Csabi írta:én meg nem baszakodnék. keylor maradjon jövőre az első számú, de donnarumma is kaphat elég lehetőséget. bajnokságban, kupában álladó kapus. nem kell kölcsönadni semmit, be a mélyvízbe vele.
amúgy az abola muftija, aki megszellőztette a cronaldós ügyet tegnap azt mondta, hogy ronci frusztrációjának 3 oka van:
1. csorbát ejtettek a becsületén és az imidzsén az adócsalással, amit lehet soha nem lehet teljesen tisztára mosni.
2. nem érzi hogy a klub feltétlenül támogatja őt.
3. fütyülés
Szerintem:
1.: majd a bíróság eldönti, azért van.. ha bűnös, akkor ez lehet, hogy nyomot hagy.. ha nem, akkor tiszta a dolog, nincs félnivalója..
2.: a klub tett egy nyilatkozatot, hogy mellette van.. az ügy a jövedelmével kapcsolatos, semmi köze hozzá a klubnak, ezt neki is tudnia kell..
3.: már 4 éve nem lenne itt, ha a fütyülés a távozás indoka lehet..
Szerintem Marokkóban összefutott Habonnyal, aki elmondta, hogy hogy kell a kellemetlen dolgokról elterelni az emberek figyelmét.. igy most nem az adócsalással van tele a sajtó.. A másik, hogy Ronaldo személyiségét ismerve, ő soha nem adná lejebb.. évek óta nincs olyan csapat ismét, ami a Madrid felett állna. Marad.