem úgy jön le az egész, hogy a Milan akart egy olyan szerződést (jó fizetés, de magas kivásárlási ár, hosszú táv), ami neki jó, Donnáék meg egy olyat, ami nekik (még jobb fizetés és nyitott kapu, ha beszarik a projekt). A felek nem közeledtek egymáshoz és borult a bili. Raiolától ez nem áll távol.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Remelem akik helyeselnek azzal hogy a Milan rakja le a sracot egy evre nincs pofajuk azt mondani hogy pont Don az emberileg nulla.
Mindenesetre ha tenyleg inkabb megtartjak akkor megerdemlik egymast, szenvedjenek egyutt.
Mindenesetre ha tenyleg inkabb megtartjak akkor megerdemlik egymast, szenvedjenek egyutt.
donor: És az nem lett volna opció, hogy nem 5-6 évre ír alá, hanem mondjuk 3-ra? Kíváncsi a projektre, megnézi, aztán 1 év múlva ugyanúgy hisztizhetett volna, hogy bocs, nem haladunk semerre, mennék.
De ez így patkány húzás volt a részéről, pláne a címercsókolgatások után. Kibaszott azzal a klubbal, amit elvileg nagyon szeret.
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gondolom a két bratyó, Alfredo és Antonio is azon volt hogy minél hamarabb menjen külföldre, nagy karriert befutni és ne szürküljön belr az olasz mezőnybe, mert különleges. Raiola ezt simán bemagyarázta neki, innentől kezdve pedig nincs miről beszélni. Hozzáteszem nem is lenne gond a váltással, a probléma csak annyi hogy előtte eljátszotta hogy élete csapata a Milan. A szurkolóknak nyilván szarul esik, nekünk is szarul esett volna ha anno Casillas 1-2 év után nem hosszabbít, hanem inkább lelép.
Azért itt egy 18 éves jövő nagy reménységét állítunk szembe 2 30+os játékossal, akiknek előbb utóbb meg kell oldani a pótlását. Azért láttuk már, hogy akinek van kivásárlási ára és a csapat nem feltétlenül akar megválni tőle, akkor azért le kell tenni a nagylóvét, ha tetszik, ha nem.Realista24 írta:Ez gondolom tárgyalás kérdése lett volna csak, hiszen Cének is hiába 1mrd a kivásárlási ára, 200 millióért már vihetik is. De gondolom Karim 1 milliárdja sem komoly kivásárlási ár.donor írta:Azért azt se felejtsük el, hogy a szegény ártatlan Milan ennek a kis rohadék mocsok kölyöknek olyan kivásárlási árat akart belefoglalni a szerződésébe, amivel kvázi örökre odaláncolta volna, akkor is, ha az elkövetkező 20 évben nem hogy BL, de még EL hely sincs meg soha.
Félre értés ne essék, nem feltétlenül a játékost akarom védeni, de számomra a jelene információk tudatában érthető a döntés. Le akarják láncolni egy épülő, ki tudja mi lesz csapatba (láttunk már nagy lóvéból semmit, pl Malaga). 2 lehetősége van, vagy aláír és ott marad, vagy lyuk vagy fa alapon, ki tudja mit sikerül alkotni az új vezetésnek és 5 év múlva, ha valami nem jól alakul (gondolom azért egy 5-6 éves szerződésről lenne szó) valószínűleg a válogatott első számú kapusaként csinálja végig ezt a herce-hurcát, vagy most borítja a bilit és megpróbálja eladni magát egy top csapatba. Ugye az ügynökének is ez a célja, bármennyire is az "ügyfél a fontos".
Donnarumma elutasító válaszát megismerve, az A.C. Milan új tulajdonosa, Yonghong Li ezt mondta:
" Nem fogok kétségbe esni, ha nem sikerül értékesíteni a kapust. Van elég pénzem, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy eddig 800 millió eurót invesztáltam a csapatba. Attól sem ijedek meg, hogy Donnarumma szerződésének lejártáig a lelátón üljön."
Ügyes, szarasság be rendesen.
" Nem fogok kétségbe esni, ha nem sikerül értékesíteni a kapust. Van elég pénzem, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy eddig 800 millió eurót invesztáltam a csapatba. Attól sem ijedek meg, hogy Donnarumma szerződésének lejártáig a lelátón üljön."
Ügyes, szarasság be rendesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Aszerint pont, hogy nincs valosagalapja. 2013-ban 14-15 éves volt. Gondolod akkor is ő volt aki úgy döntött?Solari írta:Giocondo Martorelli-s nyilatkozat után szerintem ez nem elképzelhetetlen.
Biztos nagy szerepe van ebben, es elég nagy nulla emberileg. De hogy a családja meg Raiola kimostak az agyát, az is biztos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez gondolom tárgyalás kérdése lett volna csak, hiszen Cének is hiába 1mrd a kivásárlási ára, 200 millióért már vihetik is. De gondolom Karim 1 milliárdja sem komoly kivásárlási ár.donor írta:Azért azt se felejtsük el, hogy a szegény ártatlan Milan ennek a kis rohadék mocsok kölyöknek olyan kivásárlási árat akart belefoglalni a szerződésébe, amivel kvázi örökre odaláncolta volna, akkor is, ha az elkövetkező 20 évben nem hogy BL, de még EL hely sincs meg soha.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért azt se felejtsük el, hogy a szegény ártatlan Milan ennek a kis rohadék mocsok kölyöknek olyan kivásárlási árat akart belefoglalni a szerződésébe, amivel kvázi örökre odaláncolta volna, akkor is, ha az elkövetkező 20 évben nem hogy BL, de még EL hely sincs meg soha.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Most nekem nem tiszta a story
Azért nem hosszabított mert kevés volt a lóvé vagy mert egy másik csapat van a háttérben ami jobban érdekli?
Mert pár nappal ezelőtt 4m fizu 2022ig hosszabít aztán hirtelen visszautasította.
PSG Juve vagy esetleg mi szoltunk közbe? vagy Raiola keveri okosan a lapokat?

