Holnap már nyomják a Portugál-Mexico meccset. Mára biztos van valami fontos magyar esemény, vagy ismételnek valamit az Orosz meccs helyett...kelemen.istvan írta:Itthon nem közvetíti semmi a Konföderációs kupát?
VB - 2018
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2018
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Bocs, ha nem jó helyre írom, de úgy látom, egyedül az ard, illetve az orf1 adja élőben a mai konföd. kupa meccset, már ami nálunk is ismertebb csatorna. Mondjuk az orosz-új zélandi derbi nem túl attraktív párosítás, de azért érthetetlen a számomra, hogy ha egy magyar csatorna megszerzi a közvetítés jogát, akkor hogy tudja mindjárt kihagyni a nyitómeccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára illgner 2017. június 17., szombat 16:43-kor.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Itthon nem közvetíti semmi a Konföderációs kupát?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem feltétlenül vele van a baj.Ladislao Suarez írta:Storck maradt a kapitány.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Storck maradt a kapitány.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utóbbi verzióval kiegyezek szívesen.kodo írta:Barcanak kell a vilagklasszis középre, az emlitett nevek kozul valaki. Ilyenkor nem lehet pocsolni, hogy 100 milla meg sokat keres. Kell nekik kulonben nem lesznek sehol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Barcanak kell a vilagklasszis középre, az emlitett nevek kozul valaki. Ilyenkor nem lehet pocsolni, hogy 100 milla meg sokat keres. Kell nekik kulonben nem lesznek sehol.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem tudom, én nem biztos hogy 100 millát elköltenék rá, miközben ő is sérülékeny. Másrészről a fizuja se lesz piskóta.ikarus93 írta:Verattinak nem örülnék ha a Barcába menne, ő nagyon komoly szintet képvisel a kp-k közül, csak kicsit sérülékeny.ziro4vr írta:Barca halott amíg egy Thiago, Verratti, Kroos vagy Modric nem játszik ott.
- ikarus93
Verattinak nem örülnék ha a Barcába menne, ő nagyon komoly szintet képvisel a kp-k közül, csak kicsit sérülékeny.ziro4vr írta:Barca halott amíg egy Thiago, Verratti, Kroos vagy Modric nem játszik ott.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én eddig is úgy voltam vele, hogy akkor van egyedül sansz rá, ha az asztalra csap, hogy menni akar. Akkor viszont szerintem eladják majd, és úgy tűnik, hogy ezt meg is teszi idén. Persze lehet, hogy csak a lapok kitalációja az egész, de én most még optimista vagyok, minden jel arra utal egyelőre, hogy ő is tesz az ügy érdekében. Akkor meg szerintem nem tartják ott, csak jól legombolnak minket, de lehet naiv vagyok. Aztán persze az is lehet, hogy 2 hét múlva hosszabbít megint egyet a szerződésén, aztán vége lesz a dalnak. Nála előfordul az ilyen, miután szóba hozzák valakivel..numberone1 írta:Szerinted van esely Verattira? Az elnok nem igazan akar megvalni tole.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerinted van esely Verattira? Az elnok nem igazan akar megvalni tole.palesz77 írta:
szerk.: Ziro, remélhetőleg ez már nyáron megoldódik!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
RAC1 szerint, ami kb a legmegbízhatóbb Barca forrás, jövőre még biztos Dortmund játékos lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2017. június 15., csütörtök 14:09-kor.
- h3x0r
Mar tavaly is szo volt rola, hogy Barcelonaba igazol, csak a tobb jateklehetoseg miatt a Dortmundot valasztotta. (mondjuk megertem, hogy nem akart egesz evben padozni az MSN mogott, mint Alcacer) Iden viszont ha Valverde valoban 4231-et akar jatszatni, akkor siman elfer a jobboson.ericco írta:Dembelé épp ma vallott szerelmet a Barcelonának, ott is előrehaladott tárgyalások lehetnek ezek szerint.
- numberone1
Leigazoljak aztan mit ernek vele, ha kp-juk meg gyengebb lesz, mint eddig. Mert gondolom a leigazolasaval Messi menne kozepre egy helyet elvenni a kp-bol.
En nagyon birnam, ha osszeallna egy Asensio-Bappa-Dembele harmas, de en sem futkoznek olyan utan akinek a Barsza az elma. Mondjuk rolunk nincs hir vele kapcsolatban, nem igen erdeklodunk utna...lehet, h akkor mashogy gondolna.
En nagyon birnam, ha osszeallna egy Asensio-Bappa-Dembele harmas, de en sem futkoznek olyan utan akinek a Barsza az elma. Mondjuk rolunk nincs hir vele kapcsolatban, nem igen erdeklodunk utna...lehet, h akkor mashogy gondolna.
Csak ki az a 2 aki a kp-n fog robotolni ez a negyes helyett. A kicsiket eddig is behuztak izombol, De ellenunk v a Bayern ellen egy ilyen felallas feltolva atadva a helyet lehet, h ongyilkossag lenne, nem mint ha bankodni kellene miatta. Dembele adna Bale helyen legjobban, ezzel egyetertek erricoval.Valverde valoban 4231-et akar jatszatni, akkor siman elfer a jobboson.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2017. június 15., csütörtök 14:10-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Neymar is minket részesített előnyben sokáig, aztán mégis milyen könnyű volt meggyőzni...Realista24 írta:Minek olyan játékos, aki nem akar idejönni? Vagy minek olyan, aki az ősi riválist lávolja?
Dembelé is kb. azt lávolja, akivel előrehaladott tárgyalásokat folytat.
Vagy Bale egy évvel az ideigazolása előtt közel állt a Barcához, ő is elmondta, hogy szivesen futballozna ott.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Minek olyan játékos, aki nem akar idejönni? Vagy minek olyan, aki az ősi riválist lávolja?ericco írta:Dembelé épp ma vallott szerelmet a Barcelonának, ott is előrehaladott tárgyalások lehetnek ezek szerint.
El kell adni Bale-t, és le kell rá csapni. Jó kis bosszú lenne Neymarért
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Dembelé épp ma vallott szerelmet a Barcelonának, ott is előrehaladott tárgyalások lehetnek ezek szerint.
Merci Zizou!
- numberone1
Meg csak 20 eves, meg sokat fejlodhet, Di Maria meg mindig ugyanazokat a hulyesegeiket csinalja 29 evesen is. A masik DM-l ellentetben legalabb mindket labat tudja hasznalni. Sokkal tobb potencial van benne.Dembelé meg szerintem Di Maria francia kiadása. Kicsit ostobának tűnik.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Még ha egy videóbírót eltolnának azon, szerintem felrobbanna az agya az orgazmustól.Realista24 írta: *Beno mellett.
Nem illik.