Serie A
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
"Ez a döntés lehet sok ember számára kellemetlen dolog, de én is a közé a néhány ember közé tartoztam, akik látták, hogy ez fog következni. Ugyanis én tudtam a korábban kialakult, furcsa helyzetekről is. Még a Milan előtt Donnarumma már eljátszott egy ilyen szerződés hosszabbítást. Ez egy olyan probléma, amit meg kell fejteni. Meg kell tudni miért is alakult így a szerződésének lejárata előtt egy évvel."
"Én mindent tudok Donnarummaról - a családjáról, a rokonairól, a házuk minden egyes szegletét ismerem. Az egyetlen dolog, ami meglepett, hogy a hatalmas újságok, a televízióállmások semmit sem tudtak arról, hogy mi zajlott le korábban. Donnarumma története elég komplex és a viselkedése, a végső döntése előtt már a kezdetekben sem volt becsületes."
"Nem mondhatnám, hogy én fedeztem fel, egyszerűen szerencsém volt és a legjobb helyen voltam a legjobb időben. Mindössze csak 10 éves volt és még a vak is látta, hogy Donnarumma egy igazi tehetség. Amint megláttam azt a kis kölyköt Nápolyban azonnal hívtam Piero Ausiliot az Intertől. Három és fél évig, 2013-ig az Interben nevelkedett, erősödött, ahol lehetősége volt több komolyabb tornán is részt vennie. Minden remekül ment, mindaddig a pillanatig, amikor alá kellett volna írnia a szerződés hosszabbítást. Azon a délutánon mindenben megegyeztünk vele, az anyával és az apjával is, minden rendben volt és egy intenzív 4 éven voltunk túl. Azonban a következő reggelen, már aláírták a szerződést a Milannal, anélkül, hogy bármilyen figyelmeztetést vagy becsületességet kaptunk volna tőle."
"Ezek a dolgok vezettek nálam oda, hogy hasonló dolog fog most lezajlani a Milannal."
"Csak ismételni tudom magam, 2013-ban az egész családja beleegyzett és elfogadta az Inter ajánlatát, aztán másnap már visszatértek Nápolyba az első reggeli géppel és alá is írtak a Milanhoz. A kis előszerződés, amit aláírt kevesebb mint 24 óra alatt elvesztette minden értékét."
"Mi többet mondhatnék?" - nyilatkozta Giocondo Martorelli Donnarummaról.
"Én mindent tudok Donnarummaról - a családjáról, a rokonairól, a házuk minden egyes szegletét ismerem. Az egyetlen dolog, ami meglepett, hogy a hatalmas újságok, a televízióállmások semmit sem tudtak arról, hogy mi zajlott le korábban. Donnarumma története elég komplex és a viselkedése, a végső döntése előtt már a kezdetekben sem volt becsületes."
"Nem mondhatnám, hogy én fedeztem fel, egyszerűen szerencsém volt és a legjobb helyen voltam a legjobb időben. Mindössze csak 10 éves volt és még a vak is látta, hogy Donnarumma egy igazi tehetség. Amint megláttam azt a kis kölyköt Nápolyban azonnal hívtam Piero Ausiliot az Intertől. Három és fél évig, 2013-ig az Interben nevelkedett, erősödött, ahol lehetősége volt több komolyabb tornán is részt vennie. Minden remekül ment, mindaddig a pillanatig, amikor alá kellett volna írnia a szerződés hosszabbítást. Azon a délutánon mindenben megegyeztünk vele, az anyával és az apjával is, minden rendben volt és egy intenzív 4 éven voltunk túl. Azonban a következő reggelen, már aláírták a szerződést a Milannal, anélkül, hogy bármilyen figyelmeztetést vagy becsületességet kaptunk volna tőle."
"Ezek a dolgok vezettek nálam oda, hogy hasonló dolog fog most lezajlani a Milannal."
"Csak ismételni tudom magam, 2013-ban az egész családja beleegyzett és elfogadta az Inter ajánlatát, aztán másnap már visszatértek Nápolyba az első reggeli géppel és alá is írtak a Milanhoz. A kis előszerződés, amit aláírt kevesebb mint 24 óra alatt elvesztette minden értékét."
"Mi többet mondhatnék?" - nyilatkozta Giocondo Martorelli Donnarummaról.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ahogy csoki mondaná, "húúú de menőőő, húúú de menőőő"BBeno írta:gondolom volt fotó. menőzni kell

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
gondolom volt fotó. menőzni kell

