Persze, a Milan 4-5 milliójára nemet mondtak, majd aláír kettőértLehetne úgyis hogy kap mittudomén 2 millát plusz aláíráspénz, nem?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 16., péntek 8:41
Persze, a Milan 4-5 milliójára nemet mondtak, majd aláír kettőértLehetne úgyis hogy kap mittudomén 2 millát plusz aláíráspénz, nem?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 16., péntek 8:30
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 16., péntek 8:27
Engem mondjuk ez is aggasztana. Ha jön, kérdés ki helyére: Casilla megy és ő lesz a másodikszámú? Vagy továbbadják kölcsönnel 1-2 évre? Engem ez a 6 vagy hány milla is zavar. Lehetne úgyis hogy kap mittudomén 2 millát plusz aláíráspénz, nem?besteve7 írta:Csak kérdés az, mennyire okozhat ez mondjuk belső feszültségeket a keretben. Azért elég szép nagy önérzettel megádott focistákról beszélünk. Vannak egy páran a csapatban akik ez alatt v ennek környékén keresnek úgy, h azért elég sokat letettek az asztalra, csapatért. Mig jön ez a srác, kapus, kemény egy évvel a háta mögött, egy olasz középcsapatban, és arra a szintre kerül be mint ők. Hány ügynök fogja kopogtatni Perez ajtaján az ösz folyamán a védencéért?Dupla D írta: Az állítólagos 6 milliós ajánlaton meg felesleges meglepődni. Rengeteg csapat akarja, szerződése a végén jár. Normál esetben brutális lenne egy 18 éves csikónak 6 millió (Mbappé is legalább fog ennyit keresni), de mások jelenleg a körülmények, amit Raiola is jól felmért.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. június 16., péntek 8:22
Csak kérdés az, mennyire okozhat ez mondjuk belső feszültségeket a keretben. Azért elég szép nagy önérzettel megádott focistákról beszélünk. Vannak egy páran a csapatban akik ez alatt v ennek környékén keresnek úgy, h azért elég sokat letettek az asztalra, csapatért. Mig jön ez a srác, kapus, kemény egy évvel a háta mögött, egy olasz középcsapatban, és arra a szintre kerül be mint ők. Hány ügynök fogja kopogtatni Perez ajtaján az ösz folyamán a védencéért?Dupla D írta: Az állítólagos 6 milliós ajánlaton meg felesleges meglepődni. Rengeteg csapat akarja, szerződése a végén jár. Normál esetben brutális lenne egy 18 éves csikónak 6 millió (Mbappé is legalább fog ennyit keresni), de mások jelenleg a körülmények, amit Raiola is jól felmért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 16., péntek 8:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 16., péntek 8:10
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. június 16., péntek 0:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 15., csütörtök 22:49
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. június 15., csütörtök 22:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 15., csütörtök 22:40
Süti írta:Realista24 írta:
Miért lenne kár felhozni. De akkor megfordítom a dolgot. Mitől világsztár Donna?
Én nem hívtam világsztárnak. Szerintem nem világsztár, csupán óriási tehetség.
.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 15., csütörtök 22:36
Realista24 írta:
Miért lenne kár felhozni. De akkor megfordítom a dolgot. Mitől világsztár Donna?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 15., csütörtök 22:30
Miért lenne kár felhozni. De akkor megfordítom a dolgot. Mitől világsztár Donna?Süti írta:Kár felhozni ilyen párhuzamokat szerintem. Iker idejében nem kerültek 18 éves gyerekek nem egész egy év elsőosztályú / BL tapasztalattal 100+ milliókba. Vagy elég megnézni a City új kapusát...
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 15., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2017. június 15., csütörtök 22:26
Így van, Iker rengeteget letett az asztalra, mire a média klasszisként kezdett róla beszélni. A Bl-ben készermegoldàs volt. Kényszerhelyzetben megkapta a bizalmat, és élt vele. Kutya sem sztàrolta, amíg nem volt Bl-győztes.Realista24 írta:Casillas sem volt világsztár, amikor rábízták a posztot. Egy kivételes képességű kapus volt, de akkoriban nem aggatták rá ezeket a jelzőket ilyen könnyedén, mint most. Szerintem ezt írja Gazza.Galacticos írta: Azert ezzel vitaba szallnek.
Casillas hany eves volt mikor ra lett bizva a poszt? Vagy mikor belett cserelve 2002ben?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 15., csütörtök 22:18
Mennyire veheto komolyan, hogy hozni akarjuk?Realista24 írta:Évi nettó hat millióval csábítjuk egyébként, de a következő szezont még a Milannal töltené. Mondjuk nem értem mi értelme, ha úgyis padra vágják.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. június 15., csütörtök 22:17
Nevetséges.Évi nettó hat millióval csábítjuk egyébként,
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 15., csütörtök 22:15
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. június 15., csütörtök 22:11
...meg Franco.numberone1 írta:
Gondolod? Ezt is Perez intezte.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. június 15., csütörtök 22:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 15., csütörtök 22:08
Gondolod te, aztán megállsz egy pillanatra és belegondolsz, hogy a játékost szerződés köti az ügynökéhez/ügynökséghez, ahonnan kb csak úgy tud kiszabadulni, ha kinyírja őt. Pont ezért tehetnek meg mindent. Vagy szerinted Mendes két jó cselért öl eurótízezreket/százezreket egy-egy ügyfelébe, akiben potenciált látnak, de még sehol nem jegyzik őket? lószart.wZoLee7 írta:Raiola lehet akarmilyen nagy gore, ha a srac jonni akar es aztan itt akar maradni cseszheti. Jo lenne amugy ha a jatekosok neha, csak neha megfekeznek az ugynokeiket, mert kabare amit mar megtehetnek
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem