Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
az oké de milyen összegekről lehet szó. 100-150 arrafele aprópénz takarékos módban is.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egy ideje már átálltak egy jóval józanabb és életképesebb modellre, már az orosz sem önti bele agyatlanul a pénzt. Egy önfentartó klubot szeretne, ami mostantól termelni fogja számára a pénzt.RaúlCF írta:sky szerint elégedetlen a nyári igazolásokra szánt kerettel. ő erősítene de a vezetőség nem akar annyit költeni mint ő. ez fura mert a Chelseanek van pénze dögivel
Merci Zizou!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
sky szerint elégedetlen a nyári igazolásokra szánt kerettel. ő erősítene de a vezetőség nem akar annyit költeni mint ő. ez fura mert a Chelseanek van pénze dögivel
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Gondolom olaszos felfogásban akarná átalakítani a keretet, Abra papa meg nem így akarja.nzooli93 írta:Tobb egybehangzo sajtoertesules szerint conte centikre a felmondastol. A vezetoseg nem ugy kepzeli az atigazolasokat mint o. Ugyanilyen okok miatt hagyta ott a juvet is. Mondjuk nekem ez mar eleg erdekes. Ket helyen is felmondana rovid idon belul. Biztos hogy a vezetoseg a hibas csak? Ez mar nem atlagos igy par even belul.
- nzooli93
Tobb egybehangzo sajtoertesules szerint conte centikre a felmondastol. A vezetoseg nem ugy kepzeli az atigazolasokat mint o. Ugyanilyen okok miatt hagyta ott a juvet is. Mondjuk nekem ez mar eleg erdekes. Ket helyen is felmondana rovid idon belul. Biztos hogy a vezetoseg a hibas csak? Ez mar nem atlagos igy par even belul.
én úgy emlékszem hogy volt vele kapcsolatban egy olyan hír hogyha nem fogadja el a szerződést akkor fixen elküldik és asszem nem fogadta el.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Niangot is nagyon pletykálják velük kapcsolatban, meg Perisicről is olvastam. Szépen erősíthetnek. Barkley szerintem nem fog távozni, még ha ebben a szezonban nem is mutatta magát túlságosan elkötelezettnek a klub iránt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- RaúlCF
Lukaku nélkül is van legalább 100-150 milla költőpénz abból elment eddig kb 50-55 viszont jó igazolásokra
előre elköltik a lukakuért kapott pénzt? mondjuk szerintem ott barkley-ért is elég szép zsetont kapnak.
- RaúlCF
Klaassen Ajax->Everton 23.6m font. szépen alakulnak ott is a dolgok. ez eddig 2 okos igazolás
- RaúlCF
Evertonnál hivatalos Pickford 25m fontba ami bónuszokkal 30ra nőhet.
kiváló igazolás. tehetséges, fiatal angol kapus és az Evertonnak égető szüksége volt egy jó kapusra. és még csak kezdődik a nyár. izgalmas project megy ott is.
kiváló igazolás. tehetséges, fiatal angol kapus és az Evertonnak égető szüksége volt egy jó kapusra. és még csak kezdődik a nyár. izgalmas project megy ott is.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
[quote="numberone1"]
Miert "vegre" hivatalos?
Gondolom arra értette, hogy már jó ideje tudni lehet, és most lett "végre" hivatalos.
Miert "vegre" hivatalos?
Gondolom arra értette, hogy már jó ideje tudni lehet, és most lett "végre" hivatalos.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Miert "vegre" hivatalos?RaúlCF írta:Lindelof végre hivatalos Unitednek. a Bailly-Lindelof párosban van fantázia, nem egy Ramos-Varane de 22 és 23 évesek ez nagyon jó vétel lehet.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RaúlCF
Lindelof végre hivatalos Unitednek. a Bailly-Lindelof párosban van fantázia, nem egy Ramos-Varane de 22 és 23 évesek ez nagyon jó vétel lehet.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Lakótársamnak miatt sok meccsüket láttam és az 3-4-3(Pedro/Willian-Costa-Hazard) volt, nem 3-5-2. Ha áttérnek 3-5-2re még elférhet,mert Kanté és Bakayokó is bírja a terhelést,de 3-4-3ban nem lesz szerintem jó Willian vagy Pedro helyén.pheco írta: A kékeknél beválhat, ha mögötte Kanté és Bakayoko lesz, elől meg Hazard és Lukaku, ha marad a 3-5-2-es felállás. 4 védővel meg 4-2-3-1-ben is simán működhetne a csapat. Bakayoko-Kanté-Willian-James-Hazard-Lukaku azért elég jól hangzik.
Ez esetben visznt vagy Willan mehet vagy Pedro szerintem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
James remélem a Chelsea, Manu kettős közül választhat. Nem szeretném az Internél vagy a PSG-nél látni. Akkor már inkább Juve vagy esetleg Bayern, de az angolokról van több pletyka.
A kékeknél beválhat, ha mögötte Kanté és Bakayoko lesz, elől meg Hazard és Lukaku, ha marad a 3-5-2-es felállás. 4 védővel meg 4-2-3-1-ben is simán működhetne a csapat. Bakayoko-Kanté-Willian-James-Hazard-Lukaku azért elég jól hangzik.
MU-nál már neccesebb a helyzet, mert Herrera és Pogba nem ad olyan stabilitást, ami elbírná James totyogását védekezésnél. Szóval inkább azt remélem, hogy a Chelseaben köt ki.
A kékeknél beválhat, ha mögötte Kanté és Bakayoko lesz, elől meg Hazard és Lukaku, ha marad a 3-5-2-es felállás. 4 védővel meg 4-2-3-1-ben is simán működhetne a csapat. Bakayoko-Kanté-Willian-James-Hazard-Lukaku azért elég jól hangzik.
MU-nál már neccesebb a helyzet, mert Herrera és Pogba nem ad olyan stabilitást, ami elbírná James totyogását védekezésnél. Szóval inkább azt remélem, hogy a Chelseaben köt ki.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Többször láttam élőben és elég sokszor tv-ben svéd válogatott meccsen meg pár Benfica meccsen.KAG írta:Mondanám, hogy sok, de a mai piacon az már bőven jó ár.![]()
Látta valaki játszani már, jó a gyerek vagy egy tucat favágó?
Szerintem jó a srác, tehetséges és mint privát ember is szimpatikusnak tűnik interjúk alapján.
Angliában szerintem menni fog neki.
úgy néz ki nem akar németül tanulni.BBeno írta:chilei források szerint nagyon közel van alexis a cityhez.
chilei források szerint nagyon közel van alexis a cityhez.