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont ezért nem értem, h-h a 'csába tudták, hogy ráírták, hogy Júdás?BBeno írta:szar nylon 3 mp alatt elég a fű meg rendszeresen locsolva van gondolom tehát nedves volt

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Biztos a háza előtt akarták csak meggyújtani, csak túl meleg volt és kiesett a kezükből.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
értem én hogy frusztráltak én is az lennék de van egy határ. nem tudom itt milyen érzéseik lennének az embereknek ha égő cuccokat dobálnának be hozzájuk, ennyi az egész. szint semmi több. felvonulnak szimbolikusan elégetnek egy mezt értelmetlen de még neccesen ok, de ez hogy valakinek a saját tulajdonába dobálják ez már nagyon nem.Realista24 írta:Érzelemkifejezés, nem kell túlgondolni.RaúlCF írta:ja hát ha gyorsan elég akkor nincs is vele gond. hova gondoltam.
Legalább nem zárják le a repteret, mint a nápolyiak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Érzelemkifejezés, nem kell túlgondolni.RaúlCF írta:ja hát ha gyorsan elég akkor nincs is vele gond. hova gondoltam.
Legalább nem zárják le a repteret, mint a nápolyiak

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ja hát ha gyorsan elég akkor nincs is vele gond. hova gondoltam.

mert ők nem égettek götze mezt meg hummels mezt?
nem kell ekkora hypeot keríteni egy felégetett meznek amit bedobtak a kertbe... szar nylon 3 mp alatt elég a fű meg rendszeresen locsolva van gondolom tehát nedves volt
nem kell ekkora hypeot keríteni egy felégetett meznek amit bedobtak a kertbe... szar nylon 3 mp alatt elég a fű meg rendszeresen locsolva van gondolom tehát nedves volt

- RaúlCF
ez a magatartás akkor sincs rendben. ott vannak a Dortmund ultrái ők valóban szurkolók. ezek nem azok. legalja söpredék. ennek sehol sincs helye, se Olaszországban se Magyarországon, se a balkánon se ázsiában sehol. szimpla huligánok nem szurkolók.
Nem csókolgatom a címert, meg mondom azt a szurkolóknak, a Milan életem csapata, aztán utána lépek egy ilyet.
Lehet, hogy a béka segge alatt van a Milan, de még mindig az egyik legnagyobb olasz klub már akinek számít a presztízs a mai világban. Főleg pont most mikor van egy új, más csapatokból érkező játékosok számára is izgalmas projekt. Tudatos építkezéssel, jó szakmai munkával, ebben az olasz bajnokságban 2-3 szezon alatt meghatározó tényezők lehetnek, meg lehet fogni a Juvét a bajnokságban egy kiegyensúlyozottabb teljesítménnyel. Klublegenda lehetett volna Milanoban, ha tényleg olyan lett volna a mentalitása mint amit elhitetett a szurkolokkal.
Olaszországban nem szokatlan egy ilyen szurkolói húzás, voltak már sokkal durvábbak is. Nem hiszem, hogy be kell mutatni arrafelé az ultrákat.
Ha lép akkor lépjen Madridba vagy PSG-be, de ne az olasz riválishoz, elképesztően gyáva húzás lenne.
Lehet, hogy a béka segge alatt van a Milan, de még mindig az egyik legnagyobb olasz klub már akinek számít a presztízs a mai világban. Főleg pont most mikor van egy új, más csapatokból érkező játékosok számára is izgalmas projekt. Tudatos építkezéssel, jó szakmai munkával, ebben az olasz bajnokságban 2-3 szezon alatt meghatározó tényezők lehetnek, meg lehet fogni a Juvét a bajnokságban egy kiegyensúlyozottabb teljesítménnyel. Klublegenda lehetett volna Milanoban, ha tényleg olyan lett volna a mentalitása mint amit elhitetett a szurkolokkal.
Olaszországban nem szokatlan egy ilyen szurkolói húzás, voltak már sokkal durvábbak is. Nem hiszem, hogy be kell mutatni arrafelé az ultrákat.
Ha lép akkor lépjen Madridba vagy PSG-be, de ne az olasz riválishoz, elképesztően gyáva húzás lenne.
- RaúlCF
miért érdemelné meg?
azért legyen már határa a dolgoknak.
kimennek a meccsre kifütyülik benne van kész de azért égő dolgokat dobálni a kertjébe tipikus 30iq tajparaszt ember műve. még mindig csak egy focistáról és sportról van szó. ezek az "emberek" biztos nagyon vigyáztak hogy semmire ne terjedjen át a tűz. lehet valaki frusztrált de van egy határ.

azért legyen már határa a dolgoknak.
kimennek a meccsre kifütyülik benne van kész de azért égő dolgokat dobálni a kertjébe tipikus 30iq tajparaszt ember műve. még mindig csak egy focistáról és sportról van szó. ezek az "emberek" biztos nagyon vigyáztak hogy semmire ne terjedjen át a tűz. lehet valaki frusztrált de van egy határ.