Azért nem hosszabított mert kevés volt a lóvé vagy mert egy másik csapat van a háttérben ami jobban érdekli?
Mert pár nappal ezelőtt 4m fizu 2022ig hosszabít aztán hirtelen visszautasította.
PSG Juve vagy esetleg mi szoltunk közbe? vagy Raiola keveri okosan a lapokat?
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Giocondo Martorelli-s nyilatkozat után szerintem ez nem elképzelhetetlen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még mindig abban a hitben vagy, hogy a 18 éves gyerek zsarolta a Milant?Veidt írta:Igen, csak nem mindegy, hogy valaki az észszerűség határain belül maradva "követelőzik", vagy bicskanyitogató feltételekkel próbálja zsarolni a klubját. Mindezt 18 évesen. Hozzáteszem, így is kb. 25-szörös emelést kapott volna, és a liga harmadik legjobban fizetett játékosa lett volna. Bár De Rossi új szerződésével már lehet, hogy a második.KAG írta:Ha jol tudom ezek a feltetelek is fokent penzhez kothetoek voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Igen, csak nem mindegy, hogy valaki az észszerűség határain belül maradva "követelőzik", vagy bicskanyitogató feltételekkel próbálja zsarolni a klubját. Mindezt 18 évesen. Hozzáteszem, így is kb. 25-szörös emelést kapott volna, és a liga harmadik legjobban fizetett játékosa lett volna. Bár De Rossi új szerződésével már lehet, hogy a második.KAG írta:Ha jol tudom ezek a feltetelek is fokent penzhez kothetoek voltak.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Brutális fizetést kapott volna. A gond az volt, hogy eleve olyan feltételeket szabtak Raiolával, melyekről tudták, hogy a Milan vezetősége el fogja utasítani. Eszük ágában sem volt maradni meglátásom szerint.KAG írta:Mondjuk, ha ennyire nem szamit 40 millio euro, akkor miert nem adtak oda neki azt a fizut amit kert?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk, ha ennyire nem szamit 40 millio euro, akkor miert nem adtak oda neki azt a fizut amit kert?

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Valószínűleg ezt már büszkeségből csinálják. Ha meg tényleg nem számít a pénz, akkor így járt Raiola is, meg a kapus isGalacticos írta:Ez viszont a milantol lenne teljesen amator es gyerekes huzas.Wecker írta:"Több, mint 800 milliót költöttem a csapatra, egész biztos, hogy nem fogok csődbe menni, ha nem adom el a kapust €40m-ért.
Donnarumma marad a lelátón amig nem jár le a szerződése"
-Yonghong Li
![]()
![]()
Eladnak akkor valahol mindketto jol jarna.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 

- Galacticos
Ez viszont a milantol lenne teljesen amator es gyerekes huzas.Wecker írta:"Több, mint 800 milliót költöttem a csapatra, egész biztos, hogy nem fogok csődbe menni, ha nem adom el a kapust €40m-ért.
-Yonghong Li
![]()
![]()
Eladnak akkor valahol mindketto jol jarna.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
"Több, mint 800 milliót költöttem a csapatra, egész biztos, hogy nem fogok csődbe menni, ha nem adom el a kapust €40m-ért.
-Yonghong Li
-Yonghong Li

"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
Benitez