Holnap már nyomják a Portugál-Mexico meccset. Mára biztos van valami fontos magyar esemény, vagy ismételnek valamit az Orosz meccs helyett...kelemen.istvan írta:Itthon nem közvetíti semmi a Konföderációs kupát?

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 17., szombat 16:40
Holnap már nyomják a Portugál-Mexico meccset. Mára biztos van valami fontos magyar esemény, vagy ismételnek valamit az Orosz meccs helyett...kelemen.istvan írta:Itthon nem közvetíti semmi a Konföderációs kupát?
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. június 17., szombat 16:40
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. június 17., szombat 16:25
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 15., csütörtök 22:19
Nem feltétlenül vele van a baj.Ladislao Suarez írta:Storck maradt a kapitány.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2017. június 15., csütörtök 22:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 15., csütörtök 15:46
Utóbbi verzióval kiegyezek szívesen.kodo írta:Barcanak kell a vilagklasszis középre, az emlitett nevek kozul valaki. Ilyenkor nem lehet pocsolni, hogy 100 milla meg sokat keres. Kell nekik kulonben nem lesznek sehol.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. június 15., csütörtök 15:18
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 15., csütörtök 15:10
Nem tudom, én nem biztos hogy 100 millát elköltenék rá, miközben ő is sérülékeny. Másrészről a fizuja se lesz piskóta.ikarus93 írta:Verattinak nem örülnék ha a Barcába menne, ő nagyon komoly szintet képvisel a kp-k közül, csak kicsit sérülékeny.ziro4vr írta:Barca halott amíg egy Thiago, Verratti, Kroos vagy Modric nem játszik ott.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. június 15., csütörtök 14:41
Verattinak nem örülnék ha a Barcába menne, ő nagyon komoly szintet képvisel a kp-k közül, csak kicsit sérülékeny.ziro4vr írta:Barca halott amíg egy Thiago, Verratti, Kroos vagy Modric nem játszik ott.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 15., csütörtök 14:35
Én eddig is úgy voltam vele, hogy akkor van egyedül sansz rá, ha az asztalra csap, hogy menni akar. Akkor viszont szerintem eladják majd, és úgy tűnik, hogy ezt meg is teszi idén. Persze lehet, hogy csak a lapok kitalációja az egész, de én most még optimista vagyok, minden jel arra utal egyelőre, hogy ő is tesz az ügy érdekében. Akkor meg szerintem nem tartják ott, csak jól legombolnak minket, de lehet naiv vagyok. Aztán persze az is lehet, hogy 2 hét múlva hosszabbít megint egyet a szerződésén, aztán vége lesz a dalnak. Nála előfordul az ilyen, miután szóba hozzák valakivel..numberone1 írta:Szerinted van esely Verattira? Az elnok nem igazan akar megvalni tole.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 15., csütörtök 14:25
Szerinted van esely Verattira? Az elnok nem igazan akar megvalni tole.palesz77 írta:
szerk.: Ziro, remélhetőleg ez már nyáron megoldódik!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 15., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 15., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 15., csütörtök 14:06
Mar tavaly is szo volt rola, hogy Barcelonaba igazol, csak a tobb jateklehetoseg miatt a Dortmundot valasztotta. (mondjuk megertem, hogy nem akart egesz evben padozni az MSN mogott, mint Alcacer) Iden viszont ha Valverde valoban 4231-et akar jatszatni, akkor siman elfer a jobboson.ericco írta:Dembelé épp ma vallott szerelmet a Barcelonának, ott is előrehaladott tárgyalások lehetnek ezek szerint.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 15., csütörtök 14:05
Csak ki az a 2 aki a kp-n fog robotolni ez a negyes helyett. A kicsiket eddig is behuztak izombol, De ellenunk v a Bayern ellen egy ilyen felallas feltolva atadva a helyet lehet, h ongyilkossag lenne, nem mint ha bankodni kellene miatta. Dembele adna Bale helyen legjobban, ezzel egyetertek erricoval.Valverde valoban 4231-et akar jatszatni, akkor siman elfer a jobboson.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 15., csütörtök 14:00
Neymar is minket részesített előnyben sokáig, aztán mégis milyen könnyű volt meggyőzni...Realista24 írta:Minek olyan játékos, aki nem akar idejönni? Vagy minek olyan, aki az ősi riválist lávolja?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 15., csütörtök 13:57
Minek olyan játékos, aki nem akar idejönni? Vagy minek olyan, aki az ősi riválist lávolja?ericco írta:Dembelé épp ma vallott szerelmet a Barcelonának, ott is előrehaladott tárgyalások lehetnek ezek szerint.
El kell adni Bale-t, és le kell rá csapni. Jó kis bosszú lenne Neymarért
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 15., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. június 15., csütörtök 7:02
Meg csak 20 eves, meg sokat fejlodhet, Di Maria meg mindig ugyanazokat a hulyesegeiket csinalja 29 evesen is. A masik DM-l ellentetben legalabb mindket labat tudja hasznalni. Sokkal tobb potencial van benne.Dembelé meg szerintem Di Maria francia kiadása. Kicsit ostobának tűnik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 14., szerda 22:15
Még ha egy videóbírót eltolnának azon, szerintem felrobbanna az agya az orgazmustól.Realista24 írta: *Beno mellett.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem