Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Az ilyen remelem elmegy egy olaj csapatba, aztán Kínába.
18 éves. Épül a Milan. Ugrik a vb. Okos.
18 éves. Épül a Milan. Ugrik a vb. Okos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem olvasd el a nyilatkozatait, nézd meg hány darab 16 éves kapust raktak egy Milan szintű csapat kezdojebe es hogy ezt hogy halalja meg. Súlyos gondok vannak ha neked annyi jön le hogy nem akar a Milanban játszani.
Meg ha úgy gondolod ez csak Raiola mesterkedese.
Meg ha úgy gondolod ez csak Raiola mesterkedese.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja a Cityt elfelejtettem, hogy kitolta a nagy pénzt kapusra.
Úgy néz ki nem akar a Milanban játszani, akkor miért gerinctelen?
(am. meg 1000%-ra meg vagyok győződve, hogy Raiola kavarja, nem lehet nehéz befolyásolni egy 18 éves srácot)
Úgy néz ki nem akar a Milanban játszani, akkor miért gerinctelen?

(am. meg 1000%-ra meg vagyok győződve, hogy Raiola kavarja, nem lehet nehéz befolyásolni egy 18 éves srácot)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hát az lehet, hogy odamegy de egy tök közepes kapussal nem fogják megoldani a világ egyik legjobb kapusának cseréjét,aki ráadásul már nem is pályakezdő korban van, szóval oda simán mehet majd, jobb a lengyelnél bőven. Szerintem Juventus lesz belőle a végén majd neki. Ide nekem ezek után nem kell.Veidt írta:Juventus reális opció lehetne, de ott már nyílt titok (volt?), hogy Szczesny lesz Buffon utódja, és már most nyáron leigazolják.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
City most vett első számú kapust, oda már nem fog. Juventus reális opció lehetne, de ott már nyílt titok (volt?), hogy Szczesny lesz Buffon utódja, és már most nyáron leigazolják. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy hova igazolhatna... PSG-nél van két fiatal kapus, nem nagyon van velük probléma. Madridba még egyelőre nem szint, majd 2-3 év múlva. Az meg a másik, hogy ezek után én sem látnám itt szívesen.Anthony írta:Tökös a gyerek, kérdés hogy mi lesz ezután, illetve mire számít, mert pl. egy Juve vagy Real nem hiszem hogy megvegye és ősztől kinevezze első számú kapusnak. Olyan sok tapasztalata azért nincsen, ki tudja hogy viselne egy-egy húzós helyzetet mondjuk a BL-ben. Ám ha megveszed mit csinálsz vele, berakod második számú kapusnak, és csereberéled őket? Az sem tűnik jó ötletnek, és pl. most Navas eléggé úgy tűnik élvezi a bizalmat. Lehet elmegy a Citybe, ki tudja?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Én inkább egy semmirekellő, hálátlan szarházinak nevezném, akinek kinyílt a csipája, pedig kb lófaszt nem ért még el. Emberileg egy nulla, lehet akármekkora tehetség.Anthony írta:Tökös a gyerek
Én nem tokosnek nevezném hanem gerinctelen kis gorenynek. Ezek után kell a halálnak.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
TessékKAG írta:Forrast tudsz linkelni?palesz77 írta:Itt ez érdekelhet sokakat szerintem, Donnarumma nem fog hosszabbítani

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tökös a gyerek, kérdés hogy mi lesz ezután, illetve mire számít, mert pl. egy Juve vagy Real nem hiszem hogy megvegye és ősztől kinevezze első számú kapusnak. Olyan sok tapasztalata azért nincsen, ki tudja hogy viselne egy-egy húzós helyzetet mondjuk a BL-ben. Ám ha megveszed mit csinálsz vele, berakod második számú kapusnak, és csereberéled őket? Az sem tűnik jó ötletnek, és pl. most Navas eléggé úgy tűnik élvezi a bizalmat. Lehet elmegy a Citybe, ki tudja?

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Forrast tudsz linkelni?palesz77 írta:Itt ez érdekelhet sokakat szerintem, Donnarumma nem fog hosszabbítani
ZIDANE
óriási
példakép.
sok milános most szidja raiolát és nem akarják eladni donnát, inkább lelátóra küldenék jövőre mondván, hogy ne jusson neki pénz. pedig jobban keresnek az ügynökök ha fél évvel a szerződés lejárata előtt tárgyalhatnak mert olyankor a klub felé nem kell fizetni a vevőnek és sokkal nagyobb az ügynök prémiuma.

sok milános most szidja raiolát és nem akarják eladni donnát, inkább lelátóra küldenék jövőre mondván, hogy ne jusson neki pénz. pedig jobban keresnek az ügynökök ha fél évvel a szerződés lejárata előtt tárgyalhatnak mert olyankor a klub felé nem kell fizetni a vevőnek és sokkal nagyobb az ügynök prémiuma.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nem, ő maga nyilatkozta. Ezzel a húzással lényegében szembeköpte a saját magát és az elmúlt egy évben tanúsított viselkedését, hozzáállását, címercsókolgatását. És nagyon naiv, aki Raiolára fogja az egészet...BBeno írta:akkor mi volt ez a kamu duma hogy mindenki tudja hogy a milan az ő csapata és házat keres magának milánóban?![]()
![]()
firkászok agyszüleménye?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

akkor mi volt ez a kamu duma hogy mindenki tudja hogy a milan az ő csapata és házat keres magának milánóban?palesz77 írta:Itt ez érdekelhet sokakat szerintem, Donnarumma nem fog hosszabbítani

Ha szerencsenk van elengedik még nyaron nekunk. Akkor legalabb biztosra mehetnenek h nem Juveba kerulRealista24 írta:Ha jön, akkor egy év padozás után fog jönni, a hírek szerint megy a padra vagy tarcsiba.Demes írta:Jo hír, remelem ide jon![]()
Beteljesedne a legjobb megoldas kapusposzt kerdesre.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha jön, akkor egy év padozás után fog jönni, a hírek szerint megy a padra vagy tarcsiba.Demes írta:Jo hír, remelem ide jon![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jo hír, remelem ide jon

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Itt ez érdekelhet sokakat szerintem, Donnarumma nem fog hosszabbítani
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha megy Morata, Bappe jönni fog. Nem leszünk meg minőségben. EZER SZÁZALÉK, hogy nem Mayorallal akar nekifutni a szezonnak Zizou. Az nagyon karcsú lenne.
Bármi jelenik is meg a médiában, bármit is mondanak az emberek, addig nem lesz semmi sem hivatalos, míg Morata és James itt van a Real Madridban.
Bármi jelenik is meg a médiában, bármit is mondanak az emberek, addig nem lesz semmi sem hivatalos, míg Morata és James itt van a Real Madridban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
AS szerint ma találkozik bappe a monacosokkal a jövőjét megbeszélni. mi megvennénk de lehet 1 évig ott hagynánk nekik.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kozepso Vedo.rashidm írta:Ő jobbhátvéd vagy középső védő?Realista24 írta:Diego Llorente 7,5 millióért el, 5 évre, Real Sociedad. 10 millióért visszavehetjük.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou