Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
33.12.
A többit meg magyarázzák meg a vesztesek.
A többit meg magyarázzák meg a vesztesek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem tudom minek foglalkoztok velük. Úgy is mindig csak a kifogás jön, hogy mi miért alakult így. Az éremnek két oldala van, de ők ezt nem veszik észre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jo de ezek amúgy nem tudják,hogy rendre 2 pontokkal nyerik a ligát ők is?? Én is tudok minden szezonból hozni olyan meccseket ,hogy ha ez meg az kimarad az bemegy akkor megvan a +2-3 pont és bajnokok vagyunk. vicc
minden pontvesztésünk mehet what if-nek...Ha 14-15ben a villareal nem egyenlít, ha 15-16ban a matrac nem egyenlít a calderonban stb stb...
Összességében minden évben nekünk kéne bajnoknak lenni, csak az osasuna ne rúgjon nekünk gólt, meg a barca,meg a matrac...
minden pontvesztésünk mehet what if-nek...Ha 14-15ben a villareal nem egyenlít, ha 15-16ban a matrac nem egyenlít a calderonban stb stb...
Összességében minden évben nekünk kéne bajnoknak lenni, csak az osasuna ne rúgjon nekünk gólt, meg a barca,meg a matrac...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
vegtelenul okos ez a digne. foglalkozzon inkabb messi utolso perces goljaival hogy akkot mennyivel buktak volna a bajnoksagot.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha meg nem támadunk minden áron a hazai klasszikuson akkor meg 2 ponttal kevesebbjük van.flori írta:Lucas Digne szerint ha Ramos nem egyenlít az utolsó percben még tavaly, akkor megnyerték volna a bajnokságot.

- flori
Lucas Digne szerint ha Ramos nem egyenlít az utolsó percben még tavaly, akkor megnyerték volna a bajnokságot.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Remélem, ők s úgy járnak, mint mi kétszer is Riberybel és a Bayernnel.
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az szerintem eddigis megvolt már.El Unico írta:Na, a hirek szerint Verratti megegyezett a Barcaval. Nem kis erosites ez nekik...
jó hogy a protokoll szerint előbb a klubbal kéne megállapodni de ezt soha senki nem tartja

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az a baj, hogy a PSG-vel közel sincs meg a megegyezés.. Tartok tőle, hogy nem is lesz, annyira szerintem nem fog pattogni a kis olasz, hogy elengedjék végül.El Unico írta:Na, a hirek szerint Verratti megegyezett a Barcaval. Nem kis erosites ez nekik...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na, a hirek szerint Verratti megegyezett a Barcaval. Nem kis erosites ez nekik...

Mor alig játszott a tavasszal. A költcsönadása is szóba került már. Tehetséges, de közel sem robbant be úgy, mint Dembelé.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jobb? More, ez nem viccel.rashidm írta: Mor szerintem is jobb, mint Dembelé.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
abidal visszatér a barcába valamilyen pozícióba. nem kell meglepődeni ha jövőr megnő a gépfegyveres "lelőlek" ünneplések száma a barcában.
De jó is lenne az így, hogyha Mbappe és Dembele lenne 3 év mulva a két nagyágyú, mint most CR és Messi. Ugyan ez lenne a felállás, hogy a két legjobb játékos a Realban és a Barcaban lenne, csak még náluk az is ott lenne, amire a fél világ vagyik és nem jöhetett létre a mostani kettőnél, hogy egy csapatban is játszanának a válogatottban. Valamelyiket átcsábítják majd szépen az adidashoz, hogy meglegyen a nike vs adidas cucc is, aztán csókolom.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mor szerintem is jobb, mint Dembelé.Berti írta:Sajnálom Dembelet, mert ha jól fejlődne( leginkább a dontesekkel van még baj) akkor elnéztem volna nálunk. Mor meg hatalmas tehetség, ami viszont Reus Dembele Pulisic vonal miatt nem tud kibontakozni. Az egyik haverom játszott ellene, még mikor a dán korosztályos válogatottban volt és azt mondta hogy felszántotta a pályát. Rá egy évre megvette a Dortmund.
Sajnálom Dembelet, mert ha jól fejlődne( leginkább a dontesekkel van még baj) akkor elnéztem volna nálunk. Mor meg hatalmas tehetség, ami viszont Reus Dembele Pulisic vonal miatt nem tud kibontakozni. Az egyik haverom játszott ellene, még mikor a dán korosztályos válogatottban volt és azt mondta hogy felszántotta a pályát. Rá egy évre megvette a Dortmund.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Én amit láttam pár meccsen, nekem Emre Mor játéka sokkal jobban tetszik. Hasonló stílus, de talán "okosabbnak" tűnik a gyerek, bár ha jól tudom egy évvel fiatalabb is.BBeno írta:Dembele: „Az álmom, hogy a Barcelonában játszhassak”
Szégyen a kukás, de hasznos.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ok,cso, akkor errol ennyitBBeno írta:Dembele: „Az álmom, hogy a Barcelonában játszhassak”
Dembele: „Az álmom, hogy a Barcelonában játszhassak”