- ikarus93
vagy a Madridbakodo írta:ikarus93 írta:Donnarumma kicsit felhúzta a Milan szurkolókat.![]()
Teljesen megérdemli. Mit fog kapni ha a Juveba megy...

Bár nem értem miért vannak ennyire kiakadva, a Milan a béka segge alatt van 6 méterrel, nincsenek egy szinten a Juvéval.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Teljesen megérdemli. Mit fog kapni ha a Juveba megy...ikarus93 írta:Donnarumma kicsit felhúzta a Milan szurkolókat.![]()
Elvileg a háza udvarába bedobtak egy égő Donnarummás mezt, amire rá volt írva, hogy Judás.

- ikarus93
Donnarumma kicsit felhúzta a Milan szurkolókat.
Elvileg a háza udvarába bedobtak egy égő Donnarummás mezt, amire rá volt írva, hogy Judás.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Elso bekezdésre: igen igen, en is ezért írtam hogy remelem azért komolyan veszik, amig nem megy a bajnoki szereples rovasara.
A 4be odaerni eselyesebb, mint europa liga címmel kvalifikalni a bl-be. Annak mindenképp meg kell lennie.
Nagyon tetszik ahogy epitkezik a klub, a kinaiak jot huztak a Fassone-Mirabelli kettossel. Az igazolasokban eddig nem látok kivetni valót, meg szélre igazolnek en szelsohatvedet(Conti), es támadót is. Remélem Costat sikerül budgetba elhozni, igy hogy létszámfeletti lett Londonban.
A 4be odaerni eselyesebb, mint europa liga címmel kvalifikalni a bl-be. Annak mindenképp meg kell lennie.
Nagyon tetszik ahogy epitkezik a klub, a kinaiak jot huztak a Fassone-Mirabelli kettossel. Az igazolasokban eddig nem látok kivetni valót, meg szélre igazolnek en szelsohatvedet(Conti), es támadót is. Remélem Costat sikerül budgetba elhozni, igy hogy létszámfeletti lett Londonban.
- RaúlCF
magának az EL-nek nem sok értelme van de így hogy fix BL hely jár érte elkezdik komolyabban venni. egy Milantól minimum 4ik illetve bl indulás kéne és akkor nem torpanna meg ez amit most elég jól elkezdtek. BL nélkül nincs olyan pénzük hogy bárkit odavigyenek viszont ha van BL talán feltámad végre Milánó piros fele. lássuk be ráférne az európai színtérre egy olasz reneszánsz
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Olaszban nincsen nagy hagyománya az EL-nek, így sok középcsapat, akik életükben először jutottak be inkább leadják, a kiegyensúlyozottabb bajnoki szereplés reményében.kodo írta:4-be kell odaerni, az teljesíthető cél. De remélem az európa ligat is komolyan veszik, mert a legtöbb játékos soha nem játszott meg heti ket meccses ritmusban.
Felesleges nagy elvarasokat támasztani egy épülő csapattal szemben, ha meglesz a bl mar korrekt volt a szezon. Nem fognak egybol a scudettoert menni, bár annak en örülnék innen a legjobban.
Viszont a Milannál épül a csapat, bővül a keret, és egy újabb lehetőség a BL kiharcolására. Remélem jól menedzselik majd a perceket, illetve a további igazolásokat, és szépen lassan visszaérnek, a CR és Messi utáni korszakra legkésőbb tényezők lesznek.
4-be kell odaerni, az teljesíthető cél. De remélem az európa ligat is komolyan veszik, mert a legtöbb játékos soha nem játszott meg heti ket meccses ritmusban.
Felesleges nagy elvarasokat támasztani egy épülő csapattal szemben, ha meglesz a bl mar korrekt volt a szezon. Nem fognak egybol a scudettoert menni, bár annak en örülnék innen a legjobban.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Top3 szerintem nem lesz meg, de a negyedik helyre odaérhetnek. Persze ez azon is múlik, hogy hogyan alakul a Roma és a Napoli mercatója.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8