Realista24 írta:>>Az az interjú már elég régi:) Hírnként is volt vagy egy hónapja:)Marca 08/28/2013
http://madridom.hu/blog/2013/07/12/ozil ... okat-rola/
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. augusztus 28., szerda 9:56
Realista24 írta:>>Az az interjú már elég régi:) Hírnként is volt vagy egy hónapja:)Marca 08/28/2013
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 28., szerda 9:54
4 millióval jobban, mint a 91![]()
Legyen inkább 78.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 9:52
>>Az az interjú már elég régi:) Hírnként is volt vagy egy hónapja:)
Marca 08/28/2013
4 millióval jobban, mint a 9187 millió,mennyivel szebben hangzik,mint a 90+
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 28., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. augusztus 28., szerda 9:49
Az az interjú már elég régi:) Hírnként is volt vagy egy hónapja:)Realista24 írta:özil pont egy fél bale-t ér, mivel egy lába van.
wilkommen im manchester.![]()
Inkább olvasd a vele készült interjút. :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 9:46
özil pont egy fél bale-t ér, mivel egy lába van.
wilkommen im manchester.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 28., szerda 9:38
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 28., szerda 9:32
HozzászólásSzerző: mrazo » 2013. augusztus 28., szerda 9:18
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 8:56
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 8:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 8:41
Korábban én is erre gondoltam, de látva a kialakult helyzetet egyértelműen el tudom képzelni, hogy valóban lesz vagy létezik érdeklődés a United részéről. Erősíti a gondolatot, hogy két teljesen eltérő típusú spanyol lap is beszámol róla, a nagyon megbízható angolokon kívül.Özil-ért tól szép lenne ha 50 millió eurót adnának, inkább hiszek az el confidencial akik szerint 40 millió eurót kínálnak majd hivatalosan a mai napon, továbbra se hiszem, hogy eladjuk, inkább fizu miatt vannak ilyen hírek
Elég lett volna csak az utolsó mondatot írnod. Két év itt, az 20 millió, aztán irány az USA vagy Katar, vagy valami hasonló.Bale-lel együtt 25 fős lesz ezek szerint a keretünk. Picit soknak tűnik, de még belefér. Csak hát nem értem Kakát. Még egy rakás európai klubban alapjátékos lehetne, az újgazdag klubok már csak a neve miatt is szerződtetnék, erre ő itt marad melegíteni nem a padot, hanem a lelátót. Mikor jövőre Brazíliában a VB. helyében már tavaly léptem volna, akár kevesebb fizetésért is. Tényleg ennyire fontos neki a pénz?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 28., szerda 8:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 8:38
Bale-lel együtt 25 fős lesz ezek szerint a keretünk. Picit soknak tűnik, de még belefér. Csak hát nem értem Kakát. Még egy rakás európai klubban alapjátékos lehetne, az újgazdag klubok már csak a neve miatt is szerződtetnék, erre ő itt marad melegíteni nem a padot, hanem a lelátót. Mikor jövőre Brazíliában a VB. helyében már tavaly léptem volna, akár kevesebb fizetésért is. Tényleg ennyire fontos neki a pénz?Realista24 írta:Kaká meg marad, te is tudod. Már az újságírók sem fárasztják magukat a vele kapcsolatos pletykákkal.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 28., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 8:29
Amit csak akarszSzerk.: Le se írtam, már kint a hír![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 28., szerda 8:27
Ha ez igaz, már ma egy olyan pletykákat várok, hogy Özil képviselői Manchesterbe/Londonba utaztak...Angel Di María meggyőzte Carlo Ancelottit, írja a Marca. A lap szerint az olasz szakember a következőket mondta a vezetőségnek: “Bár igaz, hogy Bale jön, nem akarom, hogy Di María távozzon.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 28., szerda 8:25
Egy utánpótlás edző esetében a bemutatás nem azt jelenti, mint egy játékos esetében. Morientest bemutatták? Nem.Akkor a Guti & Solari kettőst ma "mutatják" be?
Ha igen, akkor nekem picit gyanús ez a pódium.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 28., szerda 8:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 28., szerda 0:36
lehet hülyeség de meg is csinálnám...rohadjon meg levy ott ahol van, és ha Bale olyan jó megint hoz egy jó szezont, és jövőre olcsóbban a miénk...de suarezt hagyjuk már, képtelen uralkodni magán, eltiltásból megy eltiltásba, hiába jó csatár egy szégyen az az emberDaffius írta:Szerintem meg az lenne fun, hogyha megvenné Levy Lamelat, mi meg közölnénk, hogy köszi de meggondoltuk magunkat és mégsem kell. 1) Nem edzett egész nyáron a csapattal, 2) már DM-et sem tudjuk eladni ennyi idő alatt normálisan , 3) a csapat egységet is felborítja és 4) rájöttünk hogy ennyit nem ér. Aztán nézni a hápogó Levyt hogy mit kezd egy őrjöngő játékossal akit a szurkolók sem csipáznak már.
Nem érzem szükségesnek Bale-t. Jobbra DM helyett/mellett beépíteném Jesét és inkább Benzema mellé hoznám még el Suarezt (Morata kevés ide) és kész is vagyunk.